engelska

Min engelska lärare kmr ringa åt mej idag, för att typ fråga om mitt prov o sådär. Hon är min gamla klassföreståndare, så det ska väl gå bra. Har faktiskt en plan för det.


snart kommer C, han ska sova här o mysa :) Det blir bra ! Oså väntar jag mest på mamma, så vi kan reservera valpen :D Ååååh, vill ha den nu :) Kom på att den kommer vara en bra orsak till att inte ta livet av sig. Min älskade hund..


Puss<3

Kommentarer
Postat av: Mella

Vad härligt för dig med hund!



Min förra hund gjorde så jag orkade kämpa vidare m livet o hunden jag har nu kom t mig o är anledningen t att jag fortfarande sitter här idag o kämpar varje dag! Han är mitt hjärta o mitt liv!



Jag hoppas att hunden ni skaffar kommer hjälpa dig lika mkt som hundar hjälpt mig! Men kom ihåg, en valp ska absolut inte promenad-motioneras! Bara strosa runt o koppeltränas lite lagom sådär o leka förstås. Utöver det är det ju mat, vila, regler o MKT kärlek!! Du klarar det även om det är jobbigt med en valp! Du ska veta att ALL den tid man lägger ner på hunden när den är liten får man igen sedan när den är vuxen då den är den där lugna, trygga, mysiga hunden som man arbetat fram! Lycka till!

Väntar m spänning på bilder på den lilla krabaten=)



Kämpa vidare!

2010-02-22 @ 19:17:11
URL: http://houndrox.blogg.se/
Postat av: angelice

:)

2010-02-23 @ 11:37:53
Postat av: Sara

JÄTTEBRA! Så får du na annat ti tänk på :)

2010-02-23 @ 17:06:13
URL: http://saragunmarie.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback