påsklov

ja, det har jag nu. Är otroligt skönt, men jag är verkligen jättetrött! Ska snart åka in till stan o umgås med kompisarna :) det ska bli roligt, har inte typ träffat nån på mer än en vecka... haha :) Men jag o C ska inte vara ute så länge, mamma o pappa ska jobba imorgon så! Ska kanske köpa ett par skor av en kompis ifall jag har pengar :) Dom är snygga måste jag säga :) Sen ska jag träffa en annan vän o se vad vi hittar på..

Så tyvärr kommer berättelsen kanske inte idag heller, har lite för bråttomt. Imorgon ska jag ta mej i kragen o skriva med C :) Puss o kram, ha en trevlig onsdag <3

sorry

Börjar på berättelsen imorgon istället, är allt för trött just nu..


Gonatt <3

dagens;



trött hund, trött pappa..


tisdag

ÅÅH vad skönt, en enda dag till oså är det påsklov.. denna dag har verkligen tagit alla krafter ur mej. Är sjukt trött, kanske för att Mimmi väckte mej 05.30.. Men ja, det går ju också :)

Har varit i skolan idag o sen bara hemma. Har latat mej, nu ska jag snart göra lite läxor, men det är rätt tungt!
Men det är väl bäst att passa på sålänge Mimmi sover. Har fått jättefina bilder på henne o pappa idag, ska visa dem sen ;) haha !

Och idag hände det nåt skitäckligt... Pappa skulle gå o sova i ett annat rum, o då han kmr dit så är det FULLT med spyor i soffan. Från en katt. O det var inte lite, och det var inte fräscht. Höll på att spy när jag skulle städa. Det såg ut som skinkbitar blandat med en massa annat gott... Graur.

Anyway, ska nog göra lite läxor nu va :) Håll utkik efter bilder och första delen i min livshistoria :)

Puss<3


Min berättelse; -->

Imorgon kommer jag börja gå igenom min livslinje, kommer använda + och - för att beskriva om händelsen var bra eller dålig :) Hope u enjoy!


Håll ut tills imorgon :)


Gonatt kramar!<3

    


Mimmi :)

Dagens Mimmi;


måndag

haha, vilka fantasifulla rubriker jag har.. :)

Idag har jag en jättegalen hund ! Vaknade halv 8 av att hon gnällde o flängde opå ;) 11 blev det psykologen, vi fortsatte på min "livshistoria". Vi har kommit till gymnasiet nu. Funderade att jag kanske ska kopiera den hit till bloggen, det är en "livslinje". Vad tkr ni om det ?

Ska uppdatera mer sen, men just nu har Mimmi fullt upp med att försöka busa med mig :) Hörs sen ! <3

söndag

Har haft fullt upp hela dagen. Steg upp jättetidigt, Mimmi var helt vild. Sprang på i hela huset, så nu känner hon sig som hemma ;) Hon har mest sovit o sprungit runt hela dagen. C har också varit här hela dagen, men nu är han hemma. Saknar honom redan, men på onsdag kmr han hit :) Då får vi ju påsklov, skönt!

Snart ska jag börja sova, måste göra en finska läxa först... Jobbigt .. Imorgon ska jag till psykologen, sen till skolan. Ska bara på 2 sista lektionerna. Har typ finska ordförhör och läraren vill skjuta mej, kommer säkert bli bra!


Nu e jag för trött, ska försöka blogga mer imorgon :) Pussar<3

wohoo

Resan hem igår gick superbra. Hon låg i min famn o sov o kollade lite. Det tog ändå 3h att köra, så hon var faktiskt jätteduktig. Natten sov hon igenom (nästan). Vaknade nog några ggr o fick pyssla lite med henne, men inga värre anfall :) Idag har vi busat o bekantat oss med kissorna, hon har redan fått kompisar :) Hon är jätteliten, som en chihuahua när den är fullvuxen, lite kortare kanske :)


Kommer knappast skriva så mkt idag, men slänger in en bild från igår kväll ! Puss<3


today is the day

Kom nyss till skolan, höhö. Skolkaren Manda ? Nä, men hade seriöst fortfarande jättesjuk mage i morse :( Har ännu lite :/ jävla skitmage.

Idag är det iaf som vi hämtar Mimmi, behöver jag säga att jag längtar ? :D ÅÅÅH!


Ps. Alla ni som känner mej på riktigt o läser min blogg kan ju säga hej :) vet att ni finns.. Men det gör inget, för varför ska jag skämmas över mina tankar o känslor ?

Vi hörs ikväll när jag är hemma med Mimmi :) Puss

tarmvred

satan vad min mage gör ont. känns som att tarmarna vrider sig...



ska försöka varva ner, gonatt<3

dan före dopparedan

Hade skrivit ett inlägg, men lyckades radera det..

Nåja, imorgon hämtar vi Mimmi, blir ju intressant! Ska i skolan före, tror dock jag kmr ta sovmorgon. Vilket kommer leda till att min grupphandledare skjuter mej, men just nu gråter jag bara av stress så han får så lov att acceptera det. Har ett engelska förhör imorgon som jag egentligen skulle måsta plugga skitmkt till, men som sagt så går det inte så bra... Blev jättelessen när jag tala med C, grät mej typ igenom samtalet. Ska snart ringa honom på nytt o se om det går bättre då.. Tvivlar på det eftersom tårarna är 5 före att rinna nu igen..


Iaf, idag har jag varit i skolan. Mitt läkarbesök blev uppskjutet till 8.4 för hon var sjuk, en jävlig tur jag har ! Det blir bättre så!

Nu måste jag plugga engelska o finska... Yes... Wish me luck!<3

onsdag

Inte länge kvar tills det är fredag ! :D har lite bråttomt nu, ska åka iväg och hämta C till skolan, vi ska till hans. Har varit i skolan idag, helt okej dag. Klarade mej undan att bli utskälld så man kan väl inte begära något mer :)

Imorgon har jag läkarmöte (utskällning...) och pung tv möte. Sen ska jag städa rummet o packa inför fredagen. har även ett prov på fredag så jag måste plugga lite :)

Men nu, C's. Puss, hörs ikväll :) <3

tisdag

Förlåt för att jag inte har bloggat, men kände att jag behövde en paus ! Har ju varit i skolan idag, blev jättetrött av det, antar att det är för att jag inte äter där.. Nåja, iaf var jag och snacka med studiehandledaren för att se så jag har tillräckligt med kurser och får fixat allt jag har missat och det kommer gå bra :) Kommer klara det på 3 år utan att stressa ihjäl mej, jippie ! :)

Har bara varit hemma o tagit det lugnt idag. Skulle egentligen vara med en kompis, men det blev så sent. Trodde ju till först att hela dagen skulle gå åt till plugg, men nej, för jag är så smart så jag inte har något extra trots att jag har varit sjuk :D Ibland har man tur..


Längtar till fredag... Men det kommer gå snabbt :) Imorgon ska jag vara med C och på torsdag ska jag först till läkaren, sen på P-ung Tv's styrelsemöte oså hem o plugga till ett förhör. Yey!

Nu ska jag packa väskan och förbereda mej inför sängen, har börjat öva mej med tidiga kvällar och morgnar ;)

Gonatt alla sötisar <3


skolångest^1000

Skolångest är just vad jag har.. Har suttit och räknat och funderat med mina kurser, vet inte hur dethär blir :/
Kommer typ få tenta en jävla massa jag missade pga. sjukhuset o de låter inte roligt... Måste prata med
studiehandledaren imorgon och se vad vi kan göra.. Vill klara gymnasiet på 3 år och jag kmr göra det. Bannemej.


Fick en ny bild på Mimmi, hon ser dock lite konstig, men söt ut :D Hon har fått mkt längre päls o blivit en tjockis ;)
Längtar efter henne... ska jag studera :)


kväll

Har varit hemma en timme redan, men har fixat med lite annat. Power Club var inte alls kul. Orkar inte berätta varför, men ja, inte så trevlig stämning. Hade inga barn heller så det blev inget. N kom efter mej och vi körde runt i stan hela kvällen. Träffade även C en liten stund, saknar honom så otroligt mkt...

Sen då jag kom hem åt jag och kollade top model. Nu har jag städat lite bland mina skolpapper och förbereder mej inför morgondagen. Har en veckas skoljobb att ta igen och det låter inte trevligt.

Ska ta en tidig kväll, så gonatt<3


blabla



Är hemma nu. Det gick bra hos psykologen, vi började gå igenom min livscykel med bra och
dåliga minnen. Sen shoppade mamma o jag lite åt Mimmi. Vi köpte en
leksak, vatten- och matskål och lite annat smått.
Tänk att det bara är 4 dar oså är hon här med mig..
ÅÅÅÅÅÅÅH :D

Ska snart pallra mej till power club, hoppas på en trevlig kväll :)


at home

Har varit hemma en bra stund redan, men har mest chillat med mamma :) ska snart äta o sen blir det psykologen. Har inte något speciellt att ta upp idag, så det blir knappast så långt samtal. Sen ska mamma o jag handla dom sista hundgrejjorna och en roskis till mitt rum :) Sen ikv blir det power club, är jättelängesen jag har varit där nu... ska bli roligt idag iaf :) Hoppas jag iaf..

Vi ska också in via banken och betala resten på Mimmi, på fredag hämtar vi henne... Det börjar bli jävligt nära nu :D Min lilla goseälskling! Ni kmr drunkna i söta bilder på henne ..


Puss, hörs senare :)


Då vi var och tittade på sötnosen :)

söndagsmys

Idag har varit en chilldag. C och jag har storstädat mitt rum inför Mimmis hemkomst, det blev jättefint :) Vi ska snart i stallet, sen till C's o sova. Har bara en lektion imorgon eftersom jag ska till psykologen. Hoppas det blir en bra dag iaf :)

Hörs imorgon, puss<3


stressit



Förlåt, kmr inte hinna blogga något idag. Har bara chillat idag, klippt katternas klönar
med mamma och fixat mej. Min bror har kaffekalas nu, sen ska vi ut på party. Köpte en ny kavaj idag,
den blir invigd idag. Hoppas ni får en trevlig lördagskväll, det ska jag ha :)


Puss o kram alla fina människor där ute <3


hemma

Nu är vi hemma efter en helt rolig kväll :) Mår bättre, har bara lite sjuk mage just nu.. Nu ska jag och älskling krypa ner under täcket, hörs imorgon :)

Puss<3

bye

Hejdå, vi hörs imorgon ! :)


mitt sår



 Där har ni en bild på mitt mysiga, uppskrapade sår. När jag gjorde det, var den inte ett sår,
utan vitt ? skitäckligt. men nu har det utvecklats till ett sår. C tror det kmr osåras och infekteras,¨
men jag tvivlar på det. Märk väl hur svälld min arm är pga. att jag har skärt mej där också. Rätt mysigt va?

Har varit hemma idag, har huvudvärk som fan. Ska nog försöka orka mej ut en stund idag, får väl
knarka värktabletter eller nåt.

Uppdaterar lite senare, pussar <3


happy

C kommer hit ikväll, dock ganska sent. Men han kommer iaf ! :D vi har bestämt att vi inte ska bråka. Hoppas det håller. Har feber just nu, mår pissilla. Känns som att jag ska spy.. iaf kommer mamma hem med pizza snart, that's good :) får se om det blir skola imorgon :/


Lär antagligen inte uppdatera mer idag (lr vem vet) men ha det bra :) puss o kram <3

fick dich

fy fan vad jag hatar denhär dan. C o jag har bråkat ännu mer, tårarna sprutar, mår dåligt, har huvudvärk o antagligen feber.. ÅÅÅÅÅÅÅH. hatar denhär jävla fittdagen.

 
Lite bilder jag tog idag;


min ex-bästis

Jag kom att tänka på en sak i morse, nämligen min x-bästis. Förut när vi gick på åttan kanske, så skar hon också sig. Inte så många gånger, kanske 5 ggr, men iallafall. Det tog rätt länge innan hon berättade det åt mej. Men grejjen är den, att jag skar mej också. Skillnaden mellan oss var att hon slutade, men inte jag. Hon mår bra idag, det gör inte jag. Kan det vara så taskigt ? Och hon är ju ändå en av dom som har sårat mej...



Okej, jag är faktiskt glad för henne att hon mår bra. Men varför kunde hon sluta efter ca.5 ggr, medans jag har gjort det typ 500 ggr... Kommer jag nånsin kunna sluta ? Kommer mina beroenden nånsin gå att avsluta..?


sorry för råddiga tankar..

puke

Tyckte för en timme sen att jag mådde bra, men nu skakar jag, har väldigt starka spykänslor och hjärtklappningar.. Kanske man inte är så frisk man trodde..

oh happy day?

vaknade utsliten o med en mage som var sjuk så in i helvete och spyor upp i halsen (kändes så). Stannade hemma ännu idag, tänkte plugga. Pappa blev skitarg över att jag är hemma o mamma börja tjata om en massa.. O nu måste jag tydligen gå ut i stallet o mocka åt alla hästar, kul, precis vad man ska då man är sjuk.

Har sån stor lust att ta livet av mej. Undrar var mamma har gömt alla sömnpiller.. Fast feg som jag är, så vågar jag inte..


trött på livet, trött på allt..

hallå?

Bryr ingen sig idag ?

Har skärt mej, lindrade ångesten o paniken.
ska snart börja sova för att kanske orka med
nåt imorgon. Puss o kram, trots att ni
tydligen inte heller bryr er ? :/


help

behöver jag ens säga att det är åt helvete ? har bråkat med C över telefon, slutade med att han lag på. Ligger här med en rätt så "lugn" ångest o panik, ska skära mej. Klarar inte av att stå emot det längre, vill inte göra det heller. Spelar ingen roll längre.. Är inte värd att få leva o bli älskad, förstör bara alla i min närhet..


Fattar inte hur jag ska orka med skolan, är döslut. Fanfanfanfanfanfanfanfanfanfan..
Perkele....



ångest

Hör på en spotify lista jag hade på repeat vid sjukhuset. Fy fan vad den förvärrar min ångest. Just nu mår jag jättedåligt. Ligger ensam i mitt rum, har städat klart och det bränner inuti mej.. Oroar mej över skolan imorgon, hur fan ska jag orka ? hur ska man orka leva mer ? Vill bara skära mej, känna blodet rinna.. C skulle komma på msn för 1½h sen, han har inte kommit ännu.. Han skulle göra läxor före, men det tar väl inte så länge ? jag hlr på att dö av ångest känns det som. Funderar på att prova lite kläder jag inte haft på länge för att distrahera tankarna, kanske något jag kan visa åt er ? :)


igår

igår sket sig allt. Fy fan är enda jag kan säga. Hade sån monsterångest, värre än på länge. C var trött och irriterad, försökte sova och strunta i mej vilket gav mej mer o mer panik. Satt o surfade thinspo videor, som han märkte o han flippade. Smällde i väggen, stängde av datorn, smällde ner den på golvet, flög upp ursinning och släckte lampan. Kan ni förstå att jag blev livrädd ? har inte varit så rädd på länge. Han var arg en bra stund innan han lugnade ner sig, tröstade mej och vi pratade. Kunde efter en tid försöka sova m.h.a honom..

En helvetes natt alltså.. Har även skrapat upp ett "sår" på armen. Det blöder inget o är inte ens ett sår, det är helt enkelt bara köttet som är fram... Gör ont som fan.
 Idag är det också rätt dåligt. Har fått vara till psykologen o prata av mej lite iaf..



Puss på er <3

har världens ångestattack, vet inte vad jag ska göra. kan inte koncentrera  mej eller tänka klart, tror a har tagit över igen. kmr dö, C bryr sig inte och jag har skrapat upp ett sår på min arm....

äckligast i världen

Så känns det just nu. Äcklig, fet och uäk. Vill spy, o nu har vi mat (igen!!!!!!!!!!!!!) kmr spy efteråt, pallar inte dehär längre...

sick sick sick

Stannade ännu hemma idag, var skönt. Har inte fått så mkt sömn inatt, somnade sent och vaknade tidigt. Har inte gjort så mkt hittills, suttit på datorn, kollat tv och klippt mitt hår. C kommer hit ikv, hoppas det blir någorlunda bra.


Ska vrida ner värmen här nu, svettas bort.


Puss<3


toa

har klarat av att inte skada mej själv, snacka om att vara stolt. Men det är länge ännu tills C kmr..

Ska försöka orka med ett toabesök ännu, men det tar emot. Känner mej som ett stort fläskberg. Gott.


Gonatt, hörs imorgon <3

design

försökte få tankarna till något annat, så tog en gratisdesign och fixade med den eftersom det inte har blivit något med mina planerade.. Så nu får den hållas såhär en stund. Ser lite trevligare ut iaf !

Fortfarande på dåligt humör, vet inte om jag kmr kunna undvika det dåliga längre..



Vad tkr ni om designen ? :)



ps. förlåt, har inte hunnit svara på alla era fina kommentarer, men ska göra det :)


skit

en skitdag är vad dehär har varit. Har varit ledsen sen jag vaknade, gråtit som fan, haft ångest varje sekund och planerat några självmord. Snackade nyss med C i några timmar,vi har också bråkat som fan idag. Han kmr hit imorgon. Jag stannar hemma ännu imorgon, är jättevinglig och trött och slutkörd. Orkar inte med nånting just nu..

Jag vill ha en cigg... O mitt hår har börjat ramla bort igen, ajaj...O snart kommer något hända som det var jättelängesen jag gjorde.. Fan fan fan..



C, är dethär orsaken ?




Är det dehär som har hänt..?

världens sämsta dag

Har verkligen världens sämsta dag idag. Har stortjutat sen jag vaknade, haft världens ångest och panik. Har mkt dödsångest och vill verkligen inte längre. C vägrar komma hit, fastän jag försökte förklara att dethär är en av dom sämsta dagarna på länge. Jag hatar livet just nu, jag vill inte leva längre. Jag vill bara svälta, skära mej och ta livet av mej. Och han bryr inte sig. Jag orkar verkligen inte längre, orkar inte med mitt liv. Är på väg neråt igen, i en jävligt stor nedförsbacke och jag vill inte längre. Vill bara dö. inte leva.


C är en jävla idiot, för nu kommer dehär bara att bli sämre. Nu kommer jag att hämnas på honom för att han inte bryr sig och ta livet av mej. Great.

spy

När C o jag vaknade imorse mådde jag jättedåligt. Kallsvettades, hade kväljningar, sjukmage, skakade.. Så jag stannade hemma idag. Mår lite bättre nu, vinglar jättemkt :/

Så bloggar lite senare när jag kanske mår lite bättre ! <3


fuck

Inspelningen för killarna gick bra, dock inte så bra för mej ;D Men va kan man :)

Älsklingen kom hit o sover med mig, det är skitbra. Har inget vettigt att säga, får uppdatera mer imorgon ;)

Puss o kram <3

inspelning

Ska snart dra iväg, vi har inspelning idag. Ska med C och bandet o packa deras grejjor. Ikväll blir det brorsans 23 års kaffe. Hörs ikväll, puss o kram <3

skönt

Faceplantade med hästen, för han var lite knäpp. Han ville nämligen springa in i snökarmen, försökte styra honom rätt.. Men han sprang ändå dit vilket ledde till att hans framben böjdes och jag ramlade över halsen med ansiktet i isen. Han var iaf snäll som stannade och inte sprang över mej.


Nu ska vi snart duscha, sen blir det utgång med tidig kväll. Puss <3



gullet och jag i början av året !


bilder



Mina byxor, Jennis tröja, kavaj och skor :)



Jennis klänning och skor



Jennis klänning och skor :)

Igår var vi vid kämppä då, det var faktiskt rätt roligt ! Kom hem halv 3 inatt, woops ;)
C och jag har bara chillat idag, ska ut o rida efter maten. Är skittrött idag, men det blir väl en tidig kväll, för vi har båda inspelning imorgon !

Har inget vettigt att säga egentligen, puss o kram <3


Var annars typ osminkad nästan på bilderna, så bry er inte om det ;)

fredag :D

det är helg, nu ska jag ut ! :) ska åka till "kämppä" och ha kul :) Har varit i skolan hela dan, sen åkte jag till jennis. Vi städade hennes garderob och käkade på stan, en jätterolig kväll! Hon fotade även mej med hennes nyinköpta klänningar, bilder kommer när jag har fått dem. Nu ska jag som sagt ut, ha en trevlig kväll! :)


Puss o kram :)


måste

måste börja äta mer

torsdag

Idag har jag haft väldigt fullt upp. Vaknade upp brevid C imorse, var sjukt trött. Han var jättemysig ! Sen vilade jag mej en stund, innan jag steg upp o mamma körde mej till skolan. Skolan gick bra, var jättetrött o slut :/ Sen kom M hit, vi satt o funderade igenom en teater vi ska sätta upp till hösten, vi kom faktiskt jättelångt !

Sen kom Sara hit, vi var i stallet och red en stund. Skönt att bara kunna vara hon o jag. Tack gulleplutt<3

Imorgon är det äntligen fredag, jag längtar så efter helg ! Bara 2 veckor tills vi hämtar hunden :)


Puss<3

orkar inte

Orkade inte blogga igår, det var en jävla skitdag. Skolan gick helt okej, var bara jättetrött. Sen när jag kom hem, så skulle jag med C till frissan, o det tog hela dagen. Vi hade vår månadsdag igår och hade planerat in en hel dags mysande, men så blev det ju inte... Kom hem till hans, var trött, ångestfylld,  på skitdåligt humör. Bröt ihop, spelade gitarr o sjöng. Bröt ihop lite mer, blev livrädd för C och hamnade i nån sorts panikattack. Mysigt..

så höll det på i nån timme innan jag var lugnare och somnade.

Idag har jag duschat och fått in gitarr på en av mina låtar. Nu ska jag fixa mej, ska till psykologen om 1½ h. Intressant. Sen ska jag handla lite födelsedagspresenter åt folk o åka hem. Kanske blir det en ridtur idag eller bara att stirra in i väggen, vi får se...


Puss o kram <3

piss

är på jättedåligt humör nu. Blev lessen som fan när jag laddade upp en bild på bäbä.

Har suttit o musicerat en stund före det, blev inge bra.


Gonatt.<3


 
Saknar dej. Det känns konstigt att du är borta. 13.4.02 - 5.3.10 fick du leva o var min iaf. Du levde redan i himlen här på jorden. Hoppas du har det bra. Vi tyckte alltid om dej. Du var så egen. Du är saknad, speciellt av Tobias. Han har ingenstans att sova längre, men jag tänker fixa en liten bädd på din plats. Man måste bara gå vidare.. Fast vi saknar dej<3

skolan

Idag har jag varit i skolan, första dagen på en ny period. Gick helt okej, lite tungt var det väl. Tog bort en kurs också.. Skönt !

Imorgon har jag en kort dag. Geografi och gymnastik, en tema-lektion oså ska vi planera en teater vi ska sätta upp. Slutar 1 :) Skönt ! Oså är det C's o min månadsdag, så jag ska till hans o sova.

Och idag är det världens bästa S födelsedag, grattis gumman ! <3

Pusshej <3



ps. Skulle ha publicerats för några timmar sen, men blogg.se flippade :(

kreativitet

Hjälpte ju C och hans band med att skriva en låttext idag och det väckte gamla minnen i mej. Har säkert skrivit 100 st förut när jag var mindre, o nu blev jag inspirerad igen. Har skrivit 3 st rådd texter under 15 minuter, kreativt :) Hoppas dom hittar en melodi m.h.a C så dom blir till nåt.

Nu måste jag sova, har skola imorgon kl.8.. Wooops..:)

Gonatt <3

<3



One little happy family.


Ps. jag ser galen ut !

mothers love

Hade en så jävla rolig kväll igår ! :D Alla var fulla (inte jag), skön stämning och fyllesnack. En av dom bästa på länge :)

Snart ska jag med C och bandet, de ska typ skriva en låttext. Sen senare ska jag hem, har skola imorgon. Blir spännande.


Puss o kram <3

gammal bild

Mimmi

Idag har vi varit och kollat hundvalpar, alltså bestämt oss för vilken vi ska ha :)

Här är min söta Mimmi;



Visst är hon söt ? Längtar tills jag får hem henne...


Nu ska jag beställa lite hundgrejjor, sen ska vi duscha :) Puss o kram, ha en bra lördagskväll :)

R.I.P<3

<3

förlåt

Sorry att jag inte har bloggat. Har som sagt varit i åbo några dagar, kom hem i onsdags. Har inte typ varit på datorn sen dess. Har inte haft något vettigt att skriva heller,fast frågan är ju om jag nånsin har det..


Idag har vi varit hos C, jag har haft en hemsk ångest inom mej. Har inte ätit något idag heller typ.. Oså avlivade vi vårt älskade får idag, o jag var inte hemma.. R.I.P Bäbä<3

Kommer sakna hennes bräkande varje gång man rör sig i stallet, o det är rätt svårt att hålla tårarna borta.. Men hon har det mkt bättre nu, enligt veterinären hade hon en böld i halsen som hade gjort så hon varken hade kunnat äta eller dricka. Hon slipper allt plågande nu. <3

Är med C och bändet då de spelar med bandet. Min kära vän S kmr hit snart. Vi ska hem tidigt idag, för imorgon åker vi o kollar hundvalpen. Det blir ju iaf kul, men den är ju ändå inte Bäbä.. Men ja, det är inte så länge tills vi får hem den heller.


Nu ska jag avrunda, puss på er o hoppas att ni har det bra <3