dåligt humör

Jag vet att jag var på jävligt dåligt humör i föregående inlägg. Det är bättre nu, C o jag har rett ut allt <3

Jag vägde mej idag, 42.2 visade vågen. Har bestämt mej för att gå upp minst 2 kg, med start idag. Har ätit lunch, mellanmål, middag och godis hittills idag. Jag ska klara dehär, jag ska.

fuckshitpiss

Åååh, varför kan inte killar tänka ? varför kan de inte sätta sig in i ens situation. Är på så jävla dåligt humör just nu. Har gått ner så jävla mkt i vikt, har inte vägt mej, men jag ser det. Idag tänkte jag att nu jävlar ska jag äta mkt frukost. Jag hatar att äta frukost sj, men tror ni C ville vara där med mig ? NEJ. Så jag åt domdär jävla 2 bröden, har ångest till 1000 och skulle kunna döda någon. Han orkar inte med mej längre och det är han som får mej att äta mindre o mindre hela tiden. Jävla skit.

Tack som fan.

helvetesjävlaskit

enda jag vill är att svälta, spy o dö. Har inte ätit något ikväll. Fan ta dej.

Allt jag har försökt bygga upp under dom senaste månaderna far åt helvete nu o du bryr dej inte ens.


fy fan

fuck me

Skit i mej fullständigt då så jag med gott samvete inte behöver äta, dricka eller leva längre.

.

Mår så dåligt, kommer svimma. Har knappt ätit något idag, är vinglig och fryser. Såklart fattar inte en viss C det, så jaja, let's svimma lite då

Ätpoli

Hade ju tid till ätpoli imorse kl. 8. Jättegivande... not. Dom såg inte mina framsteg utan klagade bara på att jag har gått ner i vikt. Sa åt dem att jag vill gå upp i vikt, men inte gav dom mej några tips/hjälp för att lyckas. Bara ett hot; Om jag inte har gått upp till nästa träff, hamnar jag att börja gå dit igen eller något. Sa rakt ut att dom aldrig gett mej någon hjälp, inte nu heller. När jag kom hem funderade jag hårt på att sluta äta helt, för det spelade ju ändå ingen roll fastän mina blodprov var bra och jag mår mycket bättre. Men jag kom fram till det att dom tydligen inte vet någonting, för mej är det inte vikten som spelar mest roll. Ska vården få vara såhär? Hot hit och dit. Det är det enda sättet dom kan för att få något gjort.


Jävla skitställe.

LIVE SÄNDNINGEN

Kolla bilderna på andra bloggen !


:D:D:D:D:D:D:D:D

trött

Jag har svårt att sova nuförtiden. Varje dag menar jag säckna ihop i skolan, går runt som i en dimma. Orkar inte mer, kan inte detta ta slut ?

idag

Idag var jag förresten och tog blodprov. Det gjorde inte alls lika ont som förut. Iaf är jag lite orolig. Dels så flippar dem på mej om inte resultaten hinner komma tills på torsdag, dels för att jag vet att dom är sämre nu. Och nuförtiden bryr de inte sig om vad jag väger, bara om ett jävla värde, svältvärdet. Hatar det, känner mej så fet när jag hör mitt. Det skall vara mellan 27 och typ 110, mitt var 15 då jag hamnade på sjukhus. Efter sjukhuset var det 23 = nästan normalt. Sist var det 21. Hatarhatarhatar allt som har med sjukhus att göra.


Påtal om sjuk, så har jag sjukt mkt huvudvärk nu. usch, fyfan.



Midjemått förr o nu

Mätte min midja igår.


Förut var den 50 cm.
Nu var den 58 cm.


Alla dom som säger att jag är lika smal ännu kan ju titta en stund på det där och tänka efter lite..

Detdär är bevis. 8 cm till på midjan och 5 kg tyngre.

Go manda.

ångestattack

Det var vad jag fick igår. Låg i flera timmar, tyst. Sov kanske 4,5 h. Det blev lite bättre iaf då C och jag tillslut kunde prata.

Har inte så mkt annat att säga.. Kommer mest använda denna blogg som min privata, var jag skriver sånt jag inte vill att alla ska läsa. Den andra är mer en alltiallo blogg. Ni kan ju titta in där också om ni tkr uppdateringen suger, för det gör den. Förlåt! <3

ångest

Känner mej som fetast i hela världen..


C tkr inte jag har en "stor" sjukdom, och den skulle inte heller bli större om jag slutade äta.


TACK

LÄS

läs mitt vackra inlägg på min andra blogg.

Om hur stolt jag är över mej själv ibland ^^


Gonatt pussar o kramar, önska mej lycka till på mitt finska prov som kmr gå åt helvete imorgon ;) <3

ångest

Igårkväll var jag på rätt bra humör. Plötsligt vände det och när jag skulle sova blev allt svart. Hade sån ångest och visste inte vad jag skulle göra. Skar mej iaf.. Somnade inte på flera timmar. Låg och frös, drömde mardrömmar och vakna såfort jag somna. Fick sovit kanske 3h idag, mådde skit när jag vaknade och hade feber. Mår ännu inte bra heller.. Måste läsa på finska provet idag, men ärligt talat orkar jag inte...

veckans blogg tävling


Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos Mezza ! :)

<3

S, I love u <3


Haha, cp bild <3

kvällsångest

Hade lite ångest igårkväll, men C fick nerlugnat mej. Var mysigt att sova med honom, han var också hemma idag. Vi är båda små sjuklingar !


Försöker skriva lite uppsatser, men det går åt helvete... :(

Uppdaterar lite mer sen, åtminstone på den andra :) puss

på andra bloggen

Känns dumt att kopiera ett inlägg hit, så läs det på min andra blogg ! :) Handlar om min gamla blogg, som jag hade före denna, och om mina tankar då o nu. Puss på er, kmr troligen ha denna blogg mer som en "Djupa känslor och tankar blogg" :) Den andra är mer vardaglig och för att försöka förklara det förflutna.

Tkr om er, ska inte glömma er :) Kolla gärna in på den andra om ni vill ha mer uppdatering <3


Sjuk

Både jag o C är sjuka. Har feber, halsont och är döda! Så ikväll ska vi bara ta det lugnt, se filmer och mysa. Ska försöka att inte bråka :) Ha en trevlig lördag, puss o kram <3

ny blogg

Startade en till blogg igår, Mandasvardag.blogg.se. Funderar på att kanske lösenordsskydda denhär. Får se. Iaf, på den nya kommer jag inte skriva mina djupaste tankar. Ni kan ju ta ett besök. Den är inte klar ännu, håller på o trixa på med en design.


Nej, nu ska jag fixa mej till skolan, pusi<3

tråkiga torsdagen

Jag har tråkit. Skulle träffa en kompis i stan, men det blev inget. Känns som att jag tråkas ihjäl! Måste verkligen hitta på nåt. C kommer kanske hit sen senare o sova :)


Hmm... har inget intressant att berätta än iaf, sparar det tills senare :)

Puss

jajajjajajajaj

Är så sjukt trött. Sov hos C igår, fick sova länge. Började först halv 1, jätteskönt ! :) Hade en lektion, sen blev det psykologen. Kändes som att vi kom en bra bit idag! Sen åkte jag med mamma efter mimmi till C's, sen tillbaks till stan för att äta mat med J. Sen bilskola :) Full dag, minst sagt !

haha, vet ni annars vad som hände igår? :D Jag och C lyckades smälla ut en bit av en tand på mej... Wooops. Måste ringa o boka en tandläkartid imorgon.

I helgen blir det antagligen "FF" hos mej, mamma o pappa ska kanske o hälsa på brorsan :) Tror inte det blir nån fest, C o jag funderade väl lite på att ha fest för oss själva :D Skulle vara roligt att prova på ;)

Nej, nu måste jag verkligen sova så jag orkar upp till skolan imorgon. Har inte sååå jobbig dag, så kanske man överlever :) Puss o kram, förlåt för urusel bloggning. Ska faktiskt försöka ta ut kameran en stund imorgon :)


Ps. Vet ni vad som hände idag ? :D Vi har fått kattungar, 4 st, och skulle spara en. Den vi skulle spara var jättekonstig färg, typ grå med beige/vitt i sig, jättesöt! Såklart så sparade pappa fel kattunge, men den är också söt :) ska ta bild imorgon, gonatt!

weirdo

Känner mej så äcklig, så otillräcklig. Har mkt att göra ännu, men orkar verkligen inte.. Huvudet säger NEJ åt mej, men lyssnar jag ? Det är upp till mej hur det ska bli framöver. Om jag väljer att ta det lugnt, blir det lugnt. Stressar jag går allt åt helvete..



Därför blir det gonatt, utan att ha gjort några läxor, utan att ha gjort något vettigt av denna dag.

Puss o hej

Great

Känner ångesten som kmr smygandes, irritationer som kommer upp till ytan... Undrar hur denhär kvällen slutar ..?

Bildbomb

Som plåster på såren för lite uppdatering, lite smått o gott som finns på C's dator;


En fin båthamn hos C: sommaren 08 kanske?


Sommaren 06/07, man ser mina skärmärken på benet


Kanske 08

Sommaren 08

Min 16 års dag :)

HAHAHHA kanske -05 :D:D:D:D:D:D lite mer naturlig hårfärg

Typ samma år, på Gran Canaria :D

typ -07, också på Gran Canaria :) min första blondering typ :D

-07/-08, hade ätstörningar där o typ redan på alla andra bilder

Liten fjutt som drar Mumintrollet i svansen :D:D:D

Senaste utlandsresan -09, Gran Canaria. Hade gått upp till 43 kg så
ingen skulle märka att jag bantade...

Sommaren -08, älsklings Padde <3

Samma sommar i Åbo, när C o jag åkte ner o hälsa på brorsan :)




Hoppas ni gilla de :)

villaliv

Har kommit hem från villan nu, är hos C :) Det var rätt mysigt igår, men sen mot kvällen blev allt... skit. C var trött o lite sur, jag blev på dåligt humör.. Han somna, jag låg uppe o skar mej. Denhär dagen har varit rätt manodepressiv, emellanåt skitbra, andra gånger hemsk. Iaf, han kmr till mitt o sover ikväll, hoppas vi hinner prata lite då.

Imorgon är det skola igen då, har bara 3 lektioner, skööönt. Sen ska jag hem o städa, mitt rum ser hemskt ut.


Nu ska jag försöka hitta på något att göra sålänge C gör sina läxor.. Pussar <3

working 9 to 5

Har kommit hem från jobbet för en stund sen, väntar på C :) Vi ska åka till min villa, bara han o jag o mysa <3
Gårkvällen var helt okej, tills jag kom hem :) Jobbet gick bra idag !


Puss o kram <3