sova

Min ena rumskompis snarkar för fullt, en annan väntar på mer blod och den tredje har hög feber och mår verkligen inte bra. Själv mår jag rätt så bra, är lite orolig att jag ska ha gått ner imorgon igen, men jag har faktiskt ätit skitmkt  idag... Dock har mkt kommit ut...

VILL BARA HEM...

dagen..

Idag har jag sovit, ätit, sovit, ätit, kollat andra avenyn, ätit, duschat, kollat andra avenyn, ätit, varit med P, ätit, kollat andra avenyn...

Är så satans röksugen, men har äntligen fått snus :):):):)


Hörs sen ! <3

:(

Jag vägdes imorse. Hade gått ner istället för upp, trots att jag har ätit skitmkt.. Varför funkar kroppar så ? :/ Inatt var jag jättenära att spy, mådde skitdåligt. Men det gick över !

Till frukost idag åt jag 2 (!!!!) bröd med pålägg och 120 gram blåbärssoppa. Och det var inte så farligt. Jag är hungrig, redan !! Märks det hur mkt jag vill härifrån ? Får faktiskt en hund när jag kommer hem!! :D

Inatt drömde jag om min ex. bästis. Drömde att hon typ föklara hur mycket hon hatar mej. Hatar henne. Hon förstör mej...

Nu ska jag kolla andra avenyn, puss<3

vet nii..

Nu finns det en till ätstörd person i detta rum. Hon är typ 30 år och finsk. Visste nästan direkt att hon var det, såg det i ögonen på henne då hon kom in. Hon har också sängvila. De har frågat ut henne om hur mkt hon motionerar, vad hon har ätit idag, vikten osv... Hon väger typ 50 sa hon.

Idag har varit en helt okej dag. sov hela morgonen, vaknade till lunchen, har ätit så gott jag kan, mamma och C var hit! Calli och jag hade lite rullstolsrally på bakhjulet. Nu saknar jag honom dock... Men men..
Imorgon kommer min vän P hit, ska köpa snus av henne. Blir nog snusare snart !! Men, va kan man. Nöden har ingen lag som man säger.

Ska ännu kolla lite serier oså innan jag börjar sova. Nice nice, kommer väl ett kvällsmål snart... Är mätt :( Men men, jag vill bara hem..

Puss<3


positivt;

Vad som är positivt med o vara här;

-Jag slipper hem

-Jag får jävligt stora bröst

-Jag får komma hem till ett liv då jag orkar mer

-Jag får en massa besök och får se vem som bryr sig

-Kanske nya vänner, vem vet?



Dock är ju - sidan stor..

ska sova snart, har C's gottdoftande tröja på mej<3 Imorgon kmr han hit!!!!!!!! :D Hoppas jag har gått upp imorgon...

Gonatt! :)

och till alla er med en äs; Ta det inte så långt så ni kmr till sjukhuset. Jag fick också det rådet, men jag struntade i det. Det ångrar jag nu..


at hospitalet.

Här rullar det opå. Det är lättare idag än igår, nu är känslokanalen avstängd, man bara äter. Har dock skitsjuk och förstoppad mage av all mat ! Men jag försöker ju iaf...

Imorgon kommer C iaf, längtar <3

gomorron

8 kom de och väckte mej med frukost och blodprovstagning. Jag åt ett bröd, vilade, fick duscha oså :)

Igår kväll blev de arga på mej för att jag gick 10 m.. Jag hade ingen "plinga" och inga sköterskor såg att jag nästan kissa på mej, så fan, då går jag väl för helvete själv då. men nee, jag ska ju "vila".

Så löjliga...

Har typ storpylat sen jag kom hit, men nu börjar nog tårarna ta slut..

failar

Är så arg, så ledsen...  Får inte röka, sitter med nikotinplåster.. O nu måste jag byta rum.. Blir så frustrerad..

1h

1h kvar tills de kmr. dööör.
mina ögon är så sjuka, om 2h är det mat. fattar inte hur jag ska orka. De säger att allt går över bara jag äter, men jag tror inte dem. Vafan gör jag här, jag vill inte bli frisk...


save me?

ångeeeeest

Jag åt, inte mycket, men jag åt. Orkar inte bry mej, vill bara hem. Ska banta bort allt extra sen igen, men nu vill jag bara hem. Men det dröjer nog 5-8 veckor.. Men idag när jag blev inskriven hit vägde jag 40, hade gått upp 1 kg i vikt sen igår. Undrar hur det var möjligt ? När jag väger 45 får jag äntligen börja gå igen, har sängvila nu, får inte ens gå till toaletten, utan de kör mej med rullstol!!!

När jag väger 45 får jag kanske flyttas till min egna stads sjukhus, hoppas! 47 kg är målet. HJÄLP ? Jag har aldrig vägt så mkt.. Jävla cp sjukhus.

Försöker att stänga av alla känslor, tugga och svälj, men de går inte så bra.. Har gråtit hela dagen, men nu är det bara lite mer än 2 h innan C o mamma kommer hit. Vill åka hem, NUUUUUUUUUU.

Calli, ta hem mej.. Jag lovar jag skärper mej...

Snälla?

manda goes hospital




JAG HATAR DEHÄÄÄÄÄÄÄÄR

DÖÖÖR

Jag är inlagd, på det större sjukhuset. Har sån jävla ångest, ska gå upp 8 kg innan jag får åka hem ! Fattar ni? Jag kommer dö. Vet inte hur jag ska göra. Endera äter jag, ALLT nu, eller inget, för då lägger de sond. Jag vill bara hem hem hem hem.. Mår så jävla dåligt. OCH JAG FÅR INTE RÖÖÖÖKAAA! Det är de värsta. Jag dör, tar livet av mej... Snälla Calli, om du läser dehär, ta hem mig...? Snälla, ja ber er..

Jag orkar inte mer, på sant...



:(

inlagd.

Jag är inlagd på min stads sjukhus nu. kom in igår, fick dropp. idag kom beskedet att de blir vasa i flera veckor, på sjukhus. kmr bli FET o ja har sån ångest. ja dör. iaf, får åka privat ambulans dit, hoppas de e snygga. har gått ner 0.6 kg idag! skriver mer i morgon med internet, puss<3

NU

Nu ska vi åka... Lycka till Manda...


Peppa mej så jag har en massa att läsa när jag loggar in <3

Ifall

Ifall de tar in mej idag så slog det mej att inatt var sista gången på en tid jag sov med C, fick vara med honom hur jag ville, sista gången vi hade sex osv... FATTA? Jag kommer ju inte typ träffa honom .. GAAAAAAHHHHHH!!

Men jag vill ändå de tar in mej idag, hellre idag än imorgon! Har väntat flera månader redan, orkar inte vänta längre.. Ska försöka fixa internet så snabbt som möjligt så jag kan uppdatera mig.

Allt kommer bli jävligt jobbigt, men jag åker dit för att jag inte har något annat val. Men jag vill inte bli frisk, det kommer jag antagligen inte bli heller. Ååh, jag hatar detta.

Ha de bra, puss<3

Ångest

Har vägrat att stiga upp, mamma är dum i huvudet. Hon tror jag kommer att äta innan vi åker till sjukhuset. NEJ! Vet hon inte hur jävla mycket mat det serveras där?

Jag är så orolig, vet inte vad och hur mkt jag ska ta med mig. Iaf datorn och underbyxor ! Jag vet inte ens vilket sjukhus det blir. Det i stan eller ett 100 km bort. Jag hoppas på det här hemma så älskling kan hälsa på när han vill..

Nu ska jag kolla hem till gården.

Hörs sen <3

låt mej dö

Jag kommer bli inlagd, idag. Förstår ni hur jävla hemskt de e ? jag kommer ligga ensam i en vit sjukhussäng, utan C. Och vara FET ! Shit vad jag grät inatt och imorse. JAG VILL INTE !

Jag ska försöka skaffa internet, klarar inte mej utan er eller bloggen. Tänker inte äta, sjukhuset är lättare att lura en tid. Jag blir smal..

Jag vet inte vad jag ska säga. en 4 tiden idag händer det. Orkar inte tänka eller prata med nån.


Låt mej dö

Uppdaterar antagligen innan vi åker och sen så snabbt jag kan <3
Tänk på mej..

imorgon..

kan jag inte äta nåt..



FAAAN

inte en bra dag..

Mamma ringde igår, sa hon hade hittat spyor i mitt rum. Haha, det var den jävla efterrätten hon hittade. Sov vid C's, men hon hämtade mej 8 imorse. Orkade inte till skolan, som vanlit. Är så slut, orkar ingenting längre. Orkar inte leva längre!


Skriver mer sen...

varför?

Varför ska jag alltid jämföra mej med alla andra ??? Blir så jävla less på allt..

Mamma o pappa stiger upp om en timme, jag har inte somnat än. Är livrädd med paniken i halsen..

C hur kunde du lämna mej ensam?

alone

C lämnade mej nu på msn... jag ligger ensam kvar, min arm svider och påminner mej om hur fel jag är. I huvudet skriker A kommandon. Min pissblåsa sprängs snart, men går jag på toan, vaknar mamma... o då måste jag ta sömnmedicin. De kan jag inte, då dör jag...

Vet inte hur jag ska palla imorgon, håller på o dö och ge upp. Really, på sant. Så jävla äckligt att känna hur allt bara stängs av.. Jag dör. C vill jag ska komma dit så vi kan prata ut... Hjälp!

Undrar om jag blir inlagd denna vecka. "Fara för sig själv". Haha. Blir jag inlagd kanske jag är smal! Isf finns det ett hopp... Ett hopp om att bli smalare... Ett hopp om att duga... Sjukhuset nästa ?
Nja, de ska ju göra en fet där.. Men det går att gå ner igen... Måste gå ner igen rättare sagt.. Fast hellre stanna på 38,6 och gå ner till 38,0 och sen till 37,0...

Fortfarande mördarångest. Vet inte hur jag ska klara dehär och om jag får sova något alls inatt... Tänker inte ta medicinen. Dör då... Jag lovar...

Jag är törstig........ och kissnödig..

och dödssugen..

I must die

A har tagit över mej nu, jag får inte sova, det är mitt straff. C försöker få mej att ta min sömnmedicin, not gonna happen. isf kommer jag att dö... haha, kommer jag ändå..

ORKAR INTE MER

Orkar inte mer nu.. Har sån dödsångest, vill bara dö och  försvinna.. Vill bara lämna all skit bakom mig. Vill inte mer, orkar inte andas mer.. Orkar inte ligga här och gråta längre. Vill bara dö.

Ska skära mig, och se om jag vågar.. vågar lämna allt

allt sprack

Jag spricker snart.. Har ätit choklad i helgen, försöker hitta ett lämpligt sätt att straffa mej på.

Pallar inte mer........

aktivering krävs

mm, känns så. Huvudet är tungt..... BLÄ :(


















jag väger numera under 39,,, ;D

YES

Har träffat en kompis ikväll, vi har kört runt i stan med hennes pojkvän. Det behövde jag.

Men nu ligger jag dock här med mördarångest och det är inte bra.. Plus att nån spansk jävel skriver åt mej på msn, helvettteee!

Ska typ dö nu.

HATAR

Hatar detta att sitta hemma varenda jävla helg och må dåligt.




TACK SOM FAN

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Jag är på så jävla dåligt humöööööööööööööööööööööööööööööööööööööör.

kul fredagskväll, NOT

Nu är jag hemma från fotograferandet. Det gick bra ! Bilderna blev skitbra!

Vet inte vad jag ska göra idag... inte sitta hemma iaf.. får se vad det blir till...

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

jag dör

jag dör snart, seriöst. jag har aldrig mått såhär jävla dåligt. en stor ångestklump i mitt bröst, ett dunkande huvud, kan inte andas. Jag dör, hjälp mej? Har sån dödsångest och hjärtat är i panik. Jag vill ju dö, vad klagar jag på? Jag vågar inte ta min sömnmedicin, för C är inte här. Han och mamma svek mejj, igen. Tänker inte ta dem innan han är här om jag så dör först.

Tänker försöka undvika mat så mkt som möjligt imorgon. Tänker svälta ihjäl mej om jag inte dör före. Orkar inte mer, orkar inte ens försöka. Och C som undrade varför jag inte vill mina föräldrar ska veta och se hur jag mår. Jo, för att jag inte vill visa mitt monster åt dem. Det har dom sett nu. Ett skrikande, gråtande, ångestfyllt monster. Tror aldrig C har sett mej sådär ångestfylld som igår. Jag skrek och skrek och skrek och försökte ta mej loss från hans grepp. jag ville bara bort från honom, från alla. Jag satte mej ner på marken och skrek och grät. Jag ville inte ha dit mamma, jag ville inte att hon skulle se mitt monster. Jag försökte springa undan..

Psykologen sa idag att de hade sagt att det var svårt att få kontakt med mig. Konstigt. Jag ville inte prata med dem, ville bara vara ensam, ville bara att alla andra skulle dra åt helvete. Jag ville bara dö, ta livet av mig, avsluta allt. Allt skulle bli lättare då. Jag ville inte.. vill ännu inte.
Fick ju även en "akuttid" dit från ätstörnings. haha, no shit ? bra att de märker att jag mår dåligt. Felet är att jag är så jävla bra på att ljuga !

Tänker inte äta längre. Har redan slutat äta godis, som jag älskar. Har skippat all mat idag förutom lite kyckling! Dock fick Dennis mej att äta 2 mörka chokladbitar, men jag förbrände bort dem ikväll. Hatar mej själv. Jag är så jävla fet och äcklig just nu. Duschade i skållhett vatten idag för att bränna bort smutsen, men det funkade inte. Inget funkar. Förut funkade det att skära sig, men nu funkar inte det heller. Jag skär inte tillräckligt djupt. jag är en för stor tönt för att klara av att använda en kniv. Men jag har nog provat, men det skar inte tillräckligt bra. Skulle gärna ta en kniv och snitta upp hela armleden.  Bara få känna livet rinna ur mig, få dö. Få slappna av..

Klockan är snart 3. Igår somnade jag 5 eller efter det. Vaknade kanske halv 7 första gången. Rätt åt mej att jag inte kan sova, så fet som jag är. När jag blir smal kommer jag kunna sova, för då hänger inte fettet överallt.
Ska verkligen bli smal nu. Om det så tar mej till ett sjukhus. Bryr mej inte längre, bara jag blir smal. Eller dör, endera. Ingen kompromiss.

vet att ätstörnings kommer dra upp gårdagens händelse när jag åker dit. Well fuck them, ja hatar dem ! SERIÖST. Hatar stället, hatar att de klagar, hatar att de inte förstår, hatar att de ska ha mej att äta skitmkt, hatar att de tror på mina lögner, hatar att de säkert inte kommer ge mej diagnosen ANOREXIA NERVOSA. Inget duger förutom den. Jag är inte nöjd förrän jag ligger där, utmärglad, smal, viljestark och ropar åt alla att de ska dra åt helvete och lämna mej i fred. Då är jag nöjd. PALLAR INTE MER med att vara där mittemellan. Inte fetast i hela världen kanske, men absolut inte smal. Fet helt enkelt. Feta Manda. Undrar om mamma o pappa hade tänkt sig det när dom väntade mej ?

Orkar inte mer. Alla krafter håller på o ta slut. Jag vill bara ligga i min säng och sakta men säkert svälta mig till döds. Vill aldrig mer stiga upp ur denhär sängen, men jag är tvungen, annars måste jag äta...

Nu ska jag skära mej eller dö eller spy eller något annat som kan få bort min sjukt tunga ångest. Orkar inte mer, det var det som är det viktiga. Jag orkar inte mer, nu slutar jag... äta.









I will get there.. to perfection. I will get thin.


....



Jag älskar dej, men nu har du svikit mej för många gånger. Jag orkar inte mer. Du om nån skulle behöva bry sig, visa det. Orkar inte mer när du ska vara såhär. Säga en sak, göra en annan. Förlåt om jag sårar dej om och om igen, men du sviker mej och jag orkar inte ha det såhär längre. Du säger en sak men gör sen en annan. Domdär små sakerna betyder hela världen för mej.. Jag vet inte vad som måste hända innan det blir nån ändring. Minns du den gången vi snacka skitlänge och du sa du ska tänka på det och göra så? Du har haft tid till det, du har lite ännu. Men jag orkar inte mer om det skall fortsätta såhär. Du måste ha mej som prioritet nr 1 om allt ska funka, och sorry, men det är jag inte. Just nu behöver jag dej mer än nånsin, så ge mej lite kraft och tid, så jag tar mig igenom detta. Sen får du göra allt du vill, men just nu behöver jag dej mer än någon annan. Förstår du? Fortsätter det såhär, orkar jag inte mer.

Förlåt om jag gör nåt dumt nu. Jag älskar dej, men svik mej inte mer, för chanserna börjar rinna ut för att ställa allt till rätta...

Ta åt dej älskling, snälla?


SKINNYITIS

Jag har inget lösen till din blogg, jag dör

angst

Har ångest, vågar inte ta insomningsmedicinen ensam.. Blir ännu en sömnlös natt.. :(


HATAR DETTA SKITLIV

at home

Nu är jag äntligen hemma !

Var ju på en akuttid till en psykolog, de gick bra, hon var söt o snäll ! Vi snackade i en timme, sen fick vi åka till Jouren vid sjukhuset för att försöka få sömnpiller, vilket lyckades. Vågar dock inte ta dem ikväll när jag inte får sova med C. Så jag får vara sömnlös en natt till nu.. Men imorgon!

Annars sände vi ju andra programmet av P-ung Tv idag, det var jättebra sändning ! Kolla www.pungtv.com om ni vill se det :)

annars har jag inte så mkt att säga, har endast ätit lite kyckling idag. Ska inte äta nåt mer!

Puss<3

 

Så  jag klarade mig från sjukhuset ,denna gång...


nu är det dags

Nu åker vi snart. Wish me fucking luck!


dödödödödödöd

jag vill dödödödödödödödödödödödö..

ifall jag blir inlagd idag, tänk på mej då..

FAAAAAAN

Mamma har ringt till ätpoli och nu ska vi o snacka med nån jävla psykkärring !!!

O fan, hade sån dödsångest inatt, kunde inte sova förrän 5/6 och då var det ryckigt. C steg upp 7.


FAN VAD JAG MÅR DÅLIGT.

Äter nog inget idag.. alls.

I will kill myself soon..

o kanske sätta lösen på bloggen, kommentera om du vill ha?

Vem vet, snart kanske han avslöjar den med...

HAN SVEK MEJ

Jag berättade åt C att jag inte orkar mer och jag grät och kunde inte sluta. Han ringde sin mamma som ringde min och nu är hela världen åt helvete. FY FAAAAAAAAAAAAAAN





NU GER JAG UPP, SKA BLI SMAL OCH LYCKLIG.
Kommer aldrig mer lita på nån, för den enda jag litade fullt på svek mej.


.

Jag vill dööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

GODISSTREJK

Nu äter jag inte mer godis innan lillajul. Och sen inte innan jul.

Det lovar jag.

naaw

Tack för kommentarerna <3 Sandra, skriv din e-mail eller blogg adress så får du den..!

Vaknade nyss, drömde en massa sjuka grejjor. Bland annat att jag var otrogen mot C :( Usch! Ska städa klart mitt rum snart, bara jag orkar. Sen ska jag gå ut o röka och hälsa på hästen min! Saknar att rida, gaah. Orkar inte vara sjuk längre.

O btw, allt sket sig lite. Slapp inte undan hela lunchen, åt 4 pommes frittes (franska). :( Får ta mindre middag sen istället..

Nu ska jag vakna lite, puss<3

 


btw

JAG SKA SLUTA ÄTA NU, VÅGEN SKA VISA NERÅT.

Hennes byxor är ju iaf lösa.... JAG SKA BLI SMAL

Belöningen när jag lyckas blir...? Kom med förslag !


gonatt

gonatt, imorgon ska bli en bra dag. Ska inte sätta nåt i min mun innan älskling kommer hit på kvällen.

<3

statistik



HALLÅ, varifrån kommer ni ? Jag blir såklart jätteglad när jag ser dehär ! Ska försöka uppdatera mer, men jag har en annan blogg med en kompis.. Så det blir mest uppdatering på den. Vill ni ha adressen till den ? Kommentera isf. Den handlar mer om mitt liv, inte min ångest oså..

Varför läser ni min blogg, egentligen ? Ni är supergulliga om ni svarar på det <3

Smal, smalare, smalast

Jag förstår inte varför jag mår såhär dåligt just nu. Men allt känns bara pissigt. Rent ut sagt..

Mina tankar snurrar runt runt runt och jag får inte tag i dem. Ångesten skriker i mitt huvud och griper tag i mej. Äckel, fetto, du är fet, fail, du klarar inget, du är sämst. Så låter det ungefär.
Varför är just jag såhär dålig ? såhär tjock? Varför klarar jag inte av att sluta äta ? Varför ska det vara så jävla svårt ? Allt är bara fel. Mina "vänner" är fel, jag är fel, t.om. min pojkvän känns fel just nu. Inget känns bra.

Om jag bara skulle vara smal, skulle allt kännas rätt. Så Manda, Bli smal!



Sådär smal, för då kanske det duger..


bad girl

mitt besökarantal har ökat. Varför vill nån läsa om mig, min ångest och se hur fet jag är?

Jag är fortfarande sjuk, ska vara hemma imorgon ännu. Har ätit 1 gång idag + choklad. = FAIL!

 

DÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖ MANDA


I want it like this;



Sådär vill jag vara.. Blond, brun, smal (smalare än så) och snygg. Se hur söt hon är för att vara en paint figur..
Själv är jag blond, blek, fet och ful. Haha! Fan vilken otur man kan ha..

I want to dieee

Har inte ätit nåt idag... Har feber nu typ.. mår så jävla dåligt...

dålig

Jag är en dålig bloggare på denhär bloggen. Men jag orkar inte tänka på allt som är så jobbigt. Mår dåligt konstant, både fysiskt och psykiskt. Varje gång jag tar en tugga mat börjar jag gråta och det känns som om jag ska spy. JAG HATAR DET. Nu när jag är hemma tvingas jag ju äta mer än annars, o fy fan vad det märks. Jag är så jävla tjock, men jag ska ta tillbaks kontrollen och bli smal igen. Jag lovar det. Men jag är så jävla trött.. Jag gråter och är helt borta. Vafan är det som händer ? Jag ska bli smal, jag ska svälta, jag ska bli perfekt.. Det är nu det är dags. NU TAR JAG TILLBAKS KONTROLLEN.

Jag ska aldrig mer bli lika fet som på bilden här under. Förstår ni? Jag tänker aldrig mer gå upp i vikt, så glöm det jävla ätpoli kärringar ! Ni får fan äta era middagar själva. PERKELE.

Nu blir jag smal. På torsdag--> fasta.

Puss <3

:(

Idag gick jag igenom 10 000 av mina bilder. Detta var en av dem jag hitta;




Förstå hur äcklig jag är på den. Så tjock, så hemsk..

Såhär är det nu; det är bättre, men inte tillräckligt bra..



HATAR MEJ SJÄLV, DÖDA MEJ, NÅN??

Vill bara bli smal,fin, vacker, duga,perfekt...

I suck

Att jag aldrig lär mej att sluta äta ordentligt. Att inte falla för frestelser. Någon borde göra mej en tjänst och döda mej..

sjuk,igen

varje vecka är jag sjuk. Hmm, vet ju vilken predikan mamma kommer ha när hon kommer hem. Ska skärpa mej nu!

Har börjat på en ny vecka, nya mål.


:(

Hela veckan har det gått bra.. Men lördag och söndag har det blivit way to much ! Nu blir det strikta regler igen resten av veckan..

haahosdllösdal

Har jävligt dåliga dagar, men har gått ner till 39 nu typ.. Igen.. Har inte ätit något ordentligt sen.. Jag minns inte när. Har endast ätit lite energiberikande choklad och min 10 kcal soppa :)

Nu ska jag typ.. dö..?

home.

Har varit och spelat in nästa Pung avsnitt idag. Märkte att mitt ansikte har blivit smalare på senaste tiden, är det ett bra tecken ? Hope so !

Har endast ätit en liten pizza bit idag, med skitlite kalorier ! Älskar den pizzan, verkligen. Tyvärr finns den bara i Finland..

Nu ska jag blogga på vår andra blogg, puss på er <3

mjsdksl

Hejsan !
Har nyss färgat mitt hår, har ju inspelningar ikväll. Var nära det skulle ha blivit lila.

Har inte ätit nåt idag, puss<3

kjdsaadl

Kom nyss hem från ätpoli, är på skitdåligt humör. Tog 5 rör blod idag + 2 ur fingret. Sen ekg. Resultaten som hann komma idag visade att mitt hjära slår för slött, jag andas inte ordentligt och mitt immunförsvar suger.

Har inte ätit nåt idag, ska inte göra det heller.

Puss på er <3

halloj

Har stegring just nu, ska till ätpoli imorgon igen. Ska ta blodprov och EKG. Usch ! Pallar inte skriva mer.

Men C (skinnyitis) vad har hänt med din blogg, slipper inte in på den ? JAAG DÖÖÖR!!!<3

Puss på er <3


shiit..

vilken jävla dålig feelis. I think I will die..

sry.

Sorry för dålig uppdatering, har inte haft tid/ork. Men ja, helgen har gått helt bra.. I fredags gick det inte bra vid ätpoli. Hon fick syn på mina skärsår-->helvete, hon tyckte jag åt och vägde alldeles för lite och blablabla.. Pallar inte............................

GONATT

Nu ska vi börja sova, har endast 38,3 graders feber nu ! Ska vara hemma från skolan imorgon också, Bäst så!

Gonatt allesammans, puss<3


min berättelse del 2.

Åttan hade ju nyss börjat, minns det var september. Jag började bli deprimerad och hade minskat på maten. Jag hängde med en massa killar och fejkade ett leende åt alla. Vi åkte på lägerskola och jag var då inne i min ätstörning. Minns att jag planerade vad jag inte skulle äta då. Min bästis och jag var de enda som fick ett eget rum, vilket var tur. Jag chillade mest, tills vi träffade ett gäng finnar som var där. Både jag och min kompis blev kära. Jag hittade en kille, vi flörtade och blev tillsammans. Jag grät hela vägen hem. Jag trodde han skulle glömma mej mesamma, men nej, vi höll kontakten och var fortfarande tillsammans. Jag älskade honom, konstigt nog. Han skulle komma hit på höstlovet och allt. Plötsligt slutade han svara eller höra av sig. Mitt hjärta krossades. Jag hade alltid litat på att ha vänner hos mig då, men nej nej.. Min bästis hade en ny kille som hon ersatte mej med. Hon fanns aldrig där för mej. Jag kastade mej in i nya förhållanden, hade sex med en kille och flörtade för att glömma min smärta. Nyåret var första gången jag skar mej. Satt och grät hela kvällen, min bästis satt i samma rum hela tiden, men hon snackade med sin kille och brydde sig inte. När hon somnat drog jag ett rakblad mot benet. All ångest, smärta och problem försvann..

Mer kommer senare, ska vila lite nu, har 38.5 graders feber, mums !

sjuk :(

Är sjuk, har därför inte orkat blogga. Har nog kämpat mej igenom skoldagen och 2 h ridning och mockning åt 2 hästar, duktig manda.
Sov knappt nåt inatt, allt var så jävla dåligt. Funderade seriöst på att ta livet av mej, men jag klarade inte av det. Skar sönder min arm lite mer istället. Perfekt. Låg och grät skitlänge, stannade hemma första lektionen och var skittrött och på dåligt humör i skolan.. Funderar på att vara hemma imorgon, får nog feber snart och är sjuk annars också.. :(

Men älsklingen kmr hit o sover inatt, för att jag ska kunna sova. Inte så bra timat då hans provvecka började idag.. Får så jävla dåligt samvete.. fryser gör jag också.. min hals e svälld o sjuk = jävligt bra lösning att inte äta (Y)

Idag hämtade min kusin mej från skolan, hon drog upp min ätstörning. Frågade hur allt var och om hon skall komma med på fredag. Men hon hämtar mej bara !

Har lust att skriva ett långt inlägg, men tror de får bli senare om jag inte somnar..

Puss på er så länge <3

Tuesday

Kom nyss hem från skolan. har varit och bowlat från skolan idag, haft prov och gått hem från bussen. Halsen värker (Svininfluensa?) och jag har endast ätit lite risgrynsgröt och lite bulle. Fy fan. Ska iaf inte äta nåt mer idag nu.

Ska gå i stallet nu, mocka åt 2 heppar och borsta hästen !

Kram på er <3

monday.

Universums dåligaste dag. Fy fan....


förlååt.

perkele

blöder, mår skit
ångest

fy fan för allt..


Helgen i snabba drag.

Har gråtit halva dagen idag, igår var jag först glad, sen arg och irriterad. i fredags var jag bara ledsen.

alltså en dålig helg !
o imorgon är det måndag, en jävligt jobbig sån..

fy fan för livet..