FUCK

Oj helvete.. Jag är ett stort jävla missfoster. Jag kommer hamna in på sjukhus efter en tid har jag på känn. Tanken skrämmer mej, eftersom de kommer göra mej fet. Men ändå kommer jag bara äta mindre och mindre och mindre tills det kraschar, ordentligt. Jag bryr mej inte längre, förstår ni hur farligt det är ? jag är t.om redo att dö.. Hur sjukt kan det bli? Jag orkar inte längre, jag orkar inte !!

Hur högt är jag tvungen att ropa för att någon skall förstå ? jag vill ju bara vara smal..

DÖDA MEJ !


Sorry

för den dåliga uppdateringen.. men har startat en annan blogg, och mitt humör är rätt så bra nu. Har inget behov av att skriva här då.. Men ja e ledsen, ska nog försöka skriva ibland ändå! Hoppas alla har det bra, pusspuss<3

party

Har nyss kommit hem, vi har varit i stan. Humöret ville inte hållas på topp hela kvällen, så nu är det mest.. Lessamt..

Jag vill att tiden skall stanna och att måndag (eller vilken dag de nu hämtar älskade Padde på) aldrig ska komma..

<3

I love u, I love u..

Fan. jag fick veta igår att min kära häst kommer kanske åka hem till sin rätta ägare på måndag.. Jag vill inte skiljas från honom.. Fan också.. Snacka om att all motivation försvinner. Det kommer vara några svåra dygn framföre mej, med en massa gråt och sånt.. Men att säga hejdå kommer vara svårast,


Jag älskar dej gubben min, jag glömmer dej aldrig. Myshästen <3


omg.

Sitter här vid S, vi sitter med varsin laptop o kollar. Har en fucked up day idag, huvudvärk... Men har ätit 200 kcal idag, jeeeyy :)

Kommer försöka uppdatera vid C's, har med laptopen !

Puss<3 Kämpa..

fuck this shit.

fan vilken dålig dag. jag har ätit på tok för mycket. :/

Och, snart måste jag nog åka hem från C's, för han vill inte sova med mej... :(

Fan fan fan fan...

happy face !

Jag har gått ner, över 1 kg sen igår.. O igår åt jag ändå skitmycket ! :D Skitbra (y)

Pappa har varit lite jobbig sen han kom hem, började fråga ut mej om vad jag hade ätit (ett bröd som jag inte åt) och skällde på mej att det är för lite o blablabla... Att jag hamnar på en klinik till sverige... Voi voi. Inte skickar dom mej ändå dit, de har inte råd! Plus att de inte skulle våga, oså e dom för dumma.. Som igår t.ex fick jag gå upp på mitt rum o äta själv, då kan jag ju hur bra som helst slänga bort allt.. Men nu har jag faktist ätit en liten tårtbit, för jag bakade åt mamma o pappa, o var ju tvungen att smaka.. Har ändå bara tänkt äta middag nu då mamma kmr, o inget mer sen idag eftersom jag ska till C's o då kan jag dra dendär lögnen om att jag redan åt vid hans.. :) Och att jag ska äta då jag kmr hem !

O fan, jag var uppe till kanske 4 inatt :S inte så skoj.. är ganska slut nu.

Satt o kolla ett program på youtube som hette INTERVENTION. De handlar om folk med olika beroenden, t.ex droger, ätstörning osv.. Dom blir följda av kameran, men vet inte om att deras nära o kära kmr erbjuda dem hjälp av nå slag. Rätt så intressant. :)

Annars så händer det väl inte så mycket idag. Ska snart gå o duscha och RAKA mej under armarna. Fan vad skönt, har inte haft med någon rakhyvel i helgen xD Fast det är nu inte så mycket utvuxet men..

och nästa tisdag börjar skolan.. Usch!! Vill inte tillbaks till helvetet..


Puss på er, o kämpa <3


end of plan

ligger ännu med ångest, som fan. Och imorgon då mamma slutar jobbet, ska hon göra MAT Fatta vilket helvete de sätter mej i.. mat o mat o mat... FUCK ME..


Förlåt!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat, men jag har varit med C hela helgen och inte haft möjlighet.

Bland annat i söndags så hade vi varit tillsammans i år, så det firade vi med att åka till min villa, bara han o jag.
Annars så började han skolan idag. Och jag låg hemma och sov. Och hade ångest. Det har jag ännu, som fan. Denna dag kan dra åt helvete..

Och nu är jag hemma, mamma kmr om 40 minuter= MAT MAT MAT MAT:....


Vill inte, orkar inte..

Hela helgen har gått i ångest dimmor. Jag har över 20 skärmärken som jag inte trodde skulle uppkomma, men skall jag vara helt ärlig, minns jag inte hur hårt jag ens tryckte.. O idag, så ville C inte ens vara med mej...


nää, nu så ska jag sluta med dehär..

Pusspuss

down deep under

Fredag=helg. Inatt var vi uppe till 4 typ, så jag är jävla trött idag. P,R,S och C är här nu, vi sitter och hör på Eurocop som har en massa busringningar upplagda på youtube. Inatt satt vi uppe i en "lada" och snacka. :)

Vi åt nyss, för första gången idag. Och det blev inte något mycket ! Vägde mej även idag, jag har gått neer :D
Efter resan hade jag gått upp 1 kg, men nu har jag gått ner 1,6 kg på 2 dar ! fan vad bra jag är...

nää, nu ska jag nog sluta.

Kämpa på, puss <3


surprise!

Här kommer en liten presentation av mej ! :)

Jag heter Manda, bor i Finland i en rätt så liten stad.  Här hemma har vi 4 hästar, som snart kommer minskas av till ett mindre antal, runt 10 katter och ett får. Jag bor med min mamma, pappa och ena brorsan. På min fritid så är jag mest med min pojkvän, C och med vännerna. Börjar andra året i gymnasiet nu i höst, är med i en massa saker, bland annat elevkåren, ungdomsfullmäktige, gör tv och en massa.

Utåt sett är jag den glada tjejen som de flesta vet vem hon är, men hemma när jag är ensam förvandlas jag till någon annan. Jag har varit deprimerad sen jag gick ut sexan och bantat sen sommaren efter sjuan.

Jag har alltid vägt mindre än alla mina kompisar och därför var det lite konstigt att det var just jag som började banta. Men så är det.

Och min överraskning till er är att jag har bestämt mej för att inte vara anonym, utan ha detta som MIN äkta blogg.

Det är bara att fråga om det är något som ni undrar över något.

Här är lite bilder från idag: (inte ben bilden)

legs  outfit: oversize tröja, gina tricot, shorts från JC

Nu vet ni vem jag är, hur jag ser ut och lite om vad jag håller på med. Det kommer laddas upp mer bilder med tiden, men just nu räcker väl detta :)

Puss<3

falling down

Nu ligger jag här igen, i soffan och kollar kanadas nästa top model. Inte alls något bra program tkr jag, tjejerna är inte ens fina..

Ikväll blir det nog stan tror jag.

Snart kommer ett inlägg som kommer att presentera mej själv, plus en liten överraskning!

Puss<3

--

Fan, jag hade gått upp 1 kg.. Men midjemåttet var detsamme iaf..


FUCK U MANDA, U FAILED !

-

förresten så mår jag inte bra idag.. magen är sjuk och svälld och halsen är också det :/ Trött som fan. På allt, men speciellt mej själv. Är trött på att känna och tänka så jävla mycket. Trött på att inte kunna vara lycklig.

Snart måste jag gå o väga mej. Plus 2 kg antar jag :( Faaaan...


Idag då vi åt middag, jag var så jävla hungrig. Jag bara åt o åt o åt o åt. Och då jag bestämde att jag inte fick äta mer, så var jag fortfarande lite hungrig. Jag hatar att inte kunna känna mättnad som den egentligen är. Jag vill kunna bli mätt på luft..

Men nu ska allt bli bättre, de lovar jag mej själv. Mat med måtta.

Nu blir det vågen och måttbandet...

Puss<3

hemma!

Home sveet home efter en del bekymmer, såsom att den tågvagn vi hade plats i och hade satt oss i faktiskt skulle lämna på stället, vi fick byta plats 3 ggr och jaa... men nu e jag hemma :)

Shoppade nog en del, ska fota o sätta upp sen :)

Maten har gått åt helvete, fanfanfanfan.. Har ätit alldeles för mkt, men de ska jag ta igen nu.

Puss på er <3

wohoo!

Vi kom nyss fram till Åbo, det finns gratis trådlöst här på hotellet, så jag kan fortfarande blogga !
Det har varit en tung bilresa hit med ganska mycket predikningar och shit, men nu ska vi snart och hälsa på min brorsdotter :D

Hoppas ni också har det bra, puss på er och kämpa! (de ska jag)

<3

...

Ännu bättre, nu blev C arg på mej, för ingenting.


FUCK U  MANDA.

du kan inte göra nånting bra........

oh yes dear.

har nyss packat lite, har världens ångest och vill bara spy och dö. Svettas som en gris eftersom rummet är 40+ och magen är sjuk och hänger som en jävligt ful äcklig fet skit mage..


AHHDJDKDjkhsf,dks

Vill bara lägga mej ner på marken och skrika, högt som fan. Eller ännu bättre, dränka mej och skrika mitt sista andetag...
Helvete vad skönt de skulle vara att få ge upp, att A för en gångs skull skulle sluta ropa, skratta och håna mej.
att bara få ge upp och dö. Faila med andra ord..

Fast jag är ju fail ändå.. Hur mkt jag än försöker, kommer det ta många kilon innan jag slutar faila..

Fan för dej Manda.


open fire, around me.

gaah vad jag är på dåligt humör. Mamma lagar lasagne, mamma o pappa är arga, min kompis funderar på att ta livet av sig, jag funderar också på det, min pojkvän är ute med kompisarna istället för att vara med mej, jag har sjuka leder och har smärta överallt bara för att jag tog en liten ridtur nu, snart har jag ingen häst kvar att rida på, ingen hund kmr jag få, jag kommer bli tjock, hatad och äcklig, skolan börjar snart. Allt är så skit just nu. Jag vill inte mer...

Egentligen måste jag packa nu, men jag vet inte vad jag ska packa eller nåt så jag skjuter upp det. Vi åker ju till Åbo imorgon för att hälsa på brorsan och deras nyfödda barn. Och det värsta är den 6 timmars långa bilresan med C, mamma och pappa... Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

jskahdddddfjhkdösföfkglkbkfögbkjafvugdhjisfgfgjf

fuck fuck fuck.

Fan. Nyss kom mamma in med vågen och drog mej upp på den. Den visade lite över 2 kg mindre än sist jag stod på den med henne. Hon stod och höll på att jag måste tänka på att äta 6 ggr per dag nu o blablablablabla... No fucking way!
hon sa även att om jag går under 40 så är jag väldigt anorektisk och kommer bli inskriven på klinik istället för att gå i skolan. Alltså fan, jag vill inte dom ska börja kolla mej.. För jag har stora planer nu. Men dom kan inte kolla mej alltid,  o blir det för mkt tänker jag vägra så får dom sätta mej på sjukhus då. De skulle väl göra dom glada..

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

och idag är jag ännu till jÄÄÄÄTTEtjock.. :(

Äckel Manda, dödödödödödödöddö!!!!  Folk som mej förtjänar att dö, jag förtjänar att ha de såhär jag förtjänar mest att vara fet och olycklig!

DÖ!

cry your eyes out.

Snacka om en skit helg. Jag har haft ångest till 1000, ätit FÖR mycket då jag inte hade tänkt äta nåt och resultatet är att jag bara är ledsen, tjock och sämst i hela världen. Idag har vi t.ex ätit tacos (o ja, de är det ända jag har ätit, för jag vägrade morgonmålet). Och jag tänker inte äta mer idag heller.  Och på tisdag åker vi och hälsar på min bror till Åbo, jag har blivit faster i helgen. Vilket kommer innebära mat till tusen.. :/ men om en vecka börjar C skolan, men inte jag och mamma o pappa jobbar= jag kan fuska och äta hur lite som helst.. :):):) När skolan börjar, så hade jag tänkt skippa frukost occh lunch och så mycket annat jag kan. För nu är det bara neråt vikten ska!

Och nu lustar det så att gå och spy. Men jag kan inte spy, inte hur långt ner fingrarna än åker. men jag skall lära mej, det lovar jag er. Jag mår så dåligt just nu, jag vill bara . Seriöst. Allting är så tungt, speciellt att alltid känna sig som en stor jävla elefant ! Hur lite jag än äter, så blir jag inte smalare :(

jag hatar mej själv. Varför kan ingen förstå att jag bara vill vara ensam, svälta och vara lycklig ? men nej, man får inte vara lycklig.
Undrar om jag kan tvinga med C på en "promenad" ännu ikväll o bli kvitt lite kalorier.

Men imorgon är en ny vecka, en ny dag och nya möjligheter. Jag vet att jag kan skippa morgonmålet iaf, äta en liten lunch eller inget men kvällsmat kommer jag vara tvungen att äta. Allting beror på när C's familj kommer hem imorgon..

För jag har bestämt att nu är det bara neråt vikten ska gå. Adjö till allt sött, allt annat utom kalorifri läsk, bakelser och annat, jag behöver inget sånt. Hej till ett lyckligare liv, en vikt på 38 och en glad Manda. Fast är 38 tillräckligt smalt ? tänk om jag fortfarande är tjock och äcklig ? Det är ändå bara 2 kilos skillnad.. Det minsta jag har vägt var 39, o då var jag fin, iaf en stund. Men sen gick jag upp till 40.. för att jag är så sämst..
 ÅÅÅÅÅÅH va jag kan hata mej själv för sånt !!!!
C fotade mej häromdaan, då jag var smal och fin.. jag har 3 bilder på telefonen, de är nästan bra. Men det finns en putmage som ska bort och lite annat. Sen blir det bra !

Nej, nu ska jag kolla lite andra sidor, läsa inspirationsbloggar och sen gå o försöka spy, wish me good luck!

Puss, kämpa på <3