snart, snart, snart

om 1 h lämnar vi dehär skitstället, vi ska åka och shoppa :) Behöver ny bh x) Läkaren var här nyss och rondade, när han skulle prata med mig pratade han till mina bröst istället, men va kan man ? ;)

Snart kommer jag hem, till friheten.... Ska bara luncha med min psykolog först ! :) Hon är trevlig. Sen ska jag och säga hejdå till M, den andra anorektikern. Vi har kommit bra överrens, har kunnat snacka om allting. Skönt. Känns lite sorgligt att lämna henne ensam här.. Men vi ska väl fortsätta hålla kontakten!

Sjuk mage har jag också, har det på sjukhuset... undrar varför ?? Hoppas det går om bara :)

Nu kommer psykologen ! :)
Hörs sen :) Pusssssss<3



my boobs they are okey! ;)

wohoo

13 h tills jag åker hem, har varit ute o rökt med ena nattsköterskan! Ska ut o röka snart igen ^^


Love this! Uppdaterar imorgon, puss o gonatt<3

off

Har varit väldigt off. Har inte haft någon ork egentligen, har bara sovit sen jag kom tillbaks till sjukhuset ! Är skittrött. När jag var hemma somnade vi väldigt sent och sov länge, som det ska vara. Vi hälsade på kompisar, firade jul o en massa vilket tärde på mina små krafter.O såklart var jag med älskling hela tiden förutom på julaftonen på dagen och kvällen :)  Har försökt vila mkt idag eftersom jag åker hem imorgon igen ! :):):) Kommer tillbaks på måndag, då jag förhoppningsvis blir utskriven.... Hoppas!!


Har inte så mkt att berätta just nu, bara att jag får röka nu :) Är skönt att kunna gå ut på en cigg nu som då ;) haha! Imorgon kommer mamma efter mej 13.00 :) Då ska vi åka och kolla lite rea! Fick ett presentkort av älsklingen till Lindex, ska kolla underkläder. Mina bh'r passar ju inte längre, så ska köpa en ny ;) Hoppas på att dom vackra röda julbh'na finns kvar :) I like!! :) Min vikt var 44.5 imorse, var dock inte på toaletten före, så det stämmer inte..


Puss på er, ska försöka uppdatera lite flitigare, tkr ju om er ! <3 Hoppas alla hade en bra jul : )

trött och sminklös, great (Y)

sorry

Har inte uppdaterat nu då jag är hemma, vill bara njuta med C! Imorgon åker jag tillbaks, då ska jag berätta allt som har hänt :)


Hold on, puss på er <3

Julafton!

Godmorgon allesammans ! :) Förlåt att jag inte uppdaterade igår, men jag åkte ju hem !! :D Var så skönt att få komma hem, mysa med C och göra vad man vill :)

Och idag är det julafton ! Vi ska snart äta risgrynsgröt, sen typ4,5 tiden kommer farmor hit o då ska vi äta julskinka :) Ikväll blir det mormor och morfars! Sen inatt kommer C o då ska vi byta julklappar med varann :) Undrar vad han har köpt ?

Hoppas ni förstår att det inte blir så mkt uppdatering, vill bara njuuta av allt !

Ska slänga in en outfit sen iaf,


GOD JUL! :)

faaaaan

en liten stund får man vara glad innan allt blir så helvetes skit igen...

wihoo!

Vårdmötet gick faktiskt skitbra idag ! hade in en lugnande snus, så jag höll mej lugn. Imorgon åker jag hem 12.00, fan vad sköööööööööööönt!!!!



Nu ska jag gå o se ghostwhisperer, puss på er <3


sick and tired

Hejsan ! Hade verkligen ingen ork att uppdatera igår, var helt slut... Kunde inte sova så bra natten före,  vi har nämligen fått en ny alkoholist till rummet, great ! Första natten sov hon ingenting!!! Och hon har så jäkla mycket ljud o när hon äntligen sover snarkar hon och pratar i sömnen... Haha, verkligen det bästa!


Igår var jag på fysioterapi, var jätteskönt. Fick massage, både ben, rygg axlar o nacke fick sig lite ;) Super!
Har även gått opå lite här på avdelningen, vilket har lett till att min vikt står still på 43,7... Iaf är det en vikt så jag får åka hem ! Ska försöka äta lite extra idag...
Igår kom även hela mitt killkompisgäng hit, 8 st ! Haha, alla glodde som fan, vi såg nog ut som ett luciatåg, men det var jättekul, fick mej många skratt ! :)

Igår snackade jag också med den nya anorektikern. Hade för mej att hon var 16,17, för hon såg absolut inte äldre ut. visade sig att hon var 24... jesus,vafan gör denhär sjukdomen åt folk ? Var iaf skönt att få snacka med någon, vi kunde verkligen prata om ALLT, både vikter och tankar. Skönt med någon som är i samma sits, fast hon är sjukare än mej.. Är rätt glad att jag inte har så många tvångsbeteenden som henne faktiskt. Men en ny vän fick jag ju :)


Idag var jag till psykologen från morgonen, o nu när jag bestämt mej för att bli bättre (har inte berättat åt dom) så var det lättare att prata om olika saker. Vi snackade om tiden då jag började må dåligt, när jag började banta och saker som hände då. Var rätt skönt faktiskt !

sen kom min kompis hit på ett snabbt besök, roligt att få prata lite :) Har vårdmöte om 20 minuter och jag måste vara lugn tills dess ! ska nämligen försöka få igenom att jag skulle få åka hem efter lunchen istället för middag... Blir så sent för oss att köra eftersom det ändå räcker 1,5 h att köra och de har lovat snöyra... Hoppas de går igenom !

Min rumskompis åkte nyss hem, hon jag har snackat mest med... Kmr sakna henne, vem ska jag nu sitta o skvallra med ? Vi bytte iaf telefonnr så vi kan hålla kontakt !


Annars så håller jag på att bli sjuk. Nyser och hostar hela tiden, menade spy inatt och min mage är sjuk rätt ofta :/ jobbigt, men bara jag slipper hem så blir det bättre ! Ska packa idag, så det bara är att åka imorgon :D

Nu måste jag dra, puss på er <3



Just nu; försöker låtsas vara superglad för att dehär ska lyckas ! PUSS

no update today

Är för trött för att kunna tänka. Berättar imorgon<3

u know u fool me again

vill hem till min älskling.. Älskar dej!

Min älskade pojkvän

Nu har C traskat iväg till bussen. Shit vad jag blev glad av att han kom, o ni skulle ha sett hans min när han läste mitt förra inlägg.. Det går inte att beskriva hur glad han blev !

Nu har han som sagt åkt, eller om en halvtimme åker bussen. Saknar honom redan, men jag måste bara hålla ut i 3 dar till, sen är vi tillsammans igen, om inte före !


Det finns inte ord för att beskriva hur mkt jag älskar dej, min söta lilla gubbe <3




En annan bra sak är att jag nu får gå runt här på avdelningen ! SKÖÖÖNT!!! Får springa på toa bäst jag vill :):)
Livet känns lite lättare, men ändå bränner tårarna bakom ögonlocken..


Puss på er <3

Vågar jag ?




Vågar jag bli frisk? Det är den stora frågan.

Ända sen jag kom hit har jag stått i valet mellan att fortsätta vara sjuk eller att bli frisk. Vad väljer jag ?
Allting har ändrat från dag till dag. Vissa dagar har jag kämpat som fan för att bli friskare, o sen har allt rasat. Jag vill inte ha det såhär längre. Nu har jag bestämt mej. Jag ska försöka bli frisk, för min och C's skull. Han är det bästa och finaste jag nånsin har haft och jag tänker inte förlora honom för anorexins skull. Jag tänker kämpa, försöka minska A's makt över mej. Med hans hjälp kommer jag klara det. Jag tror inte man nånsin kan bli helt frisk, men bättre. Och bättre ska jag fan i mej bli.


Hoppas ni också vågar! Puss, finns om ni vill snacka<3

yes yes yes

HAN KOMMER !!!!!!!!!!!!! Fatta vad glad jag är, o hur glad han kommer bli...! <3

fuck

Inatt bråkade jag och C. Jag var så jävla ledsen över att han först hade tänkt åka buss hit och vara med mej, men sen ångrade sig. Det blev ett jävla stort gräl o jag ångrar mycket jag sa.. Låg här och grät med panikångest i några timmar, somnade väldigt sent...
 
Iaf så kommer han kanske hit idag ändå, men jag vet inte hur det blir. Hoppas,för jag har tänkt så jävla mycket och vi har mycket att prata om. Jag har även en överraskning åt honom som jag redan berättade igår, men sen ändrades den. Men nu har jag tänkt och kommit fram till en sak, en bra sak. Så hoppas han kommer.


Älskling, du är det finaste och bästa jag har. Jag vill inte lämna dej eller vara utan dej. Vi behöver varann. Vi älskar ju varann... Du hjälper mej alltid och ställer upp för mej, förlåt att jag har svårigheter att visa det. Bara vi får snacka blir allting bra igen. Jag älskar dej så jävla mycket, vill aldrig förlora dej <3


ALDRIG

ALDRIG I HELVETE FÅR MAN VARA GLAD ÖVER NÅGOT.






perkelesjävlaskitjagskadraåthelveteochdöööööööööööööö

BTW;

Alla som känner mej, in real life, sätt en kommentar !!! :)


shoppingen;




Dålig bild, men det var typ det ! Fotade snabbt med mobilen , orkade inte satsa ;)






Mina bröst ser små ut, HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP !!!!! :(

Bröst

Vet ni vad den största orsaken är att jag äter och kommer fortsätta med det i viss mån är?

Jo, mina bröst. Jag vill inte ha såna där små 12-årings bröst längre o nu växer dom! Vill ha stora, runda, perfekta bröst. Mina bröst är mina komplex just nu. Saknar min push-up bh, då såg de mkt större ut! Måste ha mamma att ta hit den lr nåt...

annars berättade nyss min rumskompis (ca.70 år) att hon har en massa modekläder och t.om. ett par lårhöga stövlar ! ;)


Men lite större har dom väl blivit ? :) :)




O ja, jag måste visa bh'n, annars syns inte mina bröst x) Hatar denna bh....

shopping!

Det var jättemycket folk här i Vasa. Alla skulle ha julklappar... Hittade alla juklappar jag hade tänkt söka :) Till pojkvännens syskon, hans mamma o pappa, pappa och sådär :) Hittade även en hel del åt mej själv, en oversize tröja från gina tricot, armband, läppstift och ett par skitsnygga skor ! :):) säkert glömde jag nåt...


Skickade även hem typ hälften av alla mina saker med mamma ! Känns skönt att snart få börja packa ALLT!

Vet inte vad jag ska göra ikväll, typ kolla tv en stund. Imorgon var det ju tänkt att C skulle komma hit, vet inte hur det blir med det... Hoppas!!

Nu ska jag fortsätta lyssna på dokumentären om en 11 åring med anorexi, hörs sen!

Shopping !

43,7 kg för fan ! :D Nu blir det shopping, wohooo!


Hörs sen :D<3

what?

Min statistik bara höjs hela tiden.. vad händer ???

Nåja, välkommna, puss på er ! Gonatt :)

tears in my eyes..

C och mamma stannade 1½ h.. grät som fan när de skulle åka. Saknar C så mkt, vill bara andas honom, krama, pussa, allting ! åååååååhh..... men han kmr förhoppningsvis tillbaks på sönda!

Försöker verkligen trycka i mej så mkt jag kan så jag ska hållas på 43 tills imorgon..! Orkar inte sitta här, blir bara mer ledsen av det. :( Har gråtit hela kvällen, hela dagen...


Usch vilken skitdag. Nu ska jag kolla tv !

ur den döda vinkeln

Är så otroligt trött just nu.. Ledsen, sjuk... allting på en o samma gång.. Väntar på att C o mamma ska komma, behöver en kram av C, en bamsekram.. O tusen pussar och lite privacy.. Behöver en cigg, hans tröstande ord..


Min älskling, jag älskar honom så.. Varför sårar jag honom om o om igen ? :(

:/

Jag är fortfarande lessen, men gråter iaf inte längre, som tur är. Hatar att visa mej svag, hatar om folk ser eller hör. C är en av dom få som sett mej gråta..

Sitter och hör på kent, skitdåligt humööör... Vet inte vad jag ska göra i 2 h tills C o mamma kmr, eller i dom 12344 timmarna efter att dom har åkt hem. Är helt slut i hela kroppen och själen, vill mest bara ge upp, dö. Orkar knappt äta något, kmr straffa sig.. Måste bara försöka tynga i mej en massa, måste väga 43 imorgon. Bryter fan ihop om jag inte slipper ut på stan! Måste få känna mig som en människa, om så bara för några timmar... Slippa sjukhuset, slippa rullstolen, slippa fångenskapet. Ingen där ute vet. Här vet dom flesta..
Ute bland alla andra är jag ingen alls. Gud så skönt ! Jag vill inte synas längre, vill inte vara med... Vill mest bara försvinna. Funderar på att inte komma tillbaks till skolan på en tid heller. Är ändå inget roligt där, allt blir bara så tungt av det. Vet inte om jag hoppar över nästa period helt eller om jag bara är där några dar/vecka. Bryr mej inte heller, har ingen skillnad. Måste fundera lite...

Förut när jag var smal, hade jag inga problem att synas och ta ordet, fast jag inte var tillräckligt smal. Jag visste att jag hade en kontroll då iaf. Men nu, när jag kmr bli ännu fetare än jag redan är, vet jag inte hur det blir. Inget verkar roligt längre... Inte Pung Tv, elevkåren, politiken, kompisarna, festerna, skolan... allt kan bara dra åt helvete.

Vill inte ligga här längre, vill ha ett liv ! Vill vara smal, kunna leva. Här är jag bara ett isolerat vrak. Jag mår så jävla dåligt här.. Bryter ihop av minsta lilla sak, whatever det är. Orkar fan inte leva så ! Vill vara samma Manda som förut, för vem är jag när jag kommer ut härifrån ? Manda, en jättefet manda... Ååh gud...





Hur fan ska man klara dehär ? Hur fan ska jag klara mej....?

Aldrig mer ? :'(

helvetes jävla god fucking skit

Hade sett framemot att C och gänget skulle komma hit, satt och räknade ner minuterna. Så ringer C och säger att dom andra har ångrat sig bara sådär och att han inte vill komma ensam. PERKELES JÄVLA SKIT. Varför kunde inte dom andra tänka på mej istället för på sig själva ? de hade fan sagt att de skulle komma så sent som igår kväll!

Nåja, mamma får komma hit körandes med migrän så att C o jag ska kunna träffas. Hon e snäll min mamma. Ligger nu och gråter, faan va jag är arg. Dom behöver inte komma hit nån annan dag heller (resten) eftersom dom inte ens kunde ställa upp me dehär... Allt ska alltid passa dem, det ska ändras hit o dit. varför var jag inte förberedd på detta ?


HELVETE, har bara lust att skjuta skallen av mej så alla andra slipper mej som sitt jävla problem.

shoot

Shit vad jag är trött ! Har knappt sovit något inatt, och klockan 7 imorse började hönshuset kackla... Dom har fan inte hållit käften sen dess o jag är så jääääävla trött.... Men hon som snackar bäst slipper iaf hem idag, gud så skönt ! :)

Var vägning imorse, 43 kg! Ska äta som ett svin idag så det hålls tills imorgon, för isf får jag åka och shoppa! :):)

Snart ska jag duscha o sen idag kommer C och gänget! Längtar... Då ska vi gå upp ti cafét och svälla o röka :) Mums!

Nej, nu ska jag duscha. Vi hörs sen :) <3

på natten kan man inte skriva hur mkt man än vill

Men inatt slog det mej hur lätt jag bryter ihop just nu. Minsta lilla sak får mej att storgråta..


Gonatt!

Betalar en vän

haha, förstår ni att jag inte har det bra idag då jag betalar en vän för att komma hit till mej ? Oh shit.. (eller bensinen betalar jag!)

Har nyss ätit middag, den var konstig. Äcklig, ingen efterrätt, inget bröd. Ska köpa något uppe i cafét istället! Snart kommer N, då ska vi gå upp dit o röka o gråta ut lite. Har snackat med min pojkvän, var skönt. Han kmr hit imorgon med våra vänner, längtar !! Har saknat dem alla så mkt! O snart slipper jag dehär...


Nu ska jag checka sminket, puss :)

Dagens; Smutsigt och äckligt hår, äckligt klädd.. Men so what, finns inga snyggingar här just nu! ;)


Snart smäller det...

Hade vårdmöte idag. Var vägning före frukost. Hade gått ner 400 gram, vägde alltså 42,4. Helvete. Sa åt mamma att det fan är deras fel när de har minskat på frukosten och inte har vägt mej, o att jag är säker på att de kmr skylla allt på mej.. Sagt och gjort. När vi kom till vårdmötet och jag började påpeka allt sånt, vafan tror ni jag får höra? JO;

Du måste ju trycka på knappen o påminna, varför har du inte sagt nåt?

Perkele, det är inte min uppgift. Helvetes jävla skit. Men iaf, ska upp till 43 tills lördag för att få åka och shoppa med mamma.. Hoppas jag klarar det ! Annars ska vi se ifall vi kan få åka nån annan dag istället :) Och till jul ska jag ju upp till 43,5 o jag SKA klara det !

Vi diskuterade även nyåret. Om jag väger 44 tills 30.12 får jag åka hem ändå tills 4 januari!!!! Kommer fan i mej klara det. Har jag gått upp till 45 tills 4;e blir jag utskriven i förtid, alltså behöver jag inte ligga här o ruttna 2 kg ännu :D:D:D Det gjorde mej lite gladare iaf ! (lr okej, JÄTTEGLAD!!!!!)

Har nyss varit på ergoterapin, vi gjorde mat, köttbullar och makaroner. Blev faktiskt jättegott ! Var väldigt lessen till först över allting, grät en skvätt sålänge hon var och handlade allt. Sen blev det bättre.

C och jag bråkade lite igår, eller jag var mest lessen. Känner bara hur min ork försvinner hela tiden.. Fattar inte hur allt ska gå. Men jag måste bara försöka orka äta, så jag slipper hem nångång..

Vet inte om det blir något besök idag, men hoppas att min vän P ska komma, behöver snacka med nån! Imorgon kommer iaf C och våra vänner, längtar som fan !


Hoppas ni har det bra, puss<3


fuck everything..

allt e så jävla åt helvete nu.. ORKAR SERIÖST INTE MER!


All kraft har tagit slut nu, har gråtit i flera timmar. Alla här skiter i det. Alla sköterskorna såg att jag bröt ihop, men inte ett jävla ord. Jag är endast ensam...




Kmr nog göra något jävligt dumt.. förlåt..

inte så trött

Har blivit lite piggare nu! Dock dras mitt humör ner av en massa saker.. 1) jag kan inte prata i telefon utan att samtalet bryter 2) Min knapp är fortfarande sönder... 3) jag saknar C 4) grannen kissar i en plåthink... o en hel del annat :)


Iaf, idag kmr min syssling hit ! vi ska säkert ta en sväng upp till café o sen gå o röka :) Min gamla rumskompis borde också dyka upp snart, hon skulle hit på nån undersökning ! :) Och det har kommit 20-30 cm snö inatt, häftigt att titta ut :)

de vägde mej inte heller idag, vet inte vad fan de roddar med. Vill veta vartåt de har gått, upp eller ner ?

Nu kmr lunchen snart, hörs ikv :) Puss <3




kommer fler bilder ikv ! :):)

shalå.

Blogg.se är cp. Är skitkonstigt och trögt !

... Har suttit och skvallrat med kärringarna här i rummet, på finska. Great! Vi har ju även fått in en ny alkoholist till avdelningen som springer in o ut hit hela tiden, han är helt speedad!

Jaja, är skitrött,fortfarande. Känns att jag inte har sovit på 2,5 veckor. :( Usch! Imorgon ska jag SOVA (om jag kan), sen kmr min gamla rumskompis hit o hälsar på! Klockan 14.00 kmr min syssling, så då får jag röka o åka till café, skönt!

Mamma o jag satt o kollade hundvalpar när hon var hit ikv, papillon funderar vi på. Ska se ifall vi t.om. tar en från sundsvall! (Nån som bor där?)

Nu ska jag börja varva ner, hörs imorgon, o förlåt för dålig bloggning. Puss o kram <3 (ska ta bild imorgon! är för mörkt nu)

Trött..

Dagarna går i en dvila, återkommer när jag har vaknat.

Älskar er, hörs typ sen ikv!

gonatt

orkar inte mer...

totalt orkelös

Mår dåligt, är sjukt trött och har sån satans huvudvärk. Orkar inte vara vaken länge till,kanske jag får sova en natt ordentligt ?

Orkar inte skriva...


JAG HATAR, HATAR, HATAR DEJ! o du som trodde min ÄS var en inbillning, trodde DU visste bättre.. Om det var det skulle jag väl inte ligga här ? Fuck er båda, vill inte ha nåt med er att göra. ni kan ta ert egna jävla liv o dra åt helvete, bort från mej !

-

kommentarer från nån man älskar sårar.


Varför kan du inte förstå det ??

I am flying.

Känner mej så jävla trött, har inte orkat göra något idag. Sov typ inget inatt o imorse var det värsta kabaliken här inne... hatar detta ställe. Var iaf på fysioterapi idag, fick massage. Det var jätteskönt ! Kunde också röka 2 cigg i lugn och ro. Sen idag på dan, så hade dom värsta biopsin här i rummet, uäk!

Snart kommer N och K hit, kul! Ska bara överleva middagen, hoppas den är god.. Dör nog annars. Imorse vägde jag 42,8 kg så nu är det bara 0.7 till oså får jag komma hem på jul! :D


Nu ska jag roa mej med något annat... Puss o kram <3

ps.

Jag älskar er, mina besökare. Ni ger mej så mkt genom era fina kommentarer. Vet att många går igenom liknande situationer eller är påväg dit o jag finns här för er med. Om ni nånsin behöver snacka, tveka inte att kontakta mej, jag lyssnar ! Älskar er och tror på att ni fixar detta, ni har hela livet framföre er..



;/

Har inte orkat svara på alla fina kommentarer jag fått de senaste dagarna, men jag ska göra det! Har inte heller uppdaterat, har inte orkat tänka. Är bara trött och slut,börjar fundera om jag är sjuk. Har haft hög temperatur varje dag de har mätt den här, men det kanske bara är tröttheten som har slått in ? Imorse hade jag gått upp 0,5 kg, vägde 42,6 kg. Ska bara upp 1 kg innan 23 december, så får jag långledigt. Let's hope it works.

Nu ska jag börja sova, vi hörs imorgon, Puss o kram <3



Och människor som dej gör mej så jävla arg. Förstår inte hur du nånsin kunde vara min vän. En vän är någon man ska kunna snacka med, som ska stöda en. Det har du aldrig gjort. Min ilska mot dej växer för varje dag. Du svek mej, du sviker fortfarande. Du var aldrig en riktig vän. Du var bara skit för mej, hoppas du nångång kmr förstå det. Spring iväg till din fina vän nudå, för mej kmr du aldrig mer kunna räkna med. Jag kommer inte vara din vän längre, inte så som du har behandlat mej. Du har gjort så jag har hamnat djupare ner i skiten, e du nöjd? Trodde vänner skulle fungera tvärtom, hjälpa en, men jag hade väl fel. Ångrar att vi har varit vänner, du var bara skit för mej. Du tror du är så jävla cool och att så många gillar dej, men det gör dom inte. Förstår inte hur nån står ut med dej. Jag är iaf ärlig med mig själv, jag vet att jag är en pain in the ass och det står jag för. Men jag har ändå ett bättre liv än dej, för jag är iaf inte en falsk bitterfitta.. När jag kommer hem, kmr jag ta tag i detta och säga hejdå åt dej. Jag behöver inte dej, jag ska inte behöva gå runt och fundera vad du kmr tycka om det jag gör eller säger. Jag är så jävla mkt starkare än dej, så du kan seriöst dra åt helvete.

JAG HATAR DEJ !




(var bara tvungen att få ut mina känslor) Gonatt !

Kul.... not.

Min rumskompis menade dö just. Hade inget blodtryck och såg allmänt döende ut. Hon blev flyttad till intensiven...




Känner mej frisk, orkar inte uppdatera just nu..

No update

Har inte hunnit uppdatera något idag, har sovit och haft besök. Sitter just nu och knarkar Higher med Calle :) Tkr han skulle ha förtjänat att vinna ! Fast man gissa ju att det skulle bli Erik...


Har inte så mkt att säga just nu, tänkte bara visa att jag lever. Hörs sen <3

Back to hell

Är tillbaks på sjukhuset nu. Kom hit strax efter 11, C älsklingen lämnade hit med mig. Dock åkte han hem strax efter 3 :( Saknar honom, kmr ta en evighet innan vi träffas igen !!!!!!!!

Var jätteskönt att vara hemma igår, aldrig har min säng varit sådär skön! Berättar mer sen :)

Nu kmr snart M&F hit, vi ska åka upp o röka ! :)

Pusspuss<3

HEMMA :D:D

Nu ligger jag hemma i min stora, sköna, mjuka, varma säng... Åååh vad härligt ! Har också varit till knäläkaren, men orkar inte berätta just nu. Kommer inte uppdatera något idag, ska bara njuta av C !


Så ha en bra dag, hörs imorgon/ikväll <3


PUSS

dakndaf

Mår så dåligt. Är nervös inför imorgon, vårdmöte+läkarbesök (inte om anorexin).

Och C har inte lämnat mej, han bara tog natten och lämnade mej ensam.


Och Manda är en dålig anorektiker, som inte är värd den titeln... Kmr fan gå åt helvete när jag kmr hem. Kmr fan gå ner allt på nytt och lite till ( om A får bestämma ). DÅ är jag en äkta anorektiker först...

Längtar hem nu... 10 h kvar, sen e jag påväg...

JA HAR SÅN JÄVLA ÅNGEST. HYPERVENTILERAR.


C hur fan kunde du lämna mej såhär??????????????????

FAAAAAAAAAAAAAAN

Helvete. När jag var på toan kom en annan anorektiker in dit, har aldrig sett henne. Herrejävlar vad hon var smal. Allt som jag ville bli..



Nu har jag sån jävla äckelångest så jag kmr dööööööööö

förresten...

Det sticker i min kropp, på högra sidan. Är det farligt ? Vad kan det bero på ?

klick

Jag höll på att packa mina saker, då en sköterska kommer in och ser förbannad ut. "Ska du resa nånstans?" frågar hon.... Säger väl hur mkt koll de har. Det står på deras dator att jag har hempermission imorgon. Men de kollar ju inte datorn, så det är ju inte så konstigt..

Nu längtar jag så tills imorgon! :D Skulle kunna lägga mej nu och vakna imorgon av att mamma e här. När mamma är här är det bara en timme tills vi åker härifrån, HEM!
Saknar alla katter, hästarna, fåret och C's mjuka, varma famn. Saknar mitt rum, min säng, lugnet. Mamma sa att hon har städat lite där. Tur det, så är det trevligt att komma hem igen. Vill bara att tiden ska gå snabbt. Får sätta på en film eller nåt.


Puss, hörs senare <3

FITTI

Idag när jag var till psykologen, frågade hon om jag vill på familjeterapi. Vi snacka om det sist, o ja sa att jag inte ville. Det sa jag idag med, att jag hatar den situationen och bara blir arg. Och nu har de skickat hem en tid åt oss. 7.1. Never att jag kmr med. Mamma och pappa får nog åka, men jag kmr inte med..
Ska fråga imorgon va fan dedär är om!!!!!



GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.

Iaf for S just hem, så nu är jag ensam. Skittråkigt....

Puss<3

väntar

Livet är ett stort väntande.

Sitter och väntar på att S ska komma! Fastnade t.om. på bild!

Varsågoda :)



PS. Har ju upp håret i en hästsvans, detdär är bara mitt överhår... Kanske ska klippa kort ? :)

för ful för att fastna på bild.

Har försökt flera gånger idag att ta en bild med cammen. Men alla blir bara fel och fula! så tyvärr blir det ingen bild ;) Kan inte vara normal idag tror jag...

Snart är det lunch, ser inte framemot den. Leverbiffar... usch ! Men S kommer att rädda min dag med en hamburgare (Y)

Längtar tills imorgon då jag får åka hemhemhemhemhem... Till älsklings C förståss! Ska mysa sönder :) Längtar också efter mina gulle kissor som saknar mej. Den ena har t.om. gått ner i vikt av saknad :( (Tjockis, den feta!) Stackarn. Han ska få bita mej i näsan när jag kommer hem :) Alltid när man försöker mysa med honom biter han en. Endera i näsan eller kinden. Det tar jättesjukt ! Mamma och jag har kommit fram till att han säkert tror han pussar en... Haha ! :) De är så söta :)

Tror jag ska ta en tupplur efter lunchen. Är skittrött. Inte konstigt då man inte får sova ordentligt här ! Ska sova ända tills S kommer med maaaaaaaat :D (vet att jag låter som ett matmonster, kanske det gömmer sig dit långt inne?)

Ja, omotiverat inlägg. Gonatt !

ungdomspsyk.

Idag har jag redan hunnit vara till psykologen ! Skönt att slippa ut :) Rökte även 2 cigg dagen till ära, för idag är det min och C's 2 år och 10 månads dag ! :) Grattis gulletotten, jag älskar dej mest!

Idag kommer S hit, med choklad och kanske hamburgare ! :):) Vi har nämligen leverbiff till lunch, fy fan :(

Jaja, har inget vettigt att säga. Ville bara visa att jag fortfarande lever. Och vikten hade gått ner 100 gram, så den är nu 41,7....Kommer aldrig slippa härifrån...


Puss<3

rädd

rädd för vad som kmr hända,vad jag kmr göra. Finns inget att prata med. Ingen som lyssnar, ingen som förstår. Jag dör, sakta men säkert. Varför ser ingen ? Mår så jävla dåligt... Fuck everybody.
Vill bara stänga in mej i ett rum och aldrig mer komma ut....






Dö Manda, DÖ.

-

Orkar inte mer.. orkar inte mer... orkar inte mer...


Vill bara dö, få flyga iväg. Slippa allt jävla lidande. Bara få försvinna, bort...


Åh gud

När vi fick kvällsmål, tog jag en tugga. Oså började min rumskompis spy som fan. Shit, höjde musiken allt vad det gick, tvingade ner biten och menade spy!! Fy fan, hatar folk som spyr, seriöst!! Dom fick köra ut mej till köket så jag kunde äta där.. Nu spyr hon igen.... GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Imorgon blir det psykologen.

 Fan klarar inte av att skriva mer.


Puss<3

druggie.

jag har hunnit med mkt redan idag. Blev förbannad från första stunden jag vakna. Alla väckte mej typ 100 gånger i morse, så jävla jobbigt. Inte blev det bättre av att jag fick en temperament fylld knarkare brevid mej... Usch. Hennes kille kom hit imorse, när jag kom tillbaks från toaletten låg det nålar (såna man tar blodprov o sånt med) på golvet. Riktigt läskigt. Hoppas hon byter rum/åker hem snart.

Har även hunnit vara på fysioterapi. Först pratade vi, sen fick jag visa hur stort jag tror olika kroppsdelar var med hjälp av ett band. Sen blev det lite massage. Sköönt! Ska dit på måndag igen, ska få hela ryggen masserad då :) Rökte även en cigg där innan jag hoppade i taxin ! :) Gott.. Imorgon kan jag också röka då jag ska till psykologen.

Vikten imorse var 41,8. Fan 200 gram ifrån detta sängvilahelvete. Hoppas på att det har stigit imorgon istället. Orkar inte ligga här mer.

Ska snart o duscha, bara jag hinner. Sen är det ergoterapi 14.00. Efter det kommer pappa hit! :)


Puss på er, hörs senare <3

åt helvete.

allt är egentligen bara åt helvete. Vem fan trodde att dehär ska göra mej "frisk"? De gör det inte. Dehär gör mej bara sjukare i mina tankar. Herregud. Har aldrig känt mej såhär. Mest bara tom, men ändå full ? Ångest blandat med panik blandat med äckel. Vilken cocktail ! Jag kommer inte bli frisk, inte nu, inte av dehär. Allt kommer bara gå åt helvete. Ner åt helvetet. Till ett mycket värre än förr. Ett starkt helvete. Ett helvete som jag inte vet om jag kmr gilla eller hata. Ett helvete var jag inte styr alls, utan var A är drottningen. Ingen annan än hon kommer ha en talan.  Ett helvete som jag inte kommer kunna ta mej ur...

Så håll käften alla fittkärringar om ert babbel om att "mat gör allt bra". För det gör det inte.
Maten gör bara så att allt blir värre. A blir starkare av all näring.

Jag önskar bara att någon skulle förstå hur det är.. Hur det ligger till... Hur det kommer bli.. Och ta mej härifrån, för hemma skulle jag kunna klara av att kämpa mot detta och stoppa det. Men här blir det bara starkare varenda jävla dag. Varje jävla dag som kommer och går är en kamp. Varje måltid där hemma kommer vara ett krig, för här har jag inget val. Men där hemma har jag det. Och jag har en aning om att det kommer bli fel val...

Nu vill jag bara ta livet av mej, dö, så jag skulle slippa allt sen. Saknar att skära mej, djupt. Har en massa ärr på armarna, men 2 som är tydligast av dem. Dom har varit djupa sår en gång i tiden. Sår av ångest, panik och döden. Ett sår av misslyckande, för att jag inte lyckades ta livet av mej, för att jag inte vågade.

Kan någon bli så fel som jag ? Orkar inte leva mer. Orkar inte försöka. Vill bara ut härifrån, NU. Måste fortsätta äta, fast det tar emot som fan. Vill hem till mitt liv nu, sen blir det som det blir...





Hjälp mej ?

great?

Har ätit allt för idag nu, känns bra. Dock är magen uppsvälld som en ballong. Börjar faktiskt seriöst fundera om jag är gravid ? Har inte haft nån ordentlig mens denna månad, bara typ en liten blödning en dag ? :( Usch... Vill inte tänka på det..

Iaf, min ena rumskompis som kom idag (Faktiskt samma som jag hade första dagen) ligger typ o spyr titt som tätt. Mysigt... Not. Hatar när folk spyr !

Idag har varit en...Omtumlande dag. Iaf räddade S o P min dag då de kom hit, skönt med sällskap! Blir nog snart 60 år i sinnet... Nu är jag bara.. Ångestfylld.

Hatar dehär, hatar att vara fetast i hela världen och mest av all hatar jag allt hat.

Imorgon kmr pappa, ensam. Blir konstigt. Hoppas vi får åka till cafét om jag har gått upp 400 gram. Hoppas verkligen det. Orkar inte sitta här mer.

Men har iaf mkt program imorgon;

- Fysioterapi 10.00, får åka taxi och röka (Y)
-Ergoterapi 14.00
-Pappa efter 15.00
-Kanske min syssling på kvällen

Älskar att ha fullt upp! Är en stress människa, ska alltid ha fullt upp.

Nu har jag inget vettigt att säga längre (frågan är ju om jag nånsin har det?)

Gonatt, puss<3

i brist på annat, en gammal bild;




Bajs

Detta kan låta lite äckligt...


Men när jag kom hit var jag livrädd över att bajsa. För då tänkte jag mesamma att en massa vikt åker ur mej. Men dedär bajset gör ju ändå ingen nytta. All näring är ju redan upptaget och dedär ska ju faktiskt ut ! :) så nu är jag bara glad att jag bajsar , för då har jag fått näring som leder till viktuppgång ;) HAHA.


Dom är så jävla slöa här. För 1½ h sen skulle nån kolla upp dedär med tv-tittandet, men hon åkte hem nu... Skitkul att dom gör det de ska.. Satt nyss o väntade 15 min efter att jag tryckt på knappen för att slippa på toaletten. Bra att dom är så snabba, verkligen.

Nu ska jag käka sista mellanmålet för idag och hoppas att jag gått upp 400 gram tills imorgon!

Puss o kram<3

satans jävla idiotfittor

Jaha, nu har de tydligen kommit på en ny sak att ta ifrån mej. Numera får jag inte ens kolla TV ????????? Jag som kollar tv 8h per dag där hemma, får inte ens bli rullad till närmaste tv här. Jävla fucking idioter. Första dan jag var här fick jag titta, och flera har sagt åt mej på helgerna att ja ska ringa på klockan om jag vill titta mina favoritprogram.


Jävla god fucking idioter, vänta bara.

Jag blir så jäääääääääääääääääääääääääääääävla arg på dehär skitstället. Jävla fittor.

Seg.

Det är jag idag :) Orkar inte göra något, sov hela morgonen. Drömde om skolan (??????????????)...

Var ju vägning imorse, väger nu 41,6 !!!!! Vilket betyder att om jag går upp 0,4 kg tills imorgon slipper jag denhär jäääävla sängvilan! :):):):):) Fick världens chock, trodde jag skulle ha gått ner ! Men ja, inte ska man väl klaga.

Tömde t.om. frukostbrickan idag.. Och åt upp hela efterrätten vid lunch! Känner mej duktig. Vet dock inte om jag får nåt besök idag, blir tråkigt annars. Ska väl gå och uppsöka tv'n 16.00 :) För första gången sen dagen jag hamnade in. Har nog aldrig varit sådär länge utan tv!

Och idag åkte min rumskompis, my partner in crime, hem... Sorgligt, men bra för henne :) Hon var så rar och häftig. Kommer sakna henne ! :)


Nu ska jag vila lite, puss<3

nattsudd..

Ångest över allt i hela världen, ska det faktiskt vara så?


Idag efter att jag hade duschat, kollade jag länge på mej själv i spegeln. Vad såg jag?
Jo, en gravid Manda. En tjock Manda. En Manda med en rund utstickande mage. Enda som räddar mej är att jag vet att 5 min på morgonen är den inte så! Innan jag börjar äta igen alltså... Saknar alla mina ben som syntes, kändes. Att kunna gå i hur tajta kläder som helst. Här känner jag mej bara fetast i hela världen. INGEN av dom andra i rummet orkar äta upp all mat, de är ändå rätt runda. Men JAG måste äta upp allt. Fatta hur orättvist det är. Jag orkar ju inte heller, kmr aldrig gå upp i vikt och slippa härifrån. Kmr aldrig mer få bli smal... GAAH

Mina lår har också växt, mycket ! Idag när c var här, svällde dom ut som fan. Minns när jag var liten och jag satt på toaletten. Jag satt alltid och tänkte på varför mina lår var så feta när de svällde ut?

Nej, snart måste jag nog åka till toaletten och ställa mej för natten.. Är ju en ny dag på sjukhuset imorgon också, tyvärr! :( Orkar inte vara här längre...


Usch, förlåt..
Puss<3


Och dehär är en gammal bild, en fet bild...




oh shit

tappa just min telefon i golvet :( Men den klarade sig ! Som tur är, den är ju ändå bara 3 dar gammal...

Har ätit alla mina mål idag, har sjuk mage :( Är röksnål, rastlös... Sprallig, galet trött på dehär... Rastlös som fan helt enkelt..

Finns ingen att snacka med, vill bara praaaata med någon. Men nej, man blir bara instängd hit. Shysst som fan. Och idag är det ju Finlands självständighetsdag... Känner mej inte självständig, snarare instängd. Är ju sjukt hur dehär systemet fungerar. Usch usch usch. Vi är alla lite arga i dehär rummet. Iaf vi svenskspråkiga. Båda är på vippen att packa ihop och dra härifrån!


Jaja.. Nog snackat om det.
Ska läsa lite skvallertidningar och börja krypa in under täcket !

Puss <3


O kan nån hjälpa mej med att få upp min header ???????????????

bleeding love

nu har de åkt hem.. ett tomt hål i mej :( sitter och äter kvällsmål, har sjuk mage.. sällan !
Det var supermysigt med älsklingen! han är så söt <3
 
Imorgon blir det väl vägning.. Hoppas jag har gått upp ! Känns som att jag bara äter och äter, men inget händer... Tömde t.om. brickan idag vid middagen !!! Var endast soppa (skitmkt) och ett dubbelbröd, plus en skål gurka, så det gick lite lättare då det inte fanns nån efterrätt! :)

Är så jävla röksugen... Har nog snusat idag, men det är ju inte samma sak. Men på tisdag ska jag röka ! :) :) :) :)
Och sen på Onsdag kan jag också göra det, och på torsdag och på fredag ! :) Har något att se framemot iaf..

LÄNGTAR SÖNDER TILL TORSDAG....

Nu ska jag koncentrera mej på denhär maten, puss så länge <3

Störd ?

Har nyss duschat, det var jätteskönt ! Och ätit mellanmål, det kom t.om. ! Nu väntar jag bara på att C och Mamma ska dyka upp, de borde var här om en halvtimme. YEEEE :D:D:D:D:D:D

Känner mej rätt busig idag, undrar vad som kommer att ske ? :D Hoppas något kul iaf...
och det bästa är ju att det bara är 4 dar till torsdag, då jag slipper hem en dag!!!! Fatta vad jag ska njuta..

Har jävligt mycket funderingar just nu, men jag tror det är bäst för alla om dom lämnar i mitt huvud ! ;)

Puss på er, kramar från en störd Manda....






Som sagt...

jävla mellanmål

alltså shit vad inkompetenta de är på dehär sjukhuset ! Igår fick jag inte ett enda mellanmål, mamma o pappa fick köpa åt mej. Sen på kvällen fick jag igen BE om det. O nu kom de med det, strax före lunch. HUR FAN SKA JAG KUNNA ÄTA SÅ NÄRA ÌN PÅ VARANN?????

Alltså shit, snart smäller det....
Mamma får nog snacka med dem idag igen...


Iaf, kmr ju mamma och C hit snart, om några timmar. Ska bara äta lunch o duscha, sen är det inte så länge kvar ! :D:D

skriver mer sen, puss på er <3

kissnödig

Det är precis vad jag är. Vågar inte trycka på knappen ännu heller... Var nyss en sköterska hit så..

Har suttit och snackat med henne, bland annat om tobaken och rökandet. Inget händer ifall jag röker, för dom kan inte göra nåt! Ska bara gå upp till 42, sen kmr rebellen Manda fram ! :) Lovar...

Idag har jag suttit här, mamma och pappa var hit först. Dom var mysiga som alltid. Har även bråkat med älsklingen, men det är bättre nu. Han kmr imorgon! :D:D:D:D:D

Sen på kvällen kom M&F med pojkvänner! Dom körde ända hit för o hälsa på mej, o fan va kul de var o se dem igen ! Har saknat dem skitmkt :) Gullungar <3

Snart ska jag nog åka till wc'n. Har dock sjuk och gasig mage :( Undrar varför ? Bara pruttar hela tiden, det tar aldrig slut, HAHA :D C skulle väl vara i himlen ;)

Nej, gonatt alla <3

Svaren;

Här är svaren, varsågoda :)

Har du haft andra självskadebeteende också? Är det här första gången du är inlagd? Hur lång är du?
Svar; Jag svälter och skär mig. Har ibland slått mej själv. Ja, har aldrig varit inlagd förut, fast det har varit nära. Och jag är 165 cm :)

Vad utlöste din anorexia?
Svar; Mobbning i högstadiet. Fick en massa saker ropat efter mej i korridorerna och 100 negativa kommentarer om mina bilder på lunarstorm. Det tog väldigt hårt i mej. Men det tog en tid efter det som min ätstörning började, Men det var nog det som utlöste den. Var till en början endast deprimerad.

Vad typ av avdelning är du inlagd på? det låter inte som en ätstörningsenhet?
Svar; Nej, det är ingen ätstörningsenhet. Det är en inremedicinsk avdelning för folk med hudsjukdomar, infektioner och sånt. Tydligen har de ätstörda här också. Passar inte riktigt, men i Finland finns endast ett ätstörningscentrum, med 7 platser typ..

Favoritmat (SOM FRISK)?
Svar; Pizza helt klart ! Fast det har jag nog ätit under mina sjukaste perioder, dock inte så mkt.

Klädstil?
Svar; Min egna stil. Varierar jättemycket. Lite mode, lite gammalt, lite blandat. Ibland helt vanlig och ibland rock :)
Favoritband/sångare?
Svar; Oj va svårt... Lyssnar på så mkt olika! Men favoritbandet är nog Hardcore Superstar :)

Bästa sättet att spendera en fredagkväll på?
Svar; Helt klart med min pojkvän, en myskväll ! :)

Öl eller cider?
Svar; Hatar öl, dricker alltid cider eller sprit :)

Jul eller midsommar?
Svar; Midsommar, då är det varmt och ledigt ! Men julen är också bra, då får man ju presenter ;)

Skinka eller ost?
Svar; Skinka !

Tjock och glad eller benig och olycklig?
Svar; detta var den svåraste frågan.. Måste nog svara.. Benig och olycklig tror jag. Hur dumt det än låter.. Men skulle aldrig kunna vara tjock :(

Vilken klass går du i, hurgammal är du?
Och hur lång är du?
Svar; Jag går andra året i gymnasiet, så jag är 17 år :) Och jag är 165 cm.

Jag undrar om du vill bli frisk ?
Svar; Det beror på... Ibland vill jag bli frisk så in i helvete, kunna leva ett normalt liv. Men då igen kan jag inte helt ge upp allt detta. Men jag vill bli lite bättre iaf !

Hur mycket väger du nu ?
Svar; Sist de vägde mej (igår) vägde jag 40,5 då hade jag gått upp ett halvt kilo på en vecka här..

Hur känner du inför mat nu ?
Svar; Här på sjukhuset känner jag inte så mkt. Jag måste ju äta, varesig jag vill eller inte. Men annars skrämmer mat mej rätt ordentligt. Iaf mat 5 gånger om dagen !

Hur du ser på din kropp? Är den ens kopplad med sjukdomen längre?
Svar; Just nu är det jävligt konstigt.. Ser inte mina ben lika tydligt som förr, blir helt klart äcklad av den. Men nej, på sjukhuset är den iallafall inte lika mkt ihop med sjukdomen. A får ge sig, hon förstår. Men visst kommer hon fram nu som då. Så det beror helt på dagarna !

Blev du tvångsinlagd?
Svar; janå.. jag ville ju inte in. Och sjukhuset släppte inte hem mig. Så ja, jag är väl det gissar jag !

Vad har du för bmi?
Svar; när jag blev inlagd (med en vikt på 40 kg) var det 14.5

Får ni inte ens gå?
Svar; nej... Är i sängvila tills jag har gått upp 2 kg, så någon måste köra mej i rullstol till toaletten hela tiden. Men när jag sen har gått upp, får jag gå till toaletten själv, men inte så mkt mer ! Löjligt..

hur många kg ska du gå upp?
Svar; 7 kg :(

Ska du verkligen försöka gå ner ännu mer i vikt när du kommer hem?
Svar; ja vet inte.. är lite kluven. Men kanske 2 kg, den vikten skulle jag kunna tänka mej att hållas på..

Hur reagerade de andra när du blev inlagd?
Svar; De flesta blev chockade.. iaf mina vänner. Vissa anade det redan från förut..

hur är det att vara inlagd?
Svar; hemskt. Hatar dehär !!

Vad gör du på dagarna där?
Svar; ligger i sängen med datorn ! har tråkigt..

Blir det inte långtråkigt?
Svar; JAAAAAAAAAAA!! Längtar tills jag får börja mera saker...

hur går man ner i vikt? jag behöver verkligen...
Svar; Du äter mångsidigt och regelbundet. Motionerar vid behöv. Svält dej inte !

vad äter du då du e hemma?
Svar; När jag var hemma åt jag 1 gång per dag, något litet..

hur länge har du haft ana?
Svar; I ca. 3-4 år

hu e de att vara inlagd?
Svar; som jag sa, HEMSKT!

vad tränar du?
Svar; jag rider, inget annat :)

Vad saknar du mest från ett friskt liv?
Svar; att inte behöva tänka så jävla mycket på allt ! :)

Varför blev du inlagd? Var det frivilligt eller blev du tvångsinlagd?
Svar; Min pojkvän tyckte jag skulle behöva det, så han snacka med min mamma. Dom tog mej till akuten, som skrev in mej. Vi trodde dock jag skulle få åka hem dagen efter, men dom vägrade att skriva ut mej pga. min låga vikt. Sen skickade dom mej hit. Så jag är tvångsinlagd.

Vad vill du ha för någon hund? :)
Svar; en liten en, har inte bestämt nån ras ännu ! :) Men en söt ;)

Vad vill du göra i framtiden?
Svar; vet inte riktigt.. iaf jobba med människor :)

vad tycker dina föräldrar om att du blitt tvungen att bli inlagd pga din anorexi ?
Svar; Dom fattade inte riktigt att jag faktiskt var SÅ sjuk. Men nu börjar de vänja sig lite med att jag är här och faktiskt behöver hjälp ! Dock är detta inte hjälpen jag behöver...

Tack för frågorna <3

Love u, puss<3


Avslutad!

Nu är frågestunden avslutad. Har någon frågor, kan ni fråga dem när som helst :)

Svaren kmr snart !

Puss<3

fuck

skar mej nyss.. på ett ställe som inte syns. Märker dom det är det typ psyksjukhuset nästa...



FAAAAAAAAAAAAAAAAN.

O C och jag bråkar, igen. Jäveln lyssnar inte på mej fast jag säger att jag inte orkar mer. Vill egentligen bara ta livet av mej för o visa alla. Men jag har inte de rätta redskapen... Fuck. This. Shit.


döda mej... snälla, avsluta alla plågor... :'/

glöm inte ..

mår så jävla piss. Pigga upp mej med o ställa frågor, svarar på dem imorgon!


HÄR hittar ni frågestunden.


Gonatt.

ger upp

ingen att prata med, A skriker i mitt huvud. Jag skulle dö för en cigg. Mår så jävla dåligt. Ligger bara och gråter. Orkar inte mer nu, låt mej slippa allt ? Vill inte mer...

Kmr ta livet av mig snart om jag inte slipper härifrån. Mår så jävla dåligt här, mkt dåligare än där hemma. Inget blir bättre av dehär. Vill bara röka nu... Röka ett paket i sträck.. sen svimma och aldrig mer väckas upp igen. Bara få somna in.. Bara få dö...

Är bara så jävla ensam. Här finns ingen, utom A, och henne kan jag inte lyssna på just nu. Isåfall kmr jag aldrig bort.. Isåfall vet jag inte vad som händer.


Ser ingen hur jag mår ?

pallar inte mer.

När C for, grät jag bara. Gråter fortfarande. Orkar inte längre. Vill bara ha cigg, röka, kunna tänka.. Vill bara hem.. Detta kommer ändå aldrig bli bra, vare sig jag äter eller inte...



Ta bort mej härifrån..

boys boys boys..

C skickade nyss att de startar... Så om 1½ h är de här !!!!!!! :D Ska snart börja fixa håret och sminka mej : )

Hadksloaofgjf.aelsdjksfnkfmkfmskxdv mv


:D:D:D:D:D:D:D:D

hallojj

Har nyss varit till psykologen, skönt ! Hon är jättesöt o snall.. Plus att jag fick röka 2 cigg på samma gång :D Det absolut bästa !

Nu ligger jag och väntar på min lunch, sen ska jag duscha :) Känner mej så jävla skabbig just nu. Ska bli skönt. Sen idag kommer ju C och hans familj (mamma och syster iaf) hit :) Vi ska snacka och mysa sönder ! Saknar honom så mkt, o vi har bråkat några dar. Klarar inte av att vara bort från honom...

jaja, nu ska jag kolla dagens avsnitt av riverside, sen bara vänta! Hörs sen :)

O glöm inte att fråga era frågor, svarar på dem imorgon ;) (några inlägg ner..)

PUSS

PS.

Tack för era fina frågor ! Tänkte svara på alla på lördag, så fråga på nu, vad som helst :) Svarar på allt som inte är kränkande ! Passa på :)

HÄR hittar ni frågestunden :)


PUSS

gammal bild...


fölåt

visste inte vad jag skulle säga. Mår bara så jävla dåligt just nu. Har ångest hela tiden, försöker strunta i den. Har ingen o snacka med, ingen frihet, ingenstans att bara skrika ut allt..

Ska till psykologen imorgon,vill inte snacka där.. Men, har jag något val? Något måste jag säga. Om det är sanning är ju en annan sak...

Är så jävla fet, sjuk, öm.. C kommer hit imorgon. Har blivit jävligt fet sen vi sist träffades. Kmr dö om han ska hålla om min mage. USCH USCH USCH !! jag vill inte längre...

Vet inte hur det ska gå i praktiken med maten hemma. Mamma snackade om att bli halvtidssjukledig när jag är hemma, för att kunna laga mat. WHAT ? Jag vill inte... Kmr inte kunna äta hemma ? Fattar hon inte det ? Fattar ingen nånting ? Här äter jag, för jag har inget annat val. Men där hemma kan jag svälta. Känna alla ben på kroppen så jävla bra. Men aldrig mer? :(

Hjälp mej, jag döööööööör...
Trivdes som smal, låt mej va så...

beslutsångest

ena stunden är jag glad över att få en chans o bli frisk. I nästa så gråter jag och vill svälta mej. Vet inte hur det kmr o bli, ett mellanting ?




GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

FAN!

Nu är jag så jävla arg ! Fittan, de kom in hit och snackade med mig, jag hade inte fått mellis. Då börjar de skälla på MEJ för att JAG inte hade sett till att DE gör sitt jobb. Sen när de äntligen kmr med en smörgås, är det endast sånt jag INTE ÄTER!



Fan, orkar inte med dehär nåmer. Säger åt mamma att de fan ska skärpa sig...

vårdmötet!

Hade vårdmöte för en timme sen. Sa inte så mkt, försökte mest bara att inte få något raseriutbrott. Läkaren är jävligt duktig på att misstolka mina ord; "du kom in för att du hade totalvägrat mat och gått ner jättemycket i vikt". Haha, jag hade inte "totalvägrat" eller gått ner i vikt, så fuck u.

Iaf, slipper hem på nattpermis nästa torsdag !!!! :D:D:D:D:D FATTA HUR GLAD JAG ÄR??? Ska iaf gå upp i vikt till det, ska äta som fan. Vikten står fortfarande stilla för mej.... Skitjobbigt! Vill inte vara kvar här längre...


Nu ska jag snart till näringsterapeuten och byta ut all min mat till det jag kan äta ! :)

Sen kmr mamma<3

Puss på er<3

kvällsmål

Nu är det kvällsmål. Tog endast ett glas soppa, ska ju ändå äta nåt mer sen ikväll! Har ångest, har inte haft det på några dar, inte nån allvarligare iaf. Rätt konstigt, men det är ju för att jag måste äta för att slippa hem. Sen när jag slipper hem kmr den.. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.

Har vårdmöte imorgon med läkaren, en sjuksköterska och mina terapeuter. Undrar vad de säger där.. Ska iaf få ge förslag på vad jag vill göra när jag har kommit upp till en viss vikt. Hmm...

Roligt att ni har ställt frågor! Fortsätt med det, alltid roligt. :) Jag ska svara på dem sen så bra jag kan ! :) Hittills har det mest kommit frågor om min inläggning. Men den är ju i fokus nu, så det är förståeligt.

Saknar C och S av hela mitt hjärta, tänker på er hela tiden.. Går sönder snart känns det som.

Puss<3

Kolla frågestunden och ställ era frågor !

Ensam, igen

Har suttit och snackat med rumskompisarna om nagelförlängningar ! Kul :) Kusinen och sysslingen åkte hem för en stund sen, det var jätteskoj att de kom hit och hälsade opå, man blir glad.

Imorgon kommer mamma hit, hon ska köpa en ny telefon åt mej, mina funkar inte här.. Dom har båda fel på sändningen, så det går knappt att snacka i telefon med nån :( Tråkigt !

Ligger iaf med snus just nu, har vant mej med det så jag kan ha in det längre än förr ! Helt sjukt att jag som hatar snus, ligger här och snusar.. Är över 1 år sen jag hade in en prilla. Men nöden har ingen lag som sagt!

Nu är jag sjukt kissnödig, måste ringa på klockan så dom kör mej till toaletten ! Kommer snart <3


Missa inte frågestunden ! :) Fråga allt ni undrar om. Svarar på dem om några dar då jag har tråkigt ! :)



Sliten ? haha


Godmorning

Ligger och kollar riverside ! :) Är en massa jävla ljud i rummet.. en ska åka hem idag iaf, resten lämnar. Just nu sitter domdär gamla gummorna och diskuterar avföringsprov, så jävla mysigt !!! NOT. Kunde inte sova inatt, var så jävla rörigt här. Hatar dehär stället !! Vill bara hem. Men vikten var 40,0 idag, alltså varken upp eller ner från inskrivningsvikten... Skitkul, man bara äter och äter här, men det går ändå inte uppåt. Och där hemma kunde jag gå upp i vikt så jävla lätt, men inte här fan !
Har ätit frukost och lunch hittills, är så jävla mätt..

Men idag kommer min kusin och min syssling, kommer bli jätteroligt :)

Puss, hörs sen ! <3

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN ! :)



Har inte kunnat använda Brun Utan Sol här :( Därav är jag jävligt blek förutom i ansiktet...

FRÅGESTUND!



Ja, ställ era frågor nu. Svarar på alla frågor (om de inte är kränkande förstås..)

Har fått så många läsare nu, nu har ni er chans att få veta mer om mig.
Hoppas någon har nån fråga, annars blir det ju pinsamt..

Kram på er gullungar ! :)



Förresten, nån som kan hjälpa mej att få upp headern ? :( Får inte fixat det på denna blogg.. :( HJÄLP ! :)

nu så..

Nu är alla måltider uppätna för idag. Mår rätt illa faktiskt, har ätit så jävla mkt. Kan fösöka säga hur mkt;

Frukost; 2 bröd med smör och skinka och ca. 100-120 gram soppa. Plus vatten/mjölk
Mellanmål; 1 bröd med smör och skinka och dryck och ett glas soppa
Lunch; 3 småpotatisar, 2 biffar
Mellanmål; 1 bröd med smör och skinka och dryck
Middag; potismos med maletkött i (lapskojs här, venne vad det kallas i sverige..) lite mindre än halva tallriken + dyck
Kvällsmål; 1 bröd med skinka, smör och 2 dl hallonsaft. + mjölkglas
Mellanmål; 1 bröd med skinka + mjölk

Sådär har det typ sett ut idag.. Plus en pepsi max. Mest bröd jag har ätit, men ändå är det rätt mkt..

Annars, så min ena rumskompis (30 år och finska) hade en manlig vän här idag. Nu på kvällen sa hon att han ville veta om jag var ihop med nån, han ville bjuda mej på kaffe. HAHA! NEVER. Lugn C, du är min<3

Har kollat andra avenyn idag, chillat, haft mamma,pappa och brorsan på besök. Är skittrött nu, men ska ännu på toaletten och borsta tänderna. Imorgon blir det en dusch! Skönt. Oså får jag ju besök.

Nu ska jag kolla lite nyheter oså, gonatt <3

dagens sammanfattning..

Denna dag har egentligen varit rätt bra här på sjukhuset. Rätt lugnt, trevliga sjuksköterskor, jag har fått röka (:D:D:D:D) och så.. Hoppas bara vikten ska ha gått upp tills imorgon :) Känns iaf så.. men när jag kolla på mej idag, kom jag på att det nog är ett halvår sen min mage var såhär fet. Inga ben syns längre... allt jag kämpat för är borta... Men jag vill bara hem nu.. Ett senare problem...

Imorgon kmr min syssling och min kusin! Skoj ska de bli! Hoppas vi får åka runt på lite äventyr i rullstolen ;)
Och förlåt att jag inte har svarat på kommentarer, ska göra det efter att jag har blivit skuttad till toaletten. Har nämligen varit lite lat.

Uppdaterar senare ! :)<3


o gumman, jag saknar dej så mkt<3 tänker på dej hela tiden..

today.

Usch vilken helvetes natt... Alla i rummet var sjuka utom jag. En fick blod, en annan hade 40 graders feber och mådde illa, en snarkade och en hade bara ångest...


ska snart iväg till en psykoterapeut.. Skönt att slippa dehär o få fixa sig lite ! :)

Sen kmr mamma o pappa. Puss på er <3