dåligt

jag känner att jag har kommit in i en sämre period, med mkt mera ångest och gråt. Det är inte riktigt förjävligt (ännu?) så det går att leva... Men det suger ändå, för nu har jag fått slappna av en stund. Det har varit riktigt skönt att inte ha ångest varje dag. Men ända sen mitt ätpoli besök i fredags (som gick åt helvete) så har det känts extra jobbigt. Jag blev så jävla arg på min behandlare så jag bara skakade. Pallade inte ens fysioterapi. Pallade inte ett leende. Ingenting. GAAAH. Jag kan bli så jävla arg på mej själv ibland. Men just nu har jag ridningen och träningen med bästa ponnyn som håller mej ovanföre ytan. Och det är skönt. Jag älskar att få ta en ridtur och bara glömma allt för stunden. Det finns inget bättre. Bara koncentrera mej på just den stunden.


Påtal om ridnining håller jag på att förälska mej i en massa hopp och ridgrejjor, ajaj... Detta kommer bli dyrt ! :(


Imorgon kmr min bästa älskling hit och håller om mej, jag älskar dej <3

Nu måste jag försöka sova, har faktiskt skola imorgon... jobbigt :( Men det ska väl gå. Puss o gonatt <3

hektiskt

Har inte hunnit blogga, har varit rätt hektisk helg. I lördags var vi hos C, jag grät, vi bråkade, vi redde ut allt :) som tur är. Sen på kvällen skulle de spela med sitt band, så jag joinade dem dit. Det var väl helt okej, våra vänner kom dit o alla drack utom C o jag. Det spårade ur lite senare mot natten.. Men vad kan man.

Idag har vi varit hos mej. Jag var ut o red min gulleponny, det gick jättebra ! :D Sen duschade vi och ställde oss, för vår vän fyller år idag så det var kaffe hos honom :) Nu sitter jag ensam i min säng.. Det är längesen jag inte hade C med mig på en söndag kväll, det värker i mitt hjärta... Saknar honom så mkt.

Puss på er <3


ätpoli

Snart ska vi åka till sjukhuset, har absolut ingen lust. Tänkte skita i fysioterapin idag, får ändå inget ut av det. Ska hälsa på en vän på sjukhuset istället, o sen gå till J's.


Hoppas alla får en trevlig fredagskväll !:)

problem

som de flesta vet är det ju något problem med blogg.se, så det har varit lite svårt att blogga. Har inte orkat heller..

Ska åka till C's snart, vill bara slippa ifrån allt här hemma. Är så sjukt trött på att få höra en massa skit!

Hoppas det blir mysigt. Imorgon blir det ätpoli, fysioterapi, besök och kaffe med J. Sen ska vi åka tillbaks till C's.

Puss på er, ha det bra <3


sjuk

Igår fick datorn vila, jag låg nämligen utslagen i C's armar. Vi somnade 7, vaknade halv 9 när han skulle hem. Sen fortsatte jag att sova, steg upp 11 idag. Skönt ! Är helt slutkörd, säkert efter teatern igår. Den var jättebra, men vi fick ingen mat (eller en semla).. Det stör mej inte egentligen, men det är nog därför jag är sjuk idag.. Hade lite feber igår också!


Pussogonatt<3

skinnyitis

C, jag slipper inte in på din blogg ? Skriv gärna en kommentar över hur jag ska kunna få tag på dej / slippa in på bloggen, har varit orolig över dej och tänkt på dej !

fundering

Ibland funderar jag på hur jag ska vara mot mina föräldrar. Och dom funderar nog mkt över desamma...

Mitt humör styr mkt över hur vår kontakt är. Jag har dock känt att mitt humör är lite mer stabilt numera, endera är det bra (som nu) och hålls så, med mindre humörssvängningar. Eller så är det helt jävla dåligt en tid. Inte en massa upp o nerförs backar. Det har underlättat hur jag kan prata med mina föräldrar. Och speciellt nu då jag har börjat rida med mamma har vi mer vardagliga saker att prata om, vilket är skönt! Pappa är det lite svårare med. För det mesta försöker han nog tänka efter vad han kan säga åt mej, men ibland misslyckas det. Som imorse;

Han hade varit jättesnäll mot mej och inte sagt något dumt på en tid, oså kläcker han ur sig; Din mamma håller på att bli utbränd av dehär med ätandet ditt.

Tack som fan tänker jag... Men ikväll igen var han jättesnäll, han hade säkert lite dåligt samvete då han hade fått tänka efter lite...


Över till denna dag;

Sov 5h, skolan började 8.00. Var en tung dag trots att jag inte hade så många lektioner. Sen åkte jag till stan med 2 vänner, det var jätteroligt ! Shoppade en del; bh, 2x underbyxor, mascara, lösögonfransar, 2 t-tröjor... typ :)

Sen har jag bara varit hemma och snackat lite hoppgrejjor med mamma o hästen ;) Mammas kusin var också hit en stund med sina hundar, dom var jättesöta ! Jag vill också ha..

Nu ska jag börja sova, imorgon blir det teaterresa hela skoldagen, roligt ! :)

Var förresten med i hufvudstadsbladet idag med P-ung Tv :) Ska fota artikeln nån dag ^^

Gonatt, puss på er <3

konstigt

Tog nyss en snabb iskall dusch. Är på konstigt humör. På bra humör, men ändå på destruktivt humör ? wtf..

Är trött i huvudet, ska hitta kläder tills imorgon och packa väskan, sen blir det natten...


Förlåt att mitt blogghumör inte finns på plats, puss<3

Tjaba

Har ridit idag, vi tränade hoppteknik. Det gick jättebra ! Smigge var superduktig :) Sen red mamma, det gick också bra..

Var på superbra humör tidigare, men nu är allt förstört. Pga. några idioter som inte har lärt sig att kommunicera, o när de gör det är de försent. Ska kanske iaf till vännen J ikväll, hoppas!


Puss<3


hejdå!

Nu ska vi dra ut, ska ju sova vid C's så jag vet inte hur bra jag kommer åt datorn, men uppdaterar så snabbt jag kan :) Hoppas alla får en rolig kväll, de ska jag försöka ha! Puss<3


Bild från idag då vi hoppade ponnyn o jag. Är inte riktigt teknikmässigt rätt, men so what, det hade vi inte tid att tänka på idag ;) Detdär var hindret vi värmde upp med, rätt provisoriskt, men våra "äkta" hinder har frusit fast x)


lördag

discot var slött igår. Hade en massa huvudvärk o annat skoj, orkade inte riktigt med.

Idag har jag iaf varit o ridit bästa ponnyn ! Han var superduktig, kommer kanske bilder sen ;)


Puss<3

stress

Idag är en riktigt stress dag. Har haft fullt upp sen jag vaknade med ätpoli besök, fysioterapi o veterinärbesök. Suck. Ska vila mej en stund innan det blir dags för disco. Har ingen lust just nu faktiskt. Skulle hellre ligga hemma o slöa, men jag ska försöka orka :)


Gonatt eller nåt !

love is all we got

Nu är jag hos C. Han läser på finska läxan o jag passar på att blogga lite sålänge ^^ Har inget vettigt att säga egentligen, ville bara slänga in en hälsning :)

Snart börjar glee, det ska vi kolla !


Gonatt pussar :D




motion

Nu har mamma och jag ridit den andra hästen också ! Först hoppade jag lite smått med honom och sprang av honom så han skulle bli lugn. Sen red mamma honom en liten stund. Det gick jättebra ! Mamma försökte fota mej när jag hoppade, men bilderna blev misslyckade. Ser ut som svarta spöken eftersom det var för mörkt. Men på lördag ska vi fota på nytt !

Snart ska vi äta, sen ska mamma o jag åka till butiken och handla lite och sen åker jag till C's o sover. En bra dag :) Det blir det även imorgon då världens bästa och finaste S kommer hit oså ska vi festa loss på disco sen ! :D

Puss på er <3

och fråga mitt hår vafan det har för fel idag, för såhär ser det ut;


bra dag :)

Har varit en bra dag hittills ! En klasskompis kom hit imorse och hälsa på mej för jag stannade hemma ännu idag. Mamma tog ut en ledig dag, vilket ledde till att jag hoppade med världens finaste ponny ! Det gick superbra :D Vi hoppade inte högt, för jag har aldrig hoppat honom förut. Men det gick skitbra, han uppförde sig och sprang bara 2 gånger in i snödrivorna ;) Dock så hade inte den ena katten hjärna till att flytta sig vilket ledde till att hästen sprang på honom, men han klara sig :) Dehär var riktigt kul! Är glad över att jag stanna hemma :)

Nu åkte mamma till tandläkaren, men sen ska vi rida den andra hästen. Eller hon ska rida, men jag lova att jag kan springa av honom före så han inte är så vild.


Idag fick jag även resultatet över vad mina knän har för problem; ingenting.. Eller han menade att det har varit en skada i lederna, som har läkt, men pga. att jag har så svag muskulatur och muskler så känns det fortfarande. Så nu ska jag bara träna mina knän, vilket jag gör genom ridningen. Mamma vill även att jag ska börja träna på gym, men det ser vi sen !


Puss <3

finaste ponnyn min <3


gamla bilder;

 

februari -09



mars-09



december -08







januari -09 (ignorera texten)



november -08




juni -09



maj -09



februari -09



juni/juli -09



augusti -09



november -09



november -09



december -09








Bildbomd, lite roddigt. Puss på er ! <3

lite bättre

Nu har C åkt hem, o mitt humör är lite bättre ! vi snackade, på riktigt, för första gången på länge, o nu känns det som att jag orkar leva en stund till :) stannar hemma imorgon ännu, ska verkligen vila ut mej så jag orkar i fortsättningen. Jag är nämligen expert på att bränna ut mej... tyvärr !

Puss<3

En bild på ena kissen min som jag fotade idag;


I'm alive

ja, jag lever, typ.

Har varit hemma idag, har försökt vila mej. Var nyss ut med mamma när hon red, skönt med lite frisk luft :)

Idag ska jag vara med C, ska åka efter honom om en timme..

Not a good day. Puss<3




PS. Någon som kan hjälpa mej med en design ?
 Det är akut...


sajkdasd

ligger och skakar av ångest.

Ingen bryr sig om jag dör, that's it... Ni ser ju om det uppdateras nångång mer...



Till alla som har sårat mej, fuck u

döden

jag vill ta livet av mej

no words

dehär är också en dålig dag. Har typ feber, har varit hemma, i magnetröntgen, mått skitdåligt, nästan spytt, gråtit halva dagen, varit arg på pappa, bråkat med C, inte fått sova, varit ett vrak och velat dö... Bra dag.

Var nyss i duschen, min mage håller på att dö... Blir knappast någon skola imorgon heller. Men C kommer hit på kvällen, kanske han kan göra mej frisk..

Mamma och pappa har gått runt och snackat skit om mej, pappa har bara klagat på min mat, så fan, orkar inte ens försöka äta... har gått ner 400 gram sen igår.. typ. Drömde en massa mardrömmar inatt, jag blev mördad i den ena, försökte kontrollera en galen häst i en annan, knullade med nån, blev våldtagen o en jävla massa annan skit. Haha, my life sucks.


Vill inte leva mer, min själ har redan lämnat min kropp...


fuuuuuuck

Han lämnade mej helt jävla ensam med all äckel ångest och panik jävel. Har ringt 1000 missade samtal åt honom, men han har lämnat mej. Han bryr sig inte om jag tar livet av mej, enda som betyder något är hans jääävla sömn. Kommer göra något jävligt dumt, but I don't care. Han ska fan få se att även jag har sanning i mina ord.

såklart

Varför ens göra upp planer som ändå bara skiter sig ??????????

världens bästa

Idag har jag ridit, som fan ! Har tränat 2 hästar, ordentligt. Är helt slut nu. Har även varit till ätpoli, ätit lunch där och tagit blodprov. Usch ! Ikväll ska jag till min kompis J och ta det lugnt, imorgon blir det skola. Har bara en lektion, så det känns lite onödigt...  Får se hur jag gör med det.


Nu ska jag vila, puss<3

ridning

Idag märkte jag hur glad jag blir av att rida. Jag älskar det. Imorgon ska jag rida 2 hästar, idag har jag ridit en. Jag njuter av det. Vi hade även 2 tjejjer o kolla på den ena, vi söker nämligen en fodervärd åt honom.

Nu är jag hos C, ska sova här. Är ledig imorgon, ska på fysioterapi och till ätpoli. Sen ska mamma och jag o rida, superkul.


Puss på er <3

lördag

Vi ska snart åka iväg till stan, tänkte bara skriva en snabb uppdatering ! Har varit ute och ridit idag, åkt snöskoter oså :D var kul faktiskt ! Nu ska vi till C's kämppä.

Puss o ha en bra lördagskväll <3

no time

Hejsan ! Har inte hunnit skriva idag. Var först i skolan, det var superjobbigt, mitt huvud hängde inte med. Sen åkte jag till stan, träffade S oså åkte vi hit. Vi var ut och red, det var faktiskt kul :) Sen har vi kollat film, sex and the city :)Det var jättekul med en tjejkväll! Nu sitter jag dock här ensam, lessen som fan.

C har jag ingen aning om när han kmr, så ja tror ja snart ska krypa ner under täcket och gråta en stund. Har inte lust med nåt annat..

Har inte ens lust att skriva...Imorgon ska vi till C's iaf, o köra snöskoter.

Puss<3


Ps. Mina lockar blev så jääävla fula så ni får inte se dem.

suck

mitt rum ser så jäääävla äckligt ut. Har inte orkat städa, fy skäms.. Har försökt hålla min ångest borta genom att sitta och sjunga, rulla upp håret osv... Har lyckats hittills, men nu känner jag den...


Imorgon ska jag till skolan 9-15, sen till stan för att köpa lite skolböcker. Sen kmr min bästa vän hit med mig, vi ska rida o ha tjejkväll med sex and the city filmen ! Hoppas på en bra kväll :) Kommer iaf ha ett krulligt huvud. Om jag hinner ska jag fota mitt krull på morgonen... :)


o ja, allt är fortfarande svart trots att jag låter glad.

Min vikt ikväll, helt naken, var 43,2. Haha, helt klart på rätt väg. NOOOOOOOOOT


Typ gonatt då alla gullungar <3


do I care ?

vägde 43,8. Efter en måltid. Har ätit 2 dubbla smörgåsar idag + en skål korvsoppa. Haha, dehär e great de..



fy faaaaaaan för livet.

varför?

Varför orkar ingen bry sig om att det enda jag gör är att jag har stängt in mej på mitt rum, gråter, har attacker och skär mej ? Spelar det verkligen ingen roll? Är jag verkligen så jävla värdelös..? Fan, varför försöker jag ens förklara och berätta något åt dem jag litar på, när de ändå inte bryr sig....




Fuck fuck fuck


hej

Var som sagt vid C's igår. Bråkade typ halva tiden vi spenderade tillsammans... Var inte alls kul. På kvällen fick jag panik och ångestattacker i några timmar. Och han var inte glad över att jag hade skärt mej.. Minst sagt. Åt knappt något igår heller. Inte idag heller... Har försökt iaf, men åt inte i skolan, klarade inte av det.


Var ju på familjesamtal i morse. Det gick bra, för jag fick gå med läkaren och läsa min journal, medans mamma och pappa fick snacka med min behandlare. Min journal var skrattretande. Anorexia nervosa med depression.
Kul.. Stod en hel massa skit där, typ om mitt "allvarliga" tillstånd som flera hade skrivit om, sammandrag av våra vårdmöten, alla prover o sånt.. Kul :) Roligt att veta iaf.

Har ju även varit i skolan idag. Vissa saker var kul, andra inte. Har iaf bra lektioner, roliga ! Kommer även bara ha 1 prov i slutet av perioden, SKÖÖÖNT. Oså har vi provvecka, vilket betyder att det kmr bli mkt ledigt. Det som inte var roligt var att jag inte har nån att umgås med... Mina bästa vänner är i en annan skola denna period, så jag strosar opå själv. Really fun.

Nu ligger jag och kollar My super sweet sixteen. Underhållning på hög nivå, japp.

Puss<3

fickfuckduck

Är en dålig dag. Ska och sova till C's idag, ska bli skönt. Vet dock inte hur han kmr reagera på gårdagen.
Kommer knappast blogga något mer idag heller, orkar inte.

Imorgon är det ätstörningspolikliniken 8.00. Suck, familjesamtal. Fy fan..
Sen blir det skola. Första skoldagen på länge. Herreguud... Hoppas allt går bra !

Jaja, puss o ha det så bra <3


....

har kollat några anorexifilmer.

är på skitdåligt humör, really. Håller på att ge upp...
Har skärt sönder vissa delar. But I don't care


hoppas ni har det bra iaf..

jeess

Intervjun gick bra :) Allt annat också. Har saknat mitt Pung gäng, kul att vara tillbaka !

Fick också veta att jag är ledig imorgon ännu, byter period först på torsdag:) Sköööönt

Har inte så mkt att säga, puss på er <3


nervöööös

Är sjukt nervös. Ska snart till studion, vi ska bli intervjuade av typ största tidningen i landet.... roligt roligt :)

Har kollat en till film på youtube idag, också en anorexia film; The best little girl in the world. Den var också bra ! Annars har jag bara varit till stallet och fixat lite, och ställt mej. Ska ju snart iväg så.


Hörs ikväll, pusspuss<3


perfect body

har nyss kollat en anorexi film på youtube, perfect body hette den. Den var väldigt bra !

mår så jäkla skit och vill bara svälta igen...

fuck

längesen jag har känt såhär.. TOMT. det är enda det är. förutom några tankar, bl.a. jag orkar inte mer....

Fan.


what if I break down ? What if I give up ? What if this kills me...


älskar er iaf. och C. och S. <3

Izipoints

Som finlandssvensk registrerade jag mej hos gratisbio. Men det funkade inte så bra, eftersom jag inte var svensk! Då informerade dom mej om att det finns en finsk motsvarighet, var jag nu är :) Samma sak, bara att på finska! Det är super att kunna samla points på olika sätt och få något för det :)


Besök sidan och bli medlemmar :) Lägg gärna mej som värvare; Amandaellen


Super !

http://www.izipoints.com/


Puss på er :)

Hoppas izipoints fattar svenska... Haha ;)






doggy

Har suttit och kollat på hundar. Mamma har ju lovat mej en, men det verkar inte som att jag kmr få en denhär gången heller..... hon bara tjatar om hur mkt tid man ska ha, o nu då jag HAR en massa jävla tid en längre tid framöver, så passar det inte för henne.... Kommer aldrig få en. Ingen tror på mej att jag skulle klara av det. Fuck alla andra..



Allt är åt helvete just nu, donno why...


Min favorithund just nu!


Ätstörnings

Hallå :) Nu ska jag snart ut på en ridtur, första på 2 månader. Ska bli skönt ! Kom nyss hem från stan. Var först på massage en timme, sen blev det ätstörnings. Var en till behandlare där, tyckte inte om henne, så jag var mest tyst... Maten smakade skit, försökte ändå. Dom vägde inte mej som tur är, hade gått ner ändå så.. Sen fick jag träffa C snabbt, bästa på hela dagen ! :)

Nu måste jag dra, hörs sen om jag överlever ;) Puss<3

o TACK för alla fina kommentarer <3

*

Jävla skitångest.. Har gjort något som inte har hänt sen sjukhuset. Mår jävla dåligt....

C, var är du? :(



FUCK

Min nya kropp

Jag har gått upp 6,7 kg från min lägsta vikt. Det är jävligt mycket! Men syns det verkligen ? ja, men inte allt. Jag har turen att jag har bra gener. Mycket har gått till brösten och rumpan, men visst har t.ex. benen fått en del hull.

Men överlag är jag rätt nöjd. Min mage är smal, på riktigt, fast jag äter. Såklart finns det dom dagar som magen är uppsvälld som en biafra mage, men det har väl alla ?

Ärligt talat är jag hellre som nu, fast jag inte är helt nöjd, än att vara som jag var förut...

Lite bilder;

November 2009,  ca 39 kg



Julen 2009, 43,5 kg






Idag, 44,5 kg





Jag ser inte så mkt sämre ut än förut. Har lite mer bröst och rumpa ! Mina nyckelben syns tyvärr inte lika mkt och det är inte lika stort mellanrum mellan benen, men annars inte så stor skillnad...


SÅ VÅGA GÅ UPP NÅGRA KILO DU MED, DU ÄNDRAR INTE SÅ MKT SOM DU TROR <3

puss på er<3

huvudvärk

Är halvt död. Har myst med C hela dagen och varit trött.. Hade världens ångest/panikattack igår. Kunde inte andas, kunde inte stiga upp utan att få panik. Var så jävla hemskt... Så har inte orkat ta fram datorn pga. det.. :/

Imorgon ska jag till sjukhuset 10.00. Ska först på fysioterapi en timme och sen ska jag luncha vid ätstörnings. Sen ska jag hem och rida ! :)

har typ inget att berätta. Puss<3


PANIK

Kunde inte blogga igår, hade ingen tillgång till dator. Försökte blogga med mobilen, men det var något fel :S Nåja.. kändes dåligt iaf !

Igår var jag till skolan på besök. Var skönt att se vissa... Sen blev det ätstörnings. Det gick bra där med! Vägde 44.5, hade ätit före... Så dom var väl helt nöjda antar jag :) Sen gick C o jag på stan o sen åkte vi hit (till hans) :)

Idag har jag varit på öppet hus till hans skola. Han kmr hem om en timme... Det är ju vår 2 år och 11 månaders dag! Tror vi ska vara hemma vid mitt o kolla nån skräckis ikväll :) Mysigt !


Puss på er <3


kväll




Gigantisk finne i pannan, javisst !


Hälsade nyss på brorsans flickvän. Han verkar vara så himla glad när han är med henne ! Skönt att se :)

Själv sitter jag och kollar Glee. Är superspännande ! Ska sova med x-antal katter inatt, de får nämligen vara inomhus när det är så himla kallt där ute. Det är ju bra, för annars kmr jag nog inte kunna sova.
Ska ju till skolan och hälsa på imorgon, sen till ätstörnings. Sen ska jag och C gå på stan lite, han ska kolla på en ny telefon. Sen åker vi väl till hans :) Skönt med fredag ! Tyvärr ska han i skolan på lördag, de har öppet hus :S Great!

Ser lite framemot att åka till skolan, mest för att jag får träffa mina vänner.. Men absolut inte det faktum att alla kommer GLO. Dom vet ju, o dom kommer kolla en... Ska även lämna in mitt läkarintyg som min läkare har skrivit. Är sjukskriven ända tills 31.1 :) Skönt !


Nej, huvudet dunkar som fan nu pga. näringsbrist :(( har faktiskt ätit pizza ikväll)  Ska sova snart, bara Glee tar slut. Har ju inget trådlöst, så kan inte uppdatera något mer då :( Hörs imorgon, Puss på er <3

hejsan!

Har inte hunnit uppdatera hittills. Vid C's hann jag inte innan jag var tvungen att åka hem och här hemma stal min brorsa det trådlösa internetet.. Kul ;)

Har knappt ätit något idag... Bara 3 bröd... Har inte orkat riktigt.. Hade världens sämsta natt, hade ångest och panikattacker i 3 h... Har ångest fortfarande.. Är lessen... Usch.

Sitter bara och kollar Glee repriserna, har varit i stallet och fixat. Det är skitkallt idag, -27 grader. Sitter med ett tjockt täcke runt mej och myser!


Imorgon blir det skolbesök tror jag. Ska dit och hälsa på mina vänner innan jag ska till ätstörnings. 


Nu ska jag fortsätta kolla, hörs sen <3

Bättre bloggning

Från imorgon ska jag börja blogga ordentligt igen. Har helt enkelt inte haft tid nu, men när C ska tillbaks till skolan har jag ju all tid i världen !

Idag träffade jag S, har inte träffat henne sen 26 november... Har saknat henne så!!!<3 Var skönt att snacka med henne igen, längtar till nästa gång.

Är hos C nu, har ätit våffla. Icke laktosfri. Haha, no shit.... Blir kul kväll ! ;)

Han läser på prov just nu, sen ska vi spela kort :) Är typ skitkallt här, -24 grader :( USCH! Hatar sån köld..

På fredag ska jag till Ätstörningspolikliniken... Ser inte framemot det :/ Hatar dedär stället, men de är bättre än sjukhuset ! Mamma och jag bråkade 2 ggr över telefonen idag. Hatar dem ibland. Nu har jag tydligen flyttat hit för att vi är här 2 nätter o blablablablabla... Hatar att de ska bestämma över allt och kolla mej. Sa åt henne att jag inte kmr sitta med dem och äta om hon inte slutar kolla mej när jag äter... Some trust please.


Nu ska jag kolla lite andra sidor, vet inte om jag hinner uppdatera mer idag. Skriver så snabbt jag kan imorgon :)
Puss på er <3



Jag älskar dej mest <3



gaah

Är på dåligt humör. C ska o spela med sitt band, jag vet inte vad ja ska göra så länge... Kmr typ inte få träffa honom mer idag, höhö.


Har sovit skitdåligt inatt, o nu bränner tårarna bara under ögonlocken...


BIO

Nu ska jag dra, puss på er !<3


today :)

Idag har jag hunnit med mkt ! Steg upp 9, lag ut hästarna och gick tillbaks och sov. 13.00 steg jag upp igen, åt frukost och lunch, försökte väcka C (gick inte) och gick sen ut i stallet. Våra hästar skulle nämligen skos ! :)

Nu har jag nyss duschat, ska börja fixa mej snart. C o jag ska nämligen ut o fira ikväll! Vi ska se "luftslottet som sprängdes" på bio, har sett dom 2 andra där :) Ska även åka o köpa lite blandgodis ! :) Sen åker vi till C's och sover. Blir säkert en bra kväll :)

Vet att uppdateringen suger, men jag försöker så bra jag kan :) Vill njuta av tiden hemma tills C ska i skolan, sen blir det bra uppdatering igen ! :)


Puss, ska fota lite snart ;)

<3

Min normala matdag

Såhär har min normala matdag sett ut; Frukost; 1 "semla" med smör och skinka Mellanmål; ½ barnhamburgarmåltid Lunch; citronfisk+ 2 potatisar + 1 bröd och ½ efterrätt Mellanmål; Marabou-chokladkaka Middag; 1 skål korvsoppa och ännu ikväll kommer ett mellanmål!! :) Vanligtvis brukar jag inte äta såntdär mellanmål som hamburgarmåltid, men åt i syftet för att bli utskriven! ;) :D:D:D:D Hoppas fler vågar prova, de är inte så farligt och efter en tid känner man sig smalare än någonsin... Puss<3

FEST

JAG ÄR UTSKRIVEN !!!!! Fatta, inget mera Vasa helvete !!!!!!! :D:D


Ska festa ikväll, hörs imorgon, o min normala matdag går bra ;)


PUSSS


förresten!

Imorgon är jag med och har en normal matdag (för ovanlighetens skull) hos; angelice :)

Nu ska vi sova :) Gonatt ! <3

imorgon...

förlåt att jag inte har hunnit uppdatera.. Har haft fullt upp med att roa mej ! Imorgon ska jag nämligen tillbaks till Vasa, och visar vågen 45 kg blir jag utskriven...Behöver jag säga att jag ska äta som ett svin innan vi är framme ;) Mamma är t.om. med på det ;) ska verkligen ut därifrån då, slår sönder något annars... Tror vi ska åka och shoppa sen efteråt :)

Nu sitter jag och C o nördar på varsin dator! Ska bada bubbelbad ikväll, nice ;)


Nu laggar datorn sönder, puss på er <3

standing on the verge

Är hos pojkvännen, ska till ett annat par och se film ikv :) Kmr bli kul!

Skriver mer imorgon, puss på er <3

GOTT NYTT ÅR!

Sorry, har inte haft igång datorn ! Men igår var det nyårsafton, var skitkul. Jag var helt bäng på cider, vi sjöng singstar, rökte, beställde taxi som aldrig kom, jag ringde och påminde dem (arg som jag kan vara), vi missade 12 slaget i city pga det jävla taxibolaget, firade in det nya året på en väg med att min pojkvän och en vän ramlade omkull med cykeln, sen korkade vi upp champagne och tog oss till city ! :D

helt skoj, har kvar 1 cider som jag ska dricka nån dag. Var faktiskt rätt kul igår, har saknat såna kvällar. Hur hade ni det?

Idag ska vi mest ta det lugnt, kanske åka till stan en stund :)


PUSS PÅ ER <3