ikväll.

C och hans mamma satt båda två i en halvtimme minst och försökte prata förstånd i mej. De vill att jag ska skaffa sömnmedicin, så jag iaf får sova. Och det skulle vara jävligt skönt.. Just nu är hela jag åt helvete, kan inte äta, sova, dricka, tänka eller nånting. Pallar inte skriva prov imorgon, tänker säga som det är och skriva på en halvtimme istället. Tänker fan försöka ta tag i mej själv nu, skolan kan vänta..
¨
Har varit i sängen och gråtit i mer än en timme. Pallade inte ens att åka hem, vill bara stanna kvar här. Lyssnar på kent just nu och känner mej drogad. Har bara 2 lektioner imorgon, får se hur allting blir då jag är i skolan. Funderar på att berätta åt en av lärarna precis hur allt är. Bara jag vågar. Nångång kommer jag behöva göra det, nångång måste jag erkänna. Men jag gillar min hemlighet som folk tror att de förstår. Vill inte till skolan, vill mest av allt bort härifrån, till sjukhuset.. Vill ta tag i allt på riktigt nu, inte hemma, inte med all press från alla andra, utan ENSAM med stödet av alla. Ensam på ett ställe var jag kan få hjälp..

Men ändå vill jag inte bli frisk .. Frisk=fet. Men jag vill må bättre, kunna njuta av livet och kunna säga att jag mår bra, på riktigt. Därför vill jag försöka, men inte här. Inte just nu, och inte med samma mänskor omkring mej..
Men mina föräldrar skulle aldrig förstå. Det är dom som förnekar mest min ätstörning. Mamma allra mest. Men dom måste också vakna nångång och börja stötta mej, för det har de aldrig gjort ! De tror de gör det, men de pressar mej bara. Dom vet inte ett skit hur jag mår egentligen.

Som ikväll när jag ringde hem var pappa förbannad och sa att mamma sov. Några minuter efter det ringer mamma upp, hon låter mest oroad och tkr väl inte om att jag stanna kvar, men accepterar det. I bakgrunden hör jag pappa som ropar. Och imorgon vet jag hur det blir. "Maaaandaaa, vi har mat" "Manda jag gör mat 109832 gånger ikväll, så du ska hållas hemma".. Dom tror mat löser allt. Men jag kan inte äta, kan inte dricka, kan inte svälja. Så vafan löser det då ? Jag vill inte vara hemma, för det är jobbigt. Jobbigt att utsättas för nåt man inte klarar av och med nån som inte förstår. Jag är jävligt trött på det. Här vid C's är det enklare, här förstår NÅN iaf hur jag mår och hur allt går till. Även fast det inte är till 100% så är det mer än hemma iaf..


Orkar inte just nu. Orkar ingenting.


gårkväll..

Hade skrivit ett inlägg, men det postades aldrig..

Iaf, igårkväll hade jag bestämt mej för att inte äta nåt. Men ja, så blev det kväll och kvällsmat. Vägrade en bra stund, men sen skulle hela familjen äta tillsammans så jag kom också. Det var bröd i ugn som stod på menyn o fy fan. Tog ett bröd, ångrade mej att jag inte bara tagit ett halvt. Försökte verkligen att äta, men det gick inte. Det gick inte att svälja ! C började kommentera en massa saker inför allihopa, han hämtade vatten åt mej o allt, vilket bara gjorde mej mer lessen. Tillsist satt jag där med tårarna i ögonen, paniken inom mej och ingenting gick. Jag åt mindre än halva brödet, gav resten åt en besviken C, drack några droppar vatten och sprang till rummet. Där lag j

svärmor

Min blivande svärmor och jag har suttit och pratat i en timme. Det har varit skönt att få diskutera lite med henne så att de vet vad som är på gång. Hon har själv haft ätstörningar (har fortfarande ibland) och ja, det känns skönt att prata med henne. Gråten var nära flera gånger, hon grät också. Det är otroligt hur mkt jag betyder för denna familj, ibland förstår jag inte det själv.

Min andra familj, jag älskar er<3

:(

åt nyss en pytteliten pizza bit och 2 glas coca-cola på det. Fy skäms. Men det blir inget mer idag nudå!

Känner mej jävligt förvirrad just nu...

.

Just nu kan jag inte ens förklara hur jag mår.. Läkarbesöket gick snabbt, det var en halvtimme försenat och det enda vi gjorde var att vi gick igenom mina blodprov, jag fick p-pillren och en remiss vidare..

Blodproven visade helt okej. Kalium (salt i kroppen) var på gränsen till för lite och några andra var jävla låga pga. vätskebrist. Remissen skickades till ätstörningspolikliniken..

Min bästa vän (som är på sjukhuset) vill inte träffa mej, vilket jag nog förstår men ändå gör mej så jävla ledsen..

 

Fuck me helt enkelt.


sjukhus?

Detta låter helt knäppt, men innerst inne vill jag till sjukhus och bli frisk. Men det är bara en liten liten del av mej.. Har suttit och tittat på olika kriterier för att dom ska ta in en, blir fan att matvägra.. Har förklarat åt C i helgen att jag äter lite, så jag ska gå ner i vikt, så att någon skall tvinga mej att ta emot hjälp genom en slang. För frivilligt kan jag inte, nej.. Men nu har detta renn gått åt helvete, eftersom jag absolut inte har gått ner nånting efter idag. Sån jävla faildag. Ska inte äta nånting imorgon, fy skäms.. Men kommer nog behöva göra det.. tyvärr..

Kommer nog skriva en snabb uppdatering vid C's om hur läkarbesöket gick.. Hoppashoppashoppashoppas..

jag hatar..

När dörren till mammas och pappas dörr stängs och öppnas, för jag vet aldrig när mamma kmr ut med vågen i handen. Detta är ett faktum som ger mej jävla mycket ångest. Har monster ångest just nu och provet imorgon kmr gå åt helvete.. :(


Min pappa är en idiot!

Han tror att han kan säga vad som helst. Just hade han gjort mat (potatismos blandat med lite kött) och lag upp mat åt mej på en tallrik, MER ÄN VAD HAN SJÄLV TOG ! Sen började han ropa åt mej då jag hade ätit hälften av det, vilket är skitmycket. Han pratar hela tiden om att jag aldrig äter (HALLÅ; JAG GJORDE DET NYSS) och kaloriinnehållet i allt. Hallå pappa, jag har en godfucking ätstörning, ska man prata om sånt då? O om jag nu för en gångs skull ville göra dej glad och äta mer än jag klarar av, men så duger det inte, tror du jag vill göra om det då ? Nej för i helvete.

Ja sa jag ville hitta ny motivation att banta, o nu fan i mej har jag hittat den. Ingen mat imorgon, förrän på kvällen vid älsklings, PUNKT SLUT !

O nej, jag kommer bara att ha gått upp upp upp vid läkaren imorgon, fy fan fan fan fan fan..

Jag är ett jävla äckel, men snart är det slut på det. Inget mer i min mun idag nu förutom tuggummi. Inte ens en vattendroppe, inte något alls. Aldrig jag skulle ge dem det nöjet, aldrig. Sen ikväll ska jag pryda mej själv med nya vackra skärsår och blöda ner hela min jävla säng. Hoppas jag blöder tillräckligt för att dö..

sämst.

Förra veckan gick allting så bra, men nu, neej.. Nu vill jag bara ha mer o mer o mer fast jag egentligen inte vill ha nånting ! Slängde nyss bort det som mamma förväntar sig att jag ska äta innan hon kommer hem, never. Har inte druckit nåt, men ätit några frukter och ett kex. Fy skäms äckel, måste hitta motivationen igen !

hemmaa..

Har kommit hem från skolan nu. Ska inte äta eller dricka nåt förrän ikväll nu, möjligtvis en snack bar. Ska försöka äta lite mer än jag vill idag, för att endast kunna äta ca 50 kcal imorgon. Ska till boyfriends imorgon så.. Och till läkaren, så ska nog träna idag så jag har gått ner i vikt ! Känns lite onödigt att jag nästan hade blivit smal tills fredagen då allt är förstört nu. Jävla skit...

dra åt helvete.

Vill bara be mej själv att dra åt helvete


bad day.

Snacka om en dålig dag. Orkar ingenting, är bara fet och äcklig och duger inte till nåt. Mitt humör svänger upp o ner och jag vill inte mer.. Orkar inte mer..

Jag ser dej.

Min pojkvän flippade inatt, han började predika om att det ser ut som om jag har gått ner 10 kg under en vecka och var skitarg. Han drog mej till matbordet och skulle ha mej att äta. Ni skulle ha sett.. Jag åt 35 kcal, men han var inte nöjd.. Fan fan fan fan .. Äckel manda.

Ha en trevlig lördag !

fuck.

Sitter här vid boyfriends just nu, ensam med en miljon tårar i ögonen, på kinden och på madrassen.. Boyfriend och jag har bråkat, han åkte och lirade med bandet och lämnade mej ensam.. fick just veta att min bästa vän är på sjukhuset o fan.. Ska snart ut med dom andra, frågan är bara om tårarna hålls borta ikv ? Puss på er <3

Ångest över helgen.

Nu är det äntligen fredag. Men fredag innebär ångest, gräl.. Vet inte hur det kmr gå, för jag tänker inte äta nå mycket vid C's och han kmr flippa.

Mamma lagar mat nu, typ köttfärssås och potatis ? Ska inte äta mkt, har redan ätit en kokosboll idag.. :( Äckel. Ska inte äta någo fler, C ska få dem. Måste däremot och köpa tuggummi idag ! Mitt har tagit slut..

Vet inte vad som händer ikväll, ska väl nog ut sen senare så jag slipper kvällsmaten. Vi lär se vad som händer.

Puss på er <3

stress och ångest..

Har ångest som fan, har ätit allt för mkt idag. Och druckit för mkt, typ 5 dl ? :( Usch usch usch..
ska göra mitt historia föredrag tills imorgon nu, vill inte ha det, orkar inte.. Orkar inte med skolan heller för den delen. Känns meningslöst, värdelösa jag klarar ändå inte av att gå där. Fuck u manda..

GAAH.. Kommer bara behöva äta 1 måltid imorgon igen, eftersom jag ska äta efter skolan och sen inget mer då jag åker till boyfriends. Tänkte försöka slippa undan med en måltid per dag, så C inte kan säga att jag har ätit "bra". Hatar det, men ändå måste jag få höra det om jag har försökt för hans skull..

Bion var förresten skitbra ! Filmen rekommenderas varmt ! Blev även rädd en gång, ordentligt ! :/ Men gulliga C höll om mej hela filmen och var jättemysig ! Älskar honom så jävla mkt. Om några veckor har vi faktiskt varit tillsammans 2 år och 8 månader. :) Love u !

Nu ska jag nog göra mitt föredrag, puss på er <3

mat..

Mamma står där nere och lagar mat.. det blir knackkorv och makaroner.. Usch usch usch, vill inte ha mat, är redan för fet ! Har även redan druckit 2 vattenglas, var så jävla torr i munnen, Fy skäms Manda! Och även lite godis.. Fy fan..

 

Ska bara äta detta nu, sen inget. Möjligtvis en coca-cola zero till bion.

Puss på er, kämpa <3


Skolan.

Sitter i skolan nu just, har håltimme ända till 14.50. Matteprovet gick åt helvete, inte ens det klarar jag av längre. Snacka om att vara bäst.

Är på jävligt dåligt humör, men ska ju på bio med älsklingen sen. Hoppas det blir bättre av hans närhet. Plus att det är fredag imorgon, bästa dagen på hela veckan !

Nu ska jag gå och blanda godispåsar, puss på er<3

ÅNGEST

Gah, äckel Manda, du förtjänar inte att leva. Dö jävla fetto, dö....

huvudvärk..

Ligger i soffan med extrem huvudvärk :( ska vila mej lite nu, sen ska jag plugga ! Måste åtminstone få 9 i matteprovet imorgon så..

Puss<3

Vikt.

38.4


On my way down. Drack nyss lite, fy för dej Manda!!

Ska försöka smita undan maten ikväll istället.


Kommentarerna.

Tack för alla gulliga kommentarer ! Tänkte svara på dem här :)
Angående att jag vill dricka mindre, så ja, det är bra att dricka mycket. Men jag vill inte ha den extra vikten i mej längre. Förut drack jag flera liter om dagen, men nu försöker jag att max dricka några glas per dag. Oftast endast 1 glas.

o ja, angående att jag ska vara med i Tv, så ja, det ska jag. Men inte liksom i nationell tv, utan i vår närtv-kanal. Men det kan vara att vi ska sända ut programmen i hela Svenskfinland, så alla här kan se den ! Jag skall vara programledare och det är tänkt som så att vi ska sända 4 program på hösten och 4 på våren. Det kommer bli superspännande, vi har verkligen haft roligt hittills med all planering ! :) Om ni vill sen, kan jag länka till klippen sen när vi har lagt upp dem på nätet, så får ni se mej.. In action så att säga. Det kommer nog vara flera tusen som kommer se dem, eftersom vi sen kommer ladda upp klippen på Youtube, så det gäller ju att vara i form. Men lite mer motivation för mej att gå ner ! Det är ju mindre än en månad tills vi har premiär..

Annars idag så har jag inte ätit eller druckigt nåt ännu. Ska snart koka nudlar, och slänga bort dem! När mamma kommer hem efter 7 måste jag äta kvällsmat,men inget före det..

Nu ska jag chilla en stund innan det blir plugg ! Har ju matematikprov imorgon..

Puss<3


Ångeeeeeest

Har ångestångestångestångest. får inte dricka något imorgon före halv 4, tidigast. Ska inte äta nåt heller. INGENTING. Måste ner i vikt nu nu nu nu nu nuuuuuu.. Måste vara smal då jag nästa gång träffar boyfriend, så han kan beskriva hur han känner precis varje ben på mej. MÅSTE BLI SMAL. Måste bli smal till 22.10 då jag ska stå i tv rutan, för ärligt, vem vill se ett fetto som tar upp hela skärmen ? INGEN!! Måste gå ner nu, Manda skärp dej och ät mindre, drick mindre, träna mer, gå ner mer. Visa åt allihopa att du klarar det, att du inte alls är svag utan att du faktiskt kan gå ner i vikt ! Fokusera på målet ditt, 37 kg, tänk hur jävla smal o fin du är då. FOKUSERA.


Om jag klarar det, så kanske jag duger till nånting iaf..

Gonatt.. typ..


kallt!

Ligger här nu i min sköna säng, nyduschad. Har kört hem från stan och det är iskallt där ute! Det har även regnat idag, inte alls trevligt väder ! Träffade min sötnos iaf, kramade henne extra hårt denna gång eftersom jag inte vet när jag ser henne igen, om jag alls hinner träffa henne innan hon åker in. Hoppas !

Är på skitdåligt humör just nu, har bara lust att dra täcket över mej och stortjuta, vilket jag renn har gjort. Fick en jättefin låt av en bra vän som jag även tänkte posta här, den är superfin!

Skulle inte palla med skolan imorgon, men är nog så illa tvungen. Imorgon måste jag även plugga till prov. Usch usch usch. Vill verkligen inte :(

Mitt knä är skitsjukt nu, synd att det inte är nån läkare här just nu som skulle kunna undersöka det, nu då jag äntligen kan säga var det gör ont. Men ja..

Har bara ätit ca. 300 kcal.. Eller bara o bara. Men ja, iaf. Och förbränt ca. 300. Så det är ju mellan 0-100 på plus idag, rätt bra ändå.. Plus grundförbränningen då.. HOPPAS jag börjar gå ner i vikt nu ! Ska bara sluta att dricka så jävla mycket..


Kommer inte kunna sova så bra inatt har jag på känn, men ska försöka orka med bussen imorgon! Hoppas ni också orkar med allt.

Älskar er, gonatt ! (eller ja, snart gonatt, inom en timme eller så..)<3

Skitvacker låt <3

 




faan..

Vad jag hatar min pappa. Nyss hade han gjort mat, en maträtt jag hatar ! och jag har redan snackat med mamma om att hon tar med mat hem när hon slutar jobbet. Så jag vägrade att äta, och han började ropa som fan åt mej, att jag inte alls har ätit sen jag kom hem (men det tror mamma att jag har.. och pappa vet inte att jag inte har) och jag blir så jävla arg på honom !!!! :(


GAAAH

Fokusera Manda, fokusera...

hahah!

Satt nyss o läste igenom mina inlägg, märkte några stavfel.. I'm sorry, har nog varit lite trött när jag har skrivit dem, hoppas ni har förstått innebörden ändå ! :D

Vad önskar ni se mer av i bloggen ? Mer bilder, mer om mej ? Tänkte skriva ihop en liten berättelse om min bakgrund oså, så ni lättare får ett grepp om vem jag är.

Men kom gärna med önskemål !
Puss<3

ben..?



Om ni kollar på denna bild (boyfriend o jag + bebis, från helgen) Ser inte mina lår LITE smala ut då iaf ? inte smalbenen, dom trycks ju ut där o blir ännu fetare.. men benen är fortfarande för feta :( Men lite motivation åt mej, och åt er !

Puss<3

....

Min kompis skicka nyss att hon kommer bli inlagd.. Vet inte när, men antagligen snart, väldigt snart. Det är ju bra på ett sätt, men jag vill ju ändå att hon ska vara här, med mej ! Men en sak är säker, jag tänker peppa henne att bli frisk och åka och hälsa på henne såfort jag får. Min gullekisse, jag älskar dej <3
Hoppas du tar detta som en möjlighet till ett bättre liv, och tänk på allt vi har snackat om, allt galet vi gör om jag joinar dej ! Du är bäst gumman <3

Har just tvättat lite kläder, har ännu ungefär 4 maskiner att tvätta.. Jobbigt ! Är rätt slut i kroppen också, skulle passa bra med en tupplur. Ska sova 10 ikväll har jag bestämt. (lär ju se hur det går) Vet inte om jag gör något speciellt idag, skulle på ett sätt vilja åka till S och krama om henne och säga hejdå ifall hon åker imorgon.. Vi får se. Mamma får nog kanske köra mej i såfall..

Hörs sen, puss<3


:D

Hej gullungar ! Har inte ätit något ännu :D och jag har förbränt mer än 300 kalorier idag :D Känns jävligt bra. Gjorde nyss mat, makaroner och nån köttbit som jag spolade ner mesamma. Smakade inte ens ! Fan va bra det känns.. Och vägde mej idag också, väger typ samma fortfarande. Varför går jag aldrig ner ??? :(

Sidan jag skrev om igår är Energynet, sök på google så hittar ni den ! Den har nämligen en jävligt konstig adress :)

Idag ska jag göra skolarbeten och chilla. Mamma slutar jobbet först 7, så behöver inte äta nåt före det ! Nannaannanananannananananaaaa :D:D

Men idag är också en spännande dag, för idag får jag veta om min bästa vän blir inlagd på sjukhuset, tänker på dej <3

Nu ska jag fortsätta kolla runt, puss på er <3

energynet.

Hittade nyss världens bästa sida att både räkna ut hur mycket kalorier du har fått i dej under hela dagen och hur mycket du förbrukar vid olika sporter.. kmr förbruka ca. 200 imorgon på gympan bara med korgbollen, plus uppvärmning.. FINA SAKER !

Ska verkligen inte äta något imorgon, nanananannananannananananana, Perfekthet, här kommer jag


kommentarer;

Har fått en del kommentarer som jag inte har svarat på. Det fanns även 2 frågor där, tänkte svara på dem nu !

1. Hur gammal är du?
jag är 17 år, 92:a alltså :)

2. Vad har du för jensstorlek?
Ärligt talat vet jag inte. Har typ 25 på de flesta byxor och size 6 på ett par från asos. Men alla ramlar halvvägs av mej, så jag vet inte.. Typ 23,24 kanske. Beror ju även på butiken eftersom storlekarna växlar rätt mycket.

Hoppas ni är nöjda ! Ni får fråga på om det är nåt ni undrar, älskar frågor ju !

Har suttit och knåpat med en facebook sida en bra stund nu, börjar bli lite trött. Har ännu min finska läxa jag måste göra, jobbigt ! Orkar egentligen inte, men.. Måste väl :(

har ingen lust med nåt längre, vill mest bara dö. fasar även för nästa tisdag då blodprovsresultaten kmr... lär ju se hur min kropp mår då iaf ..

Btw, det som sjuksköterskan sa åt mej strax innan hon pickade mej (är extremt nålrädd) var förståss;
Tänk på tårta! Kan ni tänka er vilken ångest jag fick. Tkr hon jag är fet, eller att jag ser tårtsnål ut ? Njaa, det var nog mest för att hon bytte av en annan som skulle på kaffe och det fanns tårta där.. Men ändå.. Ni skulle ha sett hennes min när hon såg ätstörningspolikliniken på lapparna sen..

Puss på er <3


Sorrii..

För dålig uppdatering. Har haft fullt upp med en massa släktkalas, dop, MAT och annat.. Har inte orkar riktigt..Orkar inte nu heller. Känner mej bara så jävla ful, äcklig och framförallt FEL!  Ska inte äta något imorgon, ska hållas under 100 kcal. Helt klart.

Har huvudvärk nu, och jag har inte gått ner nånting alls. Eller har inte vägt mej, men det varken känns eller ser ut så :( Men har gympa imorgon iaf=bränner kalorier !!

hoppas ni har det bättre, puss <3


och TACK för kommentarerna gullungar, puss till er! Kämpa på ni med<3

ångest.

jag hatar ångrst, hatar mej själv. Har ätit så jävla mycket i helgen, dö manda, dö.

Blir inte just nån mat imorgon..

Orkar inte just nu, förlåt<3

fredag.

Ögonlocken är tunga, somnar snart. Orkar inte skriva, orkar inte svara på kommentarer. Gör det imorgon. Ni ska få svar alla sötnosar!

Gonatt<3

målvikt.

Satt nyss och funderade på vad min målvikt är. Tror den hamnar på 37 kg. Just nu väger jag kanske 38.8, alltså ska jag ner 1.8 kg ännu. Har ni tips på hur jag ska lyckas ? Ska iaf sluta äta sötsaker! viktigt..

37373737373737373737373737.. Siffran låter så jävla bra.

delmål 1:
38 kg  
Belöning; Bmi på 13.95

delmål 2:
37.5 kg
Belöning; Bmi på 13.8

slutmål;
37 kg
belöning; Bmi på 13.6

Ska nog hitta på andra belöningar åt mej,men just nu räcker dom vackra siffrorna som belöning. Vet nog själv att jag kommer hamna på sjukhuset om jag går ner, men just nu skulle det bara vara skönt, sålänge jag är smal när jag gör det !

 

Hur ska jag gå ner i vikt då ?

Jo;

1. SLUTA ÄTA GODIS !!!!!!!
2. SLUTA ATT DRICKA SÅ MKT VÄTSKA!
3. ÄT MINDRE OM MÖJLIGT
4. BÖRJA TRÄNA PÅ RIKTIGT, VARJE DAG

gonatt älsklingar, puss <3


dusch..

Nu har jag duschat klart ! det var skönt. Råkade skära mej nere vid ankeln också, gör absolut ingenting !
Det jag skulle berätta var;

Att jag är extremt nålrädd. Skakade som ett asplöv innan jag slapp in till provrummet. Väl inne där, berättade jag åt hon som skulle picka mej att jag är jätterädd, att jag t.om har varit på prao där (hon kände igen mej) Strax innan jag skulle bli pickad, kmr en annan sköterska som ska byta av henne in. De byter plats och berättar att det finns tårta i kafferummet. Jag berättar åt den andra att jag var jätterädd, och gissa vad hon sa då ?
jo, TÄNK PÅ TÅRTA. Tror ni jag fick lite ångest av det ? Men sen snurrade bara allting. Det gick bra, men ni skulle ha sett hennes min när hon såg vart provresultaten skulle.. Jo, ätstörningspolikliniken. Tror hon fatta då att tårta inte var så bra..

Satt och rökte utanföre sjukhuset sen efteråt, usch! Men ja, lika bra att vänja sig. Ifall dom resultaten visar uruselt blir det ju kanske sjukhus.. :/

Imorgon är det fredag som tur är, vilket betyder disco= motion !!! :) :) Behöver max äta 1 gång något lite imorgon, så jävla nice ! :D Ska verkligen gå ner i vikt. Ska köpa en coca-cola zero till discot imorgon som jag kan dricka där,så slipper jag dricka cola med 105 kcal i.. (Y)

Kommer bli stress som fan imorgon. Men ja, så kan det vara ibland. Sålänge jag slipper äta. Ska inte heller äta något godis! :) :) Röka, dricka och motionera !

Puss sötnosar <3


Pizza, wtf ?

Har nyss ätit pizza, igen ????? WTF. Har bara ätit en gång per dag hela veckan, känns bra ! har förbränt en hel massa. Var och tog en massa blodprov imorse, väntar med spänning på resultaten.

Ska berätta mer snart, ska ta en dusch före.

Brb !

gaah..

Nu har man överlevt onsdagen då. Brorsan, frun, lill baby och hunden är hemma hos oss nu, ända tills söndag. Ligger här med den mysigaste hunden i sängen, han har lite problem med att bestämma sig var han ska sova. Maten idag har gått åt helvete. Har nog bara ätit en gång, men lasagne.. en liten bit. Still fail!

Hoppas på att imorgon blir en bättre dag då istället..

Skar mej igår, har blåa ben, sjuka ben och sjukt trött är jag också. Ska försöka orka imorgon ännu.
Hoppas I make it.

Peppa mej, nån ?

Älskar er <3

I will break..

Jag håller på att dö. just nu mår jag så jävla dåligt. Just nu tror jag att jag skulle kunna ta livet av mej. Just nu är jag rädd för vad jag kmr göra. Just nu vet jag inte vad jag gör

C, ifall jag gör något dumt, förlåt, jag älskar dej<3

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Vasa.

Kom nyss hem, hittade skitmycket ! Spenderade runt 200 euro, alltså 2000 euro.. ;)

Men, vi åt pizza, åt 2 små bitar. Enda maten idag. Vet ni vad som hände påväg ner i en parkeringsgrotta ? Jo, jag ramla ner för hela trappan, kanske 10 steg. Tog så jävla sjukt !! Mina knän som är sjuka från förr, blev ännu värre. De är blåa, gula och röda.. Aj aj aj..

Nu ska jag ringa min pojkvän.

Puss på er <3

läkarbesök 2

Har nyss kommit hem från läkaren. Det gick bra, vi pratade inte något om mat eller vikt. Endast om mitt knä som bråkar och gynekolog undersökningen. Allting var okej inne i mej, ska göra typ 1000 blodprov snart... Både för att se om min kropp får tillräckligt med näring, klamydia test och levervärden. Usch, jag hatar nålar!!! Ska även till en annan läkare och snacka om knäet, kanske göra en titthålsoperation :S Gosh!
Men bra att dom tar det på allvar :)

Har inte ätit nåt ännu idag, vi ska ju äta i Vasa. Är rätt snurrig, menade svimma på gympan. Vi fick springa som satan, förbrände fan så mkt kalorier på det ! Och min läkare vägde inte ens mej :( Men lika bra det !
Fick även veta att min kompis kanske hamnar in på sjukhus igen.. Pallar inte, vill ha henne här med mig ! hamnar hon dit kmr väl jag strax efter.. :( <3

Nej, nu ska jag välja kläder till shoppingen. Har ju fått 400 euro i lön idag som ska uppshoppas :D

Vi hörs sen, hoppas ni har en bra dag.

Puss <3


fuck.

Kan först skada mej själv imorgon, är helt rastlös men hela huvudet snurrar. Ska snart försöka sova bort all ångest och fösöka tänka på att vi har gymnastik imorgon i skolan = förbränner kalorier.

Sov sött änglar, hoppas imorgon är en bättre dag. Hörs ju först sen på kvällen, puss<3

diediedie

Just nu vill jag dö. Just nu mår jag så jävla dåligt. Just nu vill inte ens min pojkvän höra av mej, skicka nyss åt han att han ska skita i mej, skita i om jag svälter mej till döds eller tar livet av mej. Vilket av alternativen ska jag välja ? DÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖ manda. Ska gå o duscha en stund i kallvatten snart, fundera ut ett fint ställe att skära sig på var det inte syns på varken dopet då jag har klänning eller imorgon på gynekolog undersökningen. Det blir magen det då. FAAAAAAAAAAAAN manda, du ska dödödödödödödödödödödödö!!!!!!!


Imorgon äter jag först i vasa, har endast ätit lite mindre än en halv pizza idag = 250 fucking kalorier.

Dö manda, döööööööööööööö

dö Manda..

Har inte ätit något hittills idag, klockan är 18.05 i Finland.. Har bara druckit en coca-cola zero ! Men snart kommer nog mamma hem, måste nog äta nåt då :( Har gjort i ordning så att det ser ut som att jag har ätit makaroner och korv/köttsås.. gaah, aldrig jag skulle äta.. Vägde mej nyss, vågen visade ca. 38.8. Jävla äckligt.. ÄCKEL MANDA..

Imorgon ska jag med mamma och shoppa, blir säkert tvungen att äta då.. Men ska inte äta nåt före så ! Ska fan gå ner i vikt nu.. Jag är ett jävla fetto annars. Måste ju gå ner tills helgen så jag inte går upp SÅ mycket då.. Men tur att jag har en stressig vecka och mina högklackar. Det innebär en hel jävla massa springande hit och dit. Plus att hela fredagskvällen kommer jag gå, eftersom vi har disco. NICE !

Nu ska jag sluta, puss på er <3 Hörs sen gullungar !

bilder.

Tog nyss 3 bilder med webcammen. Ser liiiiiite smalare ut än jag är, för jag sträcker på mej lite för att nå knappen..  Men fortfarande äcklig.. Täcket är även i vägen så höftbenen syns inte.. Äcklas av mej, så jävla äckliga bilder.. Men, undrar hur mkt jag väger ? har ingen aning, magen har gått ner ordentligt iaf..


...

Har tränat, min mage är ett helvete, den är så sjuk sjuk sjuk. Har gjort hälsa uppgifter, skrivit ut att jag har en ätstörning som förklaring till varför mina 2 matdagar endast innehåller en middag per dag. Fatta vilken ångest jag får när jag ser de dagarna..

Mår så dåligt just nu, sitter och planerar hur jag skall slippa frukosten imorgon. Funderar på att inte stiga upp förrän mamma har åkt, alltså 10 min innan jag måste dra. Gaah.. Orkar inte med frukost. Ska till stan sen efter skolan, ska först äta sen efter 7 på kvällen om allt lyckas. Ska fan bli smal nu, på riktigt. På tisdag måste jag väga mindre än förra tisdagen, det är ju mej själv jag tävlar mot just nu. Ska bli smalsmalsmalsmal.....!

Watch me !!

Mamma kommer vara ett helvete imorgon, men varför bryr jag mig egentligen om dem ? De kan inte tvinga mej att äta. Men jag är ju så jävla äcklig så det är väl därför. Jag kan tänka mej att min hälsa lärare kommer försöka hålla sig för skratt när hon läser "jag har en ätstörning". Fan, någon som mej ? Någon som är lika fet som mej kan inte ha det. Någon som har skrivit ut att hon har ätit CHOKLAD har inte fan en ätstörning. Någon som har ätit tårta och grädde idag har fan inte en ätstörning, och har hon en så är det fan fetma.

ÄCKEL MANDA ÄCKEL ÄCKEL ÄCKEL!!!

Nu ska jag hitta ett diskret ställe att skära mej på, måste känna blod, smärta, gaaah. Måste straffa mej själv.

Fuck u Manda.



fucking shit.

Gaaaaaaaaahhhhhh. jag får fel i huvudet. Min mage är så jävla uppsvälld, har helt klart gått upp 2 kg idag. Usch usch usch usch. Ska träna ikväll, då jag har bloggat. Minst 300 situps, plus benlyft.. Ska inte låta detta förstöra min natt. Har inte ätit nåt mer ikväll, är mätt som fan ! Igår var en bättre dag, åt bara 1 gång mat, var t.om smal när jag kom hem. Men idag, allting har gått åt helvete.......


Blir så jävla arg, och nu måste jag även radera alla bilder på mej ! Vågar inte riskera att mina vänner hittar min blogg, men ska nog sätta upp bilder på mej igen, fast censurerade.

Och har på känn att allt går åt helvete denna vecka, men onsdag ska jag iaf inte äta nåt på ! Ska fan i mej bli smal nu. Ska ju till läkaren på tisdag också, måste vara smal då !

Detta händer denna vecka;

-Måndag; Skolan, ska till biblioteket, måste jobba med lite skoluppgifter, kanske träffa en kompis = Mat
-Tisdag; Skolan, läkaren, sen till Vasa. Endera med bara mamma eller mamma och kompis = En gång mat
-Onsdag; Skolan, sen filma hela dagen ! = ingen mat på hela dagen
-Torsdag; Skolan, sen ett möte efter skolan. = ingen mat förrän efter 5/6 tiden. Ska även vara barn och hundvakt åt min bror
-Fredag; Skolan, hem, barnvakt, disco på kvällen = fittigt lite mat
-Lördag; Dop = MAT :(
-Söndag; Mat med släkten = MASSOR AV MAT

Dålig vecka, längtar till onsdagen. Har bestämt mej för att verkligen inte äta något mer än jag måste denna vecka, ska fan bli smal nu. Vill inte vara äcklig längre.


Äckel manda, dö dö dö dö dö..

Någon som vill snacka på msn ? Snälla? <3

skit skit skit.

Fy fan vilken helg asså.. igår var man festens mobboffer, skitförbannad och ledsen ! Idag har man blivit itryckt mat värt mer än 1000 kcal och imorgon blir nog en jävla dålig dag det med. Allt går åt helvete, vill inte, orkar inte mer..

Förlåt.

Sorry för dålig uppdatering, har inte haft tid. Igår var en kompis hos mej hela dagen o sen var vi i stan. När jag hos C och har inte min dator med mig. Igår blev det endast en pytteliten tortilla med maletkött, 1 ananas bit och 2 paprika bitar på. Men dock lite choklad oså... Äckligt. Idag har det blivit lite makaroni-låda, choklad mm....

Ska inte äta mer idag, endast halspastiller, tuggummi och dricka zero. Om jag dricker något. Vill känna mej tom, smal, fin..

Håll tummarna för att jag klarar denna dag. Puss<3

kvällen.

Nu har jag klarat denna dag med att endast äta ½dl makaroner (ca.) och lite köttfärssås. Inte alls mycket. Har även ätit 2 fitness barer för att mamma skulle tro att jag äter. Imorgon skall jag inte äta något mkt. En kompis kmr hit, gillar inte att äta med henne.. Hon har ätstörningar själv och det är jobbigt att äta när inte hon gör det ! Mamma jobbar också,så jag ska laga maten själv.. Ska även väga mej imorgon (Y) Som jag gör typ varje dag.

Nu ska jag gå ner och dricka nåt, sen blir det sängen !

Gonatt älsklingar, sov sött <3

Hemma.

Nu är jag hemma från skolan, har bara ätit en fitnessbar hittills. Men den är nog bortbränd redan, har gått säkert minst 2 km idag i högklackar, har haft så jävla mycket att göra. STRESS.

Idag ska jag chilla, göra läxor och sen sova tidigt. Skulle inte orka sitta hemma, finns ju en risk att jag äter något extra då. Gaah..

Peppa mej, nån ?

Puss<3

skolan.

Nu ska jag till skolan, har inte ätit nånting, tänker först äta efter skolan då mamma lagar mat.. Men funderade att jag kanske äter en fitness bar i skolan om jag mår dåligt. Vi får se.

Puss<3

gonatt

ångesten gnager, jag ska nog försöka sova.. gonatt änglar<3


Dusch.

Kom nyss ur duschen, vattnet var iskallt, men det gör inget. Hatar egentligen kallvatten, men förbrände mer kalorier så det gick denna gång. Försöker peppa mig själv inför imorgon, att jag ska klara mej utan att äta. Har förresten ju bara ätit 100 kcal i mat + lite choklad, druckit ett halvt glas mjölk (39 kcal) och ett glas vatten. Inte så farligt.. Förutom chokladen, men den försvann nog eftersom jag gick med mina jävla höga klackar idag. Imorgon hoppas jag dagen ser ungefär likadan ut, tror jag ska dra en tidig kväll och sova redan 9, iaf låtsas.. Orkar nog inte vara uppe längre heller, ska ännu göra läxorna så jag kommer vara jävligt trött imorgon. Men får iaf ha en sovmorgon eftersom vi inte har hälsa, skulle ju göra domdär uppgifterna istället. Tror jag skall använda denna dag som en av dom 2 matdagarna, då kan jag känna mej rätt duktig..

Här kommer lite pepp;

Jag vill bli perfekt, jag vill bli smal, jag vill vara vacker, jag vill kunna se alla mina ben, jag vill kunna gå oäten, jag vill aldrig mera höra att någons ben domnar bort då jag har suttit där, jag vill aldrig mera få en kritisk blick på mej, jag vill bara bli en äkta, duktig anorektiker, det är vad jag strävar till. Jag vill bli perfekt.


Tv.

Har ju haft möte med tv idag. Vi kom faktiskt rätt långt idag, vi börjar filma nästa vecka ! Fick även höra en positiv kommentar av projektledaren! Sånt blir man glad av. Men nu ligger jag här med ångest, har bara ätit 100 kcal i mat, men dock choklad.. :( Voi vittu.. ÄCKEL

Har även läxor kvar att göra.. Pallar inte direkt.. pallar inte med skolan heller, tror jag tar ledigt en tid.. Hur orkar ni ?

Gaah, kmr inte kunna sova..

Uppdaterar snart med lite thinspo <3

Läkarbesöket

Det gick helt bra idag, läkaren var trevlig och försökte faktiskt lyssna på MEJ. Kände mej trygg där, hon snacka inte heller om att gå upp i vikt. Mamma däremot var rätt jobbig och vill inte förstå. Hon tror helt enkelt att jag "glömmer bort" att äta. Yee, in my ass. Har inte ätit nåt idag, men mamma skulle laga mat när hon kommer... Orkar inte. Men ska bort ikväll iaf o sen ska jag bara sova. Ska till läkaren igen nästa tisdag, 11.40. Då ska vi göra gynekolog undersökning, kolla mitt knä och prata. Känns bra.

Hon gjorde en liten undersökning på mej;
Puls, blodtrycket och hjärtat. Allt var helt okej faktiskt. Eller blodtrycket och pulsen var mkt högre än vanligt, så därför var det bra !

Tänker inte äta trots att jag går dit, de får fan sätta in mej på sjukhus innan jag börjar äta "normalt".

Puss på er <3

Om nån vill snacka på msn, skriv här !

angst.

Har världens värsta ångest, den gör mej trött, i panik och galen ! Orkar inte, har gråtit som fan i C's famn idag. Tur att han ska sova här med mej inatt så han kan smeka bort all min ångest, alla mina tankar och all min oro.

Ni får höra hur de gick vid läkaren imorgon..

Wish me luck!

Sov gott.

tuggummi.

Sitter och knarkar tugguummi, läkerol och coca cola zero. Får inte faila, måste bli smal nu. Ska snart gå en promenad o röka. Orkar inte med all ångest...

broiler.

Har nyss ätit lite broiler, för att orka dagen. Slängde resten i en plastpåse och gömde den, ska snart ut o gå, så jag tänkte slänga bort det då. Pappa är så dum, han for ut och byggde han och lämnade mej kvar ensam o äta. Haha, inte mycket det blev.. Broiler innehåller 148 kcal/100 gram, åt kanske 50 högst. Det är helt okej ! Ska ju ännu ut o gå, röka och träna. Måste hitta andra sätt att förbränna kalorier på.. Såna där vardagliga.

Nu ska jag gå ut o gå, och rööööka.


Puss <3


läkartid.

Nu har mamma beställt läkartid åt mej, så jag kan "få tala om dedär med maten"..  Vill inte.. 11.20 imorgon ska vi int till stans sjukhus, jag hatar sjukhus. Pappa var arg på mej när jag kom hem och började fråga om jag har ätit i skolan, att jag skall till mormors och äta. Men jag slapp, för vi ska äta broiler sen. O nej, jag har inte ätit. Tänker inte alls äta nå mycket. Måste ju iaf vara smal imorgon, så inte läkaren tkr det var onödit ! Var typ nån som jobbar med ätstörningar jag skulle till.. Voi vittu. Vill inte hamna till ätstörningspolikliniken heller, hatar det stället ! USCH!

imorse när jag kom till skolan var jag nära att börja gråta, the botten var nådd. Orkade inte sitta där, stilla på lektion och låtsas att allt var okej, för nej, det är det inte..


Hoppas bara att älskade C kommer hit ikväll, eller S.. Vill inte, orkar inte sitta här ensam.. GAAAH.

Måste även väga mej idag, och träna. Ska nog gå på en promenad också. Klockan är ju bara 1 så jag hinner bra. Fast den känns mycket mer ! typ som 6 eller nåt..


Ska snart prova spy ut all ångest, blir så jävla glad om jag lyckas, för jag kan inte spy.. Det suger !

Hyrde en film idag som jag ska se, PS I love u var det. Har inte sett den, men alla säger ju att den e så bra. Hoppas det stämmer och hoppas den får mej att tänka på annat. Snart blir det en tobak, blev jävligt röksugen nu.


Ha de så bra sålänge, puss<3

fy fan...

Jag förtjänar att dö. På riktigt. Ikväll ska jag straffa mej, det kan ni lita på. Ska kanske snart gå ut o röka, sen träna, sen skada mej själv. Jag måste få känna smärta, hatet av mej själv ska ut ur min kropp för en liten stund åtminstone ! Vill inte vara mej själv just nu. Orkar inte med skolan imorgon, men jag måste. Har ju ändå bara 2 lektioner, måste orka. Ska träna då jag är ensam hemma sen. Ska inte äta, inte äta, inte äta, jag är äcklig om jag äter. Fy fy fy fy..


Nu ska jag träna, måste bli kvitt kalorier !

Puss<3 Stöd mej gärna med era kommentarer

mamma..

Mamma kom nyss in med vågen i mitt rum, 39.6 med en hel del kläder på mej och med tunga saker i mina fickor. Hon var inte glad, inte alls. Tror hon grät en skvätt. Själv satt jag med blicken fokuserad på min dator och sa inte ett skit. Nu får jag inte åka nånstans efter skolan och vara hemma på kvällarna. Och träna, undvika mat, motionera. Jag ska ner i vikt, om jag så måste till en läkare. Bryr mej inte längre.

Bara så ni vet.

Voi vitto

Voi satan, nu har våra vänner hittat vår andra blogg och allt är åt helvete. Nu slutar jag äta.


Fuck u manda...


Fy för dej..

Är så äcklig. Har nyss ätit lite soppa, tänker inte äta nåt mer idag. Om någon ger mej mat tänker jag slänga bort det, gömma det, spola ner det. Det ska inte komma ner i min mage. Har bara ätit soppan hittills idag. Vill inte hetsa idag. Men har faktiskt ätit liiiiite glass.. Men bara lite, för att smaka. Har inte ätit glass på så länge ! sÅ detta var min mat för idag. Detta blir ungefär; 96 kcal och om vi ska runda uppåt så 100.. Inte alls farligt !

Och vi fick en hälsa uppgift idag, att skriva upp allt vi äter under 2 helt vanliga dagar. Ska jag ljuga o bullshitta ihop nåt eller faktiskt skriva sanningen ? Har ingen aning.. Fuck.. Läraren är snäll och jag vet inte ens om vi skulle lämna upp det.. Får se hur jag gör..

Fan fan fan, måste träna idag ! Ska verkligen göra det, ska skärpa mej, ska gå ner i vikt, ska svälta . Vi har skolfoto snart, o då måste jag vara smal. Vägde mej idag, det landade på 38.5 Vilket är helt okej med tanke på hur mkt jag har ätit i helgen !

Ska gå ner nu.. Men snart har vi hälsogranskning och jag fasar för det. Hälsosystern är en jävla fitta. Vill inte...
GAAAH.

Skärp dej Manda. Ska uppdatera ofta för att inte faila.. Ni måste peppa mej så att jag klarar detta..

Puss och Kämpa <3

Bad day..

Denna vecka har varit så jävla usel. Allting från humöret till maten har gått käpprätt åt helvete. Fy fan säger jag bara. Har inte haft det såhär dåligt på lääänge.. Är fetast i hela kommunen just nu känns det som, har faktiskt ätit skitmycket idag.. godis, bulle, mat.. o vi ska tydligen ännu äta mer.. Fy fan heller. Vill inte, orkar inte. Vill inte ligga ännu en natt med ångesten som river och sliter i mig och med A som skriker åt mej. Pallar inte..

Ville bara visa att jag fortfarande lever, om jag lever ? Venne om jag gör det, känns inte så. Känns som om jag är levande död. Hemskt egentligen..

Nu ska jag mysa med boyfriend (om jag kan). (ja jag kan, för vi skall ha det jättemysigt) Utan mat?

Puss på er, kämpa<3

 

 

 

 


bad girl.

Alla mina planer går åt helvete, jag ser ju att jag har gått upp i vikt istället för ner.. Hela helgen har gått i en ångestdvala, jag har skakat och gråtit hela dagarna. Igår var det fest och jag drack lite sprit= ångest !!! Har ingen aning hur mkt kcal de var i det.. Men annars igår åt jag bara 1 potatis + en liten laxbit..  80+162 kcal/100 gram.. åt inte 100 gram, så det var ju inte så mkt.. Men så tillkommer ju spriten plus några chips som slank ner.. JAA, jag är äcklig.. Idag har jag ätit ett halv bröd..( C tvingade mej ) och en liten mockaruta.. ÄCKEL. Snart har vi mat också.. GAAAAH.. Imorgon ska jag inte äta nå mycket. Börjar skolan efter maten så dett blir ingen frukost/lunch. Sen blir det nåt på kvällen.. Ska träna idag när jag kmr från boyfriends ! Blir kvitt lite extra kalorier som har fastnat..



Jag är inte rädd längre för att hamna in på sjukhus. För jag är mkt tjockare nu, så dom kan inte säga nåt. Men snart blir det ändring på det, jag lovar ! Jag ska ner till en stadig 38 och sen 37..

Puss <3




Världens sämsta människa.

Jag är sämst i hela jävla världen. Jag lyckas inte med nånting. Fan Manda, varför gör du det inte bara lätt för alla andra genom att ta livet av dej ? Ingenting blir bättre av att du är här..

o fan, träffade min nya psykolog igår, fyfan asså.. Kommer inte gå till henne.. Så hej ätstörningspolikliniken.. Det lär väl bli nästa ställe C skickar mej till. Fyfan manda, du är inte värt att gå dit ens, du äter som ett SVIN. Förstår du inte det ? ÄCKEL ÄCKEL ÄCKEL.

Förstår inte ens hur jag vågar gå utanföre dörren. Såna som jag borde fan låsas in. Inte ens min pojkvän gillar mej nåmer, just nu sitter han och tittar andra tjejers bdb.. Nåja, eftersom de ser ut såhär när vi har sex förstår jag honom. FAN MANDA.


lalalallalalal

Mitt huvud håller på att explodera, hur kan man vara så dålig som jag är ? Har bestämt mej för att inte äta imorgon före kvällen. För nu ska vikten neråt, till 37...

Såhär ser jag ut just nu, ÄCKEL...

Och mitt hår är inte gult på riktigt, det är nog mer vitt, men ljuset blev jävligt konstigt..




Aijjaa, konstiga bilder men.. Puss på er och kämpa på <3