utdrag juli 2009-september 2009

Har tagit lite utdrag ur mina blogginlägg, läs dem gärna i sin helhet ! Detta gör jag bara för att kunna visa hur långt jag har kommit och varför jag inte vill tillbaks till dedär...


Juli 2009

Har även ätit på tok för mkt idag, runt 600 kcal. För mycket, jag skulle ju skärpa mej. Jag hade lovat mej själv att jag ska ta itu med detta och gå ner en gång för alla. Är trött på att vara fet och äcklig. Som nu har jag inte ätit kvällsmat på flera dagar, trots att C har tjatat om att jag måste äta.. Det är jag iaf stolt över!


Och nu är det så att mamma förväntar sig att jag ska äta en biff, men de ska jag inte. För vi har 10 hungriga katter som gärna vill ha den. Oså blir det. För jag får inte misslyckas nu... Ska även väga mej sen. Sist så blev mitt bmi på 14.6 , alldeles för mycket !


Augusti 2009

Snacka om en skit helg. Jag har haft ångest till 1000, ätit FÖR mycket då jag inte hade tänkt äta nåt och resultatet är att jag bara är ledsen, tjock och sämst i hela världen. Idag har vi t.ex ätit tacos (o ja, de är det ända jag har ätit, för jag vägrade morgonmålet).



För jag har bestämt att nu är det bara neråt vikten ska gå. Adjö till allt sött, allt annat utom kalorifri läsk, bakelser och annat, jag behöver inget sånt. Hej till ett lyckligare liv, en vikt på 38 och en glad Manda. Fast är 38 tillräckligt smalt ? tänk om jag fortfarande är tjock och äcklig ? Det är ändå bara 2 kilos skillnad.. Det minsta jag har vägt var 39, o då var jag fin, iaf en stund. Men sen gick jag upp till 40.. för att jag är så sämst..


Helvete vad skönt de skulle vara att få ge upp, att A för en gångs skull skulle sluta ropa, skratta och håna mej.
att bara få ge upp och dö. Faila med andra ord..

Vi åt nyss, för första gången idag. Och det blev inte något mycket ! Vägde mej även idag, jag har gått neer :D
Efter resan hade jag gått upp 1 kg, men nu har jag gått ner 1,6 kg på 2 dar ! fan vad bra jag är...
Jag har gått ner, över 1 kg sen igår.. O igår åt jag ändå skitmycket ! :D Skitbra (y)

Oj helvete.. Jag är ett stort jävla missfoster. Jag kommer hamna in på sjukhus efter en tid har jag på känn. Tanken skrämmer mej, eftersom de kommer göra mej fet. Men ändå kommer jag bara äta mindre och mindre och mindre tills det kraschar, ordentligt. Jag bryr mej inte längre, förstår ni hur farligt det är ? jag är t.om redo att dö.. Hur sjukt kan det bli? Jag orkar inte längre, jag orkar inte !!

September 2009

Är så äcklig. Har nyss ätit lite soppa, tänker inte äta nåt mer idag. Om någon ger mej mat tänker jag slänga bort det, gömma det, spola ner det. Det ska inte komma ner i min mage. Har bara ätit soppan hittills idag.


Mamma kom nyss in med vågen i mitt rum, 39.6 med en hel del kläder på mej och med tunga saker i mina fickor. Hon var inte glad, inte alls.

Kom nyss ur duschen, vattnet var iskallt, men det gör inget. Hatar egentligen kallvatten, men förbrände mer kalorier så det gick denna gång. Försöker peppa mig själv inför imorgon, att jag ska klara mej utan att äta.


Jag vill bli perfekt, jag vill bli smal, jag vill vara vacker, jag vill kunna se alla mina ben, jag vill kunna gå oäten, jag vill aldrig mera höra att någons ben domnar bort då jag har suttit där, jag vill aldrig mera få en kritisk blick på mej, jag vill bara bli en äkta, duktig anorektiker, det är vad jag strävar till. Jag vill bli perfekt


Har tränat, min mage är ett helvete, den är så sjuk sjuk sjuk. Har gjort hälsa uppgifter, skrivit ut att jag har en ätstörning som förklaring till varför mina 2 matdagar endast innehåller en middag per dag. Fatta vilken ångest jag får när jag ser de dagarna..
Jag kan tänka mej att min hälsa lärare kommer försöka hålla sig för skratt när hon läser "jag har en ätstörning". Fan, någon som mej ? Någon som är lika fet som mej kan inte ha det. Någon som har skrivit ut att hon har ätit CHOKLAD har inte fan en ätstörning. Någon som har ätit tårta och grädde idag har fan inte en ätstörning, och har hon en så är det fan fetma.


Vägde mej nyss, vågen visade ca. 38.8. Jävla äckligt.. ÄCKEL MANDA..


satt nyss och funderade på vad min målvikt är. Tror den hamnar på 37 kg


Har ångestångestångestångest. får inte dricka något imorgon före halv 4, tidigast. Ska inte äta nåt heller. INGENTING. Måste ner i vikt nu nu nu nu nu nuuuuuu.. Måste vara smal då jag nästa gång träffar boyfriend, så han kan beskriva hur han känner precis varje ben på mej. MÅSTE BLI SMAL.


38.4
On my way down. Drack nyss lite, fy för dej Manda!!
Ska försöka smita undan maten ikväll istället


Min pojkvän flippade inatt, han började predika om att det ser ut som om jag har gått ner 10 kg under en vecka och var skitarg. Han drog mej till matbordet och skulle ha mej att äta. Ni skulle ha sett.. Jag åt 35 kcal, men han var inte nöjd.. Fan fan fan fan .. Äckel manda


Det var bröd i ugn som stod på menyn o fy fan. Tog ett bröd, ångrade mej att jag inte bara tagit ett halvt. Försökte verkligen att äta, men det gick inte. Det gick inte att svälja ! C började kommentera en massa saker inför allihopa, han hämtade vatten åt mej o allt, vilket bara gjorde mej mer lessen. Tillsist satt jag där med tårarna i ögonen, paniken inom mej och ingenting gick. Jag åt mindre än halva brödet, gav resten åt en besviken C, drack några droppar vatten och sprang till rummet.


Dom tror mat löser allt. Men jag kan inte äta, kan inte dricka, kan inte svälja. Så vafan löser det då?



Kommentarer
Postat av: Sara

Va lessen ja blir! :[ Hoppas du mår bättre nu! <3

2010-04-07 @ 07:40:37
URL: http://saragunmarie.blogspot.com
Postat av: caspian

blir så ledsen av att läsa.. men skönt att du mår bättre nu.<3

2010-04-12 @ 23:19:55
URL: http://caspians.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback